Betfair - Lyö vetoa muita pelaajia vastaan

Betfair - Lyö vetoa muita pelaajia vastaan

Betfair vedonlyöntipörssissä pelaat muita pelaajia vastaan. Betfairin bonus uusille asiakkaille on 100 prosentin bonus sataan euroon asti. Kierrätys vaatimus on kolminkertainen. Sivusto ei ole suomenkielinen, mutta englannilla ja ruotsilla pärjää.

Bonustiedot:

 • ★ Avajaistarjous 100% bonus 100 euroon asti
 • ★ Kierrätys 3 x bonus ja talletus
 • ★ Kierrätyksen minimikerroin 1.60
 • ★ Bonuskoodi ZSKABW
 • Tarjouksen esittely
  Arvio
  Mobiilisopivuus iphone, android
  Maksutapa AMERICAN EXPRESS
  BANK TRANSFER
  MasterCard
  PayPal
  WIRE TRANSFER

  Betfair – Kokeneen pelaajan valinta

  Betfair on brittiläinen vedonlyöntiyhtiö, joka perustettiin vuonna 2000. Yhtiö tunnetaan maailman suurimpana vedonlyöntipörssinä, joka on houkutellut ammattimaisia pelaajia joka puolelta maailmaa.

  Betfairin Bonus

  Uusien asiakkaiden tervetulobonus: Betfairin bonus uusille asiakkaille on 100 prosentin bonus sataan euroon asti. Kierrätys vaatimus on kolminkertainen vähintään 1.60 -kertoimilla. Säännöt ja ehdot pätevät.

  Betfair ei ole kova jakamaan bonuksia, mutta jotain aina löytyy, kuten kerroinbuustauksia sekä ilmaisvetoja, joita saa varsinkin laukkakisoihin. Vetopörssiin pelaajat saavat riskittömän viitosen betsin, kunhan osallistuvat kampanjaan.

  Vedonlyöntipörssi

  Betfairilta löytyy todella kattava pelivalikoima, joten sivustolla voi lyödä vetoa täysin tavanomaiseen tapaan. Betfarin suosio perustuu kuitenkin vedonlyöntipörssiin, jossa pelaajat pelaajat ikään kuin toisia pelaajia vastaan. Pörssissä voit ”myydä” pelaamasi vedon kesken ottelun, jonka avulla voit jäädä voitolle ennen kuin ottelu on päättynytkään. Parhaimmillaan tämä voi olla hyvin tuottoisa tapa pelata, mutta samalla äärimmäisen haastavaa.

  Live-vedonlyönti

  Betfair tarjoaa monien muiden vedonlyöntitoimistojen tapaan live-vedonlyöntiä. Sivusto tarjoaa myös live-vetoihin runsaasti kohteita, vaikka sivuston live-tarjonta ei kenties olekaan aivan markkinoiden kärinimien (Unibet, Bet365) tasolla.

  Mobiiliversio

  Betfairin mobiiliversio on vailla vertaansa. Sivustolta löydät useita erilaisia applikaatioita, joiden avulla vedonlyönti on helppoa ja hauskaa. Mobiili-vedoissa Betfair näyttääkin olevan edelläkävijä, sillä sivuston mobiilitarjonta on ehdottomasti markkinoiden paras.

  Mitä enemmän pelaat Betfairilla, sitä enemmän tienaat. Voit tienata aina jopa 1500 € asti! Jokaisen pistetason jälkeen saat tietyn cashbackia tietystä pistetasosta. Pistetasoja on kymmenen ja summat lähtevät aina kymmenestä eurosta lähtien.

  Live Stream

  Betfairin livestriimaus sovellus mahdollistaa useammankin ottelun katselun samaan aikaan jos vain nettiyhteys toimittaa vaadittavat bitit perille. Betfairin livelähetys on erinomainen varsinkin jalkapallon osalta suoratoistoa tarjotaan  mm. Messtarien Liigasta, Italian, Espanjan ja Saksan Bundesliigasta.

  Hae Betfairin ilmaisveto TÄSTÄ »

  Pelaa