VIDEO: Zlatan lopettamassa maajoukkueuransa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Ruotsalaistähden ura maajoukkueessa on tulossa päätökseen.

Ruotsalaislehdet kertovat, että maan suurin jalkapallotähti Zlatan Ibrahimovic olisi lopettamassa uransa pian maajoukkueessa. Mikäli tiedot pitävät paikkansa, nähdään hänet viimeisen kerran kotikentällä maajoukkuepaidassa ensi viikolla, kun Ruotsi pelaa EM-kisoihin valmistamia otteluita.

Tulevissa EM-kisoissa Zlatanin uskotaan nousevan yhdeksi turnauksen tähdistä ja näyttöhalut ovat varmasti hurjat, jos miehen ura maajoukkueessa tosiaan tulee päätökseen.

Ruotsin jalkapalloliiton johdossa oleva Håkan Sjöstrand on kuitenkin todennut, ettei hän tiedä Zlatanin mahdollisista lopettamisaikeista. Toisaalta Ruotsin maajoukkueessa on useita kokeneita pelaajia, joiden tulevaisuudesta maajoukkueessa ei ole tietoa.

Ruotsin maajoukkuevalmentajahan on vaihtumassa, kun Erik Hamrén jättää paikkaansa EM-kisojen jälkeen. Uusi valmentaja tulee olemaan Janne Andersson.

 

EM-kisat käynnistyvät Ranskassa kesäkuun puolen välin korvilla ja Suomessa Yle Urheilu lähettää tapahtumat ensimmäisestä pelipäivästä lähtien.

Peliyhtiö Nordicbet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähteet: Dagens Nyheter, Expressen

Lue myös:
VIDEO: Job Dragtsma aikoo jättää FC Interin
VIDEO: Zlatanin siirto Manchester Unitediin pian julki?

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa