Lehti: Zlatan saa lähtöpassit Manchesterista

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 06/03/2017
Jaa tämä...

ManU ei ota riskejä Zlatanin kanssa?

Brittilehti Express uutisoi, että Zlatan Ibrahimovic joutuu etsimään itselleen uuden seuran. Ruotsalaisen sopimus ManU:n kanssa päättyy kesällä, eikä joukkue ole tarjoamassa hyökkääjälle jatkopahvia. Zlatan loukkaantui Eurooppa-liigassa ja sairasloma pitää tähtipelaajan sivussa ensi vuoteen asti.

Zlatan siirtyi Manchesteriin Ranskasta vapaalla siirrolla, mutta tähtistatuksen omaava pelimies nauttii silti isoa vuosipalkkaa. ManU:n kannalta iso palkka ja pitkä sairasloma ei ole paras mahdollinen yhdistelmä. Lisäksi ei ole mitään takuita, että Zlatan pystyy loukkaantumisensa jälkeen palaamaan heti huipulle. Monet ehtivät jo spekuloimaan, että ruotsalaisen ura on ohi. Kyllä hyökkääjä vielä varmasti nähdään pelikentillä, mutta tähän tietoon ura ei jatku ManU:n riveissä.

Ruotsalainen ehti mättää ManU:lle 28 osumaa, joten hyökkääjä on ollut todella hyvässä iskussa. Tästäkin syystä loukkaantuminen tuli todella pahaan saumaan. 36-vuotiaana näin paha loukkaantuminen voi tarkoittaa sitä, että parhaat pelit ovat jo takanapäin. Myös ManU tiedostaa tämän, eikä joukkue ole valmis ottamaan riskejä – oli kyse kenestä tahansa. Yksi pelaaja ei ole suurempi kuin joukkue, vaikka tämä pelaaja nyt sattuisikin olemaan Zlatan.

Vasta pari päivää sitten ruotsalainen ehti julkaisemaan videon, jossa hän pomputtelee jo pallon kanssa. Zlatanin mukaan hän ei palaudu, kuten normaalit ihmiset.

– Leijonat eivät palaudu, kuten ihmiset, mies kirjoitti Instagram-videon yhteydessä.

Kaikesta ylimielisyydestä huolimatta täytyy toivoa, että mies palaa vielä pelikuntoon. Nähtäväksi jää, missä joukkueessa Zlatan lähtee hakemaan uralleen vielä uutta nostetta loukkaantumisensa jälkeen. Tästä kaverista kuullaan vielä!

Lyö Mestarien liigan finaalista vetoa Unibetilla!>>