Bet365 Arvio
Tervetulobonus 80%
Mobiili 85%
Maksutavat 80%
Käyttökokemus 90%
Asiakaspalvelu 85%
Yleisarvio
90%

Bet365 on pitkän linjan vedonlyöntitoimisto, joka aloitti toimintansa verkossa vuonna 2001. Iso-Britannian yksi suurimmista vedonlyöntisivustoista ei ole niin tunnettu suomalaisten keskuudessa kuin esimerkiksi Nordicbet ja Unibet.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö brittisivusto olisi tunnettu maailmalla. Bet365 ei tarjoa sivustollaan suomalaista vaihtoehtoa, joka voi olla monelle se suurin kynnys siirtyä sivustolle. Suomea ei siis valitettavasti kieleksi löydy, ainakaan vielä, vaan pelaaminen onnistuu parhaiten englanniksi. Toista kotimaista, ruotsia, voi halutessaan käyttää.

Kertoimet näkyvät aluksi murtolukuina, tätä ei kuitenkaan kannata ”säikähtää”, sillä tämän voi vaihtaa oikealta yläpalkista, Fractional –> Decimal. Pelitilin avaaamalla ja sisään kirjautumalla murtoluvut vaihtuvat automaattisesti desimaalimuotoon.

Sivuston ulkoasu

Bet 365 -sivustoa on kiitelty selkeästä ulkoasustaan, mikä osuukin ensimmäisenä silmään sivustolle saapuessa. Kertoimet ovat aluksi murtolukuina, mutta ne voi halutessaan vaihtaa sivuston yläpalkista suomalaisittain tutumpaan desimaalimuotoon.

BONUS: 100€ vedonlyöntibonus
Pelaa nyt

Avaa pelitilisi jo tänään

Avaa oma pelitilisi Bet365 sivulle tänään ja aseta vetosi tuhansiin eri kohteisiin yhdellä maailman suosituimmalla urheiluvedonlyöntisivulla.

Venäjän MM-kisat Bet365:n sivuilla

Bet365 on avannut jo jalkapallon MM-kisojen vedonlyönnin. Se on laskenut kertoimet useammalle ottelulle kuin vain ensimmäiselle kierrokselle. Mestaruusvedoissa suosikki Brasilia saa Bet365:ltä kertoimeksi 5.00, kakkossuosikki Saksa on vain hivenen perässä kertoimella 5.50. Myös kisojen maalikuninkaasta annetaan kertoimia, kärkikaksikkona on Messi ja Neymar.

Runsaasti kohteita jalkapalloon

Bet365 antaa pelaajille tarjouksia  jalkapallovetoihin Euroopan pääliigoista kuten Valioliiga, Serie A, La Liga, Bundesliga ja Mestarien liiga. Kun asetat kolmen tai useamman kohteen yhteisvedon tulosvedossa tai tulosveto / molemmat joukkueet tekevät maalin -kohteissa, saat voiton tuplana pelitilillesi.

Tylsä futismatsi? Näin voit saada rahasi takaisin.

Aseta oma vetosi mihin tahansa bet365 – sivuston puoliaikaa tai ottelun lopputulosta koskevaan tulosvetoon, mihin tahansa jalkapallo-otteluun ja voitat panoksesi takaisin, jos ottelu päättyy tylsiin 0 – 0 lukemiin. Sama tarjous koskee myös maalimäärä tai maalintekijävetoja.

Tarjous ei ole voimassa, jos panos on lunastettu ulos kesken ottelun. Jos panos on lunastettu osittain ulos ja ottelu päättyy 0 – 0 niin tarjous koskee vain sisällä olevan panoksen palautusta. Lue tarkemmat ohjeet bonukseen Bet365-sivulta.

Loistavia bonuksia ja kertoimia myös koris, tennis ja vinttikoirakisoihin

Bet365 tarjoaa varsin tuntuvia etuja mikäli sinulla napsahtaa vähintään kahden kohteen järjestelmä oikein Eurokoriksen ja tai isojen tennisturnausten vedonlyönnissä. Koripalloilun parissa sama bonustarjous koskee Espanjan Liiga ACB:tä, Italian Lega 1:stä ja Saksan koripallon Bundesliigaa. Tenniksessä voitot tuplaantuvat helposti, kun järjestelmäsi osuu nappiin esimerkiksi Grand Slam, ATP ja WTA turnauksen voittajavedoissa. Lue tarkemmat ehdot täältä.

Peluuri, ongelmapelaajia auttavan yhdistyksen logo.

Koska Bet365 on englantilainen peliyhtiö niin myös vinttikoira ja hevosten laukkakilpailut ovat lähellä yhtiön sydäntä. Bet365 tarjoaakin niin sanotun Best Odds Guaranteed – takuuparhaat kertoimet jokaiseen hevos- ja vinttikoirakisaan joka päivä.

Vedonlyönti

Vedonlyönnin puolella Bet365 on markkinoiden eliittiä. Sivusto tarjoaa todella kovia kertoimia liigaan kuin liigaan, ja päihittää näissä pohjois-maalaisille (Nordicbet, Unibet, Betsafe jne.) tunnetut sivustot mennen tullen. Valikko voi vaikuttaa alussa hiukan sekavalta.

BONUS: 100€ vedonlyöntibonus
Pelaa nyt

Live-vedonlyönti on myös todella kovaa valuuttaa, sillä kohteita on paljon. Vuodessa on kymmeniä tuhansia livelähetyksiä, joista voit lyödä live-vetoa ja summa sen kuin kasvaa koko ajan. On siis sanomattakin selvää, että live-vedonlyönti on Bet365 -sivustolla markkinoiden kärkipäätä.

Livestreaming

Bet365 –sivusto tarjoaa  livestreemasusta  monista otteluista.

Lisätäksesi otteluiden aikaista jännitystä, bet365 lähettää vuosittain tuhansia urheilutapahtumia livestreamina suoraan sinun tietokoneellesi, joten voit lyödä vetoa juuri silloin kuin toiminta on parhaimmillaan. Livelähetyksiä on tarjolla muun muassa tenniksen Master turnausten osalta sekä huippujalkapalloliigoista ympäri maailman. Livestreamaus palvelun aktivointi on helppoa, sinun täytyy vain kirjautua pelitilille, jolla on rahaa tai on lyöty vetoa viimeisen 24h tunnin aikana. Tämän jälkeen sivuston ottelut jonka vierestä löytyy Play tai Video ikoni, on sinun katsottavissasi ottelun alettua.

Tutustu Bet365 striimiin!

Yhteenveto

Bet365 on brittiläislähtöinen vedonlyöntitoimisto, joka tarjoaa myös pokerin, bingon ja muita kasinopelejä. Bet365 on erinomainen rahapelitarjoaja, jolla on laajat pelilistat kaikissa pelikategorioissa.

Bet365 ei ole suomennettu, mutta se tarjoaa kaikki pelinsä suomalaisille verottomasti.

Pelaa