VIDEO: Mats Zuccarello palasi jäälle - Tehoili Bruinsia vastaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Upea paluu

NHL-seura New York Rangers pelasi Suomen aikaan torstain ja perjantain välisenä yönä harjoitusottelun Boston Bruinsia vastaan. Rangersin riveissä nähtiin norjalaishyökkääjä Mats Zuccarello, joka loukkaantui vakavasti viime kauden pudotuspeleissä. 28-vuotias pelimies sai kiekon päähänsä ottelusarjassa Pittsburgh Penguinsia vastaan, kun joukkuekaveri Ryan McDonaghin laukaus osui hyökkääjään.

Zuccarellon kausi päättyi kovaan tälliin, sillä mies sai pienen kallonmurtuman ja menetti puhekykynsä useaksi päiväksi. Norjalainen oli luonnollisesti iloinen, kun pääsi jälleen tositoimiin Bruins-ottelussa.

– Olen iloinen, että olen täällä tänään. Tämä on erittäin jännittävä päivä, sillä palaan kaukaloon, hyökkääjä kertoi ennen ottelua Blueshirtunited.com-sivuston mukaan.

Rangers hävisi Bruinsille rangaistuslaukauksien jälkeen 4-3, mutta Zuccarello oli mainiolla pelipäällä. Hyökkääjä iski paluunsa kunniaksi tehot 1+1 ja onnistui maalinteossa myös rangaistuslaukauksilla. Zuccarellon ohella myös Rangers-puolustaja Dan Boyle oli hyvässä vireessä, sillä pakki iski ottelussa tehot 0+2.

Zuccarello iski viime kaudella runkosarjassa 78 ottelussa tehot 15+34=49, joten norjalainen oli isossa roolissa Rangersissa. Alkavalla kaudella hyökkääjältä on lupa odottaa myös kovia tehoja, joten toivotaan, että  Zuccarello pysyy koko kauden pelikunnossa.

Katso video loukkaantumisesta tästä!

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa SM-liigaan loistavat kertoimet niin ennen otteluita kuin myös livevedon puolella.

Lue myös:
NHL-tähden raiskaustapauksessa jälleen uusi käänne!
Nämä suomalaiset NHL-luottopelaajat tarkkailuun 2015-16!