31.3.2018 nyrkkeilyottelu Anthony Joshua - Joseph Parker

Alkuvuoden 2018 kovin nyrkkeilyottelu otellaan Cardiffissa kun Anthony Joshua kohtaa haastaja Joseph Parkerin. Lyö vetoa voittajasta!

Nyrkkeilyä: Anthony Joshua – Joseph Parker 31.3.2018

Nyrkkeilyvedonlyönti on isoimmilta osin tauonnut Mayweather vs Mcgregor vedonlyönti -tapahtuman jälkeen, mutta nyt on taas aika ottaa vedonlyönti, veikkaus ja matsiennakot tosissaan. Luvassa on tämän kalenterivuoden tähän mennessä huikein ottelu, Anthony Joshua – Joseph Parker. Vedonlyönti, veikkaus ja keskustelu tämän ottelun osalta tuskin tulee saavuttamaan nyrkkeily- ja UFC -lajien kuninkaiden ottelun veroista hypetystä, mutta tässä on todellakin nyrkkeilyfaneille jotain mitä odottaa. Toki nyrkkeilyvedonlyöntiä voi harjoittaa lähes päivittäin mutta tämä on se alkuvuoden odotetuin kohtaaminen.

Ennakkosuosikki Anthony Joshua

Anthony Joshua omaa tällä hetkellä WBO:n, IBO:n ja IBF:n mestaruusvyöt ja takana on mm. huikea voitto lajilegenda Wladimir Klitshkosta. Kyllä, tämä on juuri se nyrkkeilijä joka taisi lopettaa jätin nyrkkeilyuran viime vuonna. No, aikaansa kutakin.

Joshua pääsee ottelemaan ottelunsa kotiyleisön tai ainakin saman saaren katsojien edessä. Lontoossa vuonna 1989 syntynyt Joshua asuu Lontoossa, mutta ottelee Walesissa. Ilmeisesti mies pitää Cardiffin Principality Stadiumin tunnelmasta, muuten ottelun olisi voinut järjestää mylvivän kotiyleisön edessä. No, mökää tulee taatusti riittämään täälläkin, se on selvä.

Joshua treenaa täysillä:

Joshualla on amatööriuraltaan rintataskussaan olympiakulta, ja mistäs muualtakaan kuin Lontoon 2012 kisoista. Ennakkosuosikki Joshua on oikealta nimeltään Anthony Oluwafemi Olaseni Joshua ja pituutta miehellä on eri lähteiden mukaan 198 senttiä, 5 senttiä enemmän kuin tämän ottelun vastustajalla. Otteluja taustalla on jo 20 kappaletta, nämä kaikki Anthony Joshua on voittanut.

Hyödynnä huikeat vedonlyöntibonukset vaikka tähän matsiin:

Haastaja Joseph Parker

Joseph Parker (s. 1992) omaa WBO-liiton mestaruusvyön ja ura kastenimeltään Lupesoliai La’auli Joseph Dennis Parker nyrkkeilijälllä on sujunyt varsin hienosti. Otteluja ja voittoja on 24, mutta tällä kolme vuotta Joshuaa nuoremmalla nyrkkeilijällä on kieltämättä ollut hieman kevyempi ura tähän mennessä. Tässä on Joseph Parkerin ehdottomasti se isoin ottelu, ilman muuta.

Parkerilla on treenieväät kunnossa:

Parker syntyi Uudessa-Seelannissa, mutta on sittemmin vaihtanut asuinpaikkansa nyrkkeilyuran myötä kasinokaupunki Las Vegasiin. Amatööriuralta Parkerilla on olympialaisten hopeamitali, mutta tämä on saavutettu oikeiden olympiakisojen sijaan nuorten olympialaisista 2010. Hieno saavutus toki sekin.

Parkerilla on mittaa 193 senttiä, joten tässä suhteessa mies häviää viitisen senttiä vastustajalleen.

Anthony Joshua – Joseph Parker ottelun vedonlyönti

Nyrkkeilyvedonlyönti varsinkin isoimmista otteluista on isoa ja kattavaa. Jokaisesta vähänkin merkittävästä ottelusta on saatavilla pitkävetokertoimet, mutta tästä Anthony Joshua – Joseph Parker ottelusta on tarjolla paljon enemmän, luonnollisesti. Ottelun pitkävetokertoimet 1.09 – 34.00 – 7.00 Unibetillä kertoo siitä miten iso suosikki Joshua oikein on. 1.09 kerroin ei välttämättä ole edes vedonlyönnin arvoinen, vaikka toki siitä saa melko mukavan kertoimen maitorahoille.

Sen sijaan matsista kannattaa hakea muita kertoimia, tarjolla kun on erilaista vedonlyöntiä ottelun päättymistavasta ja ajankohdasta erilaisten erävetojen osalta. Voittajaveto ei välttämättä ole kannattavaa pelkällä pitkävetokertoimella, mutta jos betsaat Joshuan tyrmäysvoittoa esimerkiksi kolmen ensimmäisen tai kolmen viimeisen erän aikana, kerroin muuttuu ihan erilaiseksi. Anthony Joshuan voitto tyrmäyksellä, teknisellä tyrmäyksellä tai diskauksella tuo jo kertoimen 1.25 ja pistevoitto tuo vedonlyöjälle eteen kertoimen 5.50. Parkerin kertoimet näihin ovat 10.00 ja 23.00, joten kaikkein todennäköisin voittotapa on Anthony Joshuan voitto tyrmäyksellä. Tuleeko sitä?

Erävedoissa on saatavilla varsin mielenkiintoisia vetoja. Voit lyödä vetoa jokaisen erän puolesta, tai sitten voit jakaa riskiä lyömällä vetoa missä eräryhmässä voitto tulee ja kummalle se mahtaa tulla. Näissä kertoimet ovatkin sitten ihan erilaiset ja paremmin pelattavat. Hyviä kertoimia on tarjolla esimerkiksi Anthony Joshuan erien 1-6 voitolle (2.00). On nyrkkeilymatsi joskus tasapeliinkin päättynyt, tuolle kerroin 34.00. Jos uskot Parkerin päihittävän Joshuan, erävoitot 1-6 erissä antavat kertoimet 15.00, 7-12 kertoimen 17.00 ja 12 erän jälkeen eli pisteillä 23.00.

Ei Parker tähän otteluun ole ilmaiseksi päässyt ja nyrkkeily on kuitenkin laji, jossa yllätyksiä saadaan nähdä varsin usein. Parker on uhonnut ennen ottelua yllättävänsä kaikki ja moni miettii jo että miten lasileukana tunnettu Anthony Joshua ottelusta ennakkosuosikin paineissa selviää.

Lyö vetoa ottelusta ja hyödynnä tämän hetken kuumimmat nyrkkeilyvedonlyönnin kertoimet. Mitä lähemmäksi ottelu tulee, sitä enemmän on ottelusta saatavilla eri vedonlyöntikohteita. Jo nyt on tiedossa että tästä ottelusta on mahdollista lyödä livevetoja, joten kannattaa laittaa tämä ottelu ja ottelun televisiointiaikataulu omaan kalenteriin. Anthony Joshua – Joseph Parker 31.3.2018 on alkuvuoden isoin nyrkkeilytapahtuma, mutta tälle vuodelle on todennäköisesti tulossa ainakin yksi megaottelu lisää.

Tästä hieman lisää hypetystä: