Zlatanin ympärillä velloo villejä siirtohuhuja!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 23/01/2018
Jaa tämä...

Villeimmät siirtohuhut ovat viemässä ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovicia ranskalaisjätti PSG:n riveistä ManU-paitaan. Viime päivien uutisten johdosta myös vedonlyöntiyhtiöt ovat laskeneet kertoimiaan Zlatanin mahdolliseen ManU-siirtoon liittyen.

Huhut saivat jälleen lisää tuulta alleen, sillä brittilehti Telegraphin mukaan ruotsalainen on sanonut Sky Italialle, että hänen tulevaisuutensa on kokonaan agentti Mino Raiolan päätettävissä.

Koko huhumylly sai alkunsa, kun ManU-luotsi Louis van Gaal ilmoitti etsivänsä joukkueelleen vahvistusta hyökkäyspäähän. Mediassa onkin rummutettu laajasti, että kyseinen hyökkääjä olisi nimenomaan Zlatan. Ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun futismaailmassa heitellään ilmoille villejä huhuja.

PSG ja Manchester United ovat jo muutenkin neuvotteluyhteydessä, sillä ranskalaisjoukkue on tehnyt 45 miljoonan punnan tarjouksen Angel Di Mariasta. Saadaanko seuraavaksi kuulla Zlatanin sopimustarjouksesta? Huhut tuntuvat melkoisen rajuilta, mutta ikinä ei tiedä, mitä siirtosirkuksessa tapahtuu.

Lue myös:

PSG tehnyt tarjouksen Angel Di Mariasta!

Brightoniin jälleen suomalaispelaaja!

Taisteleeko vahvistunut ManU tulevalla kaudella Valioliigassa mestaruudesta? Käy tsekkaamassa Unibetin voittajakertoimet!

jvg nights