VIDEO: Zlatanin sikailu puhuttaa - "Selvä paikka punaiselle kortille"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/09/2014
Jaa tämä...

Zlatan Ibrahimovicille vaadittiin punaista korttia tästä tempauksesta.

Ruotsi aloitti omat EM-karsintansa maanantaina 1-1-vierastasurilla Itävaltaa vastaan. Itävallan maalista vastasi David Alaba jo ottelun seitsemännellä minuutilla rankkarista. Ruotsi tasasi puntit kuitenkin nopeasti Erkan Zengin osumalla.

Matsin puhuttavin tilanne nähtiin 20. minuutin kohdalla, kun Ruotsin supertähti Zlatan Ibrahimovicin kyynärpää napsahti suoraan maalintekijä Alaban kasvoihin. Itävaltalaispeluri putosi osuman jälkeen kentän pintaan kasvojaan pidellen ja tuomari vihelsi tilanteesta vapaapotkun isännille.

[ Hohoi! Unibet tarjoilee Valioliigaan sekä Mestarien liigaan mahtavan tarjouskampanjan! Katso se tästä! ]

Itävaltalaisten mielestä Zlatan pamautti Alabaa naamatauluun ihan tarkoituksella. Heidän mukaan Zlatan selvisi kuin koira veräjästä pelkästään nimensä puolesta.

– Se oli selvä paikka punaiselle kortille, mutta tuomari pelkäsi Zlatania, itävaltalaispuolustaja Aleksandar Dragovic kommentoi ruotsalaislehti Aftonbladetin mukaan.

Samaa mieltä oli myös hyökkääjä Marko Arnautovic.

– Kaikki näkivät kyynärpään, mutta siitä ei tullut edes keltaista korttia.

Zlatanilla oli tilanteesta taas täysin toisenlainen näkemys. 

– Tuomarilla oli kokonaiskuva koko tilanteesta. Taistelimme siinä jo pari kertaa ja kolmannella kerralla yritin blokata palloa ja hän osui kyynärpäähäni. Hän on 150 tai 160 senttiä pitkä, joten totta kai hän yltää kyynärpäähäni. Tuomari vihelsi tilanteesta vapaapotkun. On selvää, että tuomarilla oli kokonaiskuva tilanteesta, Ibrahimovic latasi.

Katso puhuttanut tilanne tästä!


Katso myös Veikkaussivujen MM-koripallo -sivusto!

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut