Betfair – Kokeneen pelaajan valinta

Betfair on brittiläinen vedonlyöntiyhtiö, joka perustettiin vuonna 2000. Yhtiö tunnetaan maailman suurimpana vedonlyöntipörssinä, joka on houkutellut ammattimaisia pelaajia joka puolelta maailmaa.

Betfair Arvio
Tervetulobonus 70%
Mobiili 70%
Maksutavat 75%
Käyttökokemus 65%
Asiakaspalvelu 70%
Yleisarvio
70%

Betfairin Bonus

Uusien asiakkaiden tervetulobonus: pelaa 5 x 10€ tai enemmän ja saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän enintään viisi kertaa, ja saat siten jopa 100€ bonuksen. Minimi kerroinvaatimus 1.5. Säännöt ja ehdot pätevät.

Betfairin tarjonta Venäjän MM-kisoissa

Maailman suurin vetopörssi Betfairkin on jo herännyt jalkapallon MM-kisoihin. Betfair on avannut huiman määrän kertoimia niin vetopörssin kuin perinteisemmänkin vedonlyönnin puolella. Vetopörssi seurailee vielä tiukasti kiinteitä kertoimia, mestarisuosikki on pörsinkin puolella Brasilia. Venäjän MM-turnaus alkaa 14.6., ja avauspotkun lähestyessä saattaa kertoimista löytyä hyvinkin maukasta pelattavaa.

Vedonlyöntipörssi

Betfairilta löytyy todella kattava pelivalikoima, joten sivustolla voi lyödä vetoa täysin tavanomaiseen tapaan. Betfarin suosio perustuu kuitenkin vedonlyöntipörssiin, jossa pelaajat pelaajat ikään kuin toisia pelaajia vastaan. Pörssissä voit ”myydä” pelaamasi vedon kesken ottelun, jonka avulla voit jäädä voitolle ennen kuin ottelu on päättynytkään. Parhaimmillaan tämä voi olla hyvin tuottoisa tapa pelata, mutta samalla äärimmäisen haastavaa.

Live-vedonlyönti

Betfair tarjoaa monien muiden vedonlyöntitoimistojen tapaan live-vedonlyöntiä. Sivusto tarjoaa myös live-vetoihin runsaasti kohteita, vaikka sivuston live-tarjonta ei kenties olekaan aivan markkinoiden kärinimien (Unibet, Bet365) tasolla.

Mobiiliversio

Betfairin mobiiliversio on vailla vertaansa. Sivustolta löydät useita erilaisia applikaatioita, joiden avulla vedonlyönti on helppoa ja hauskaa. Mobiili-vedoissa Betfair näyttääkin olevan edelläkävijä, sillä sivuston mobiilitarjonta on ehdottomasti markkinoiden paras.

Mitä enemmän pelaat Betfairilla, sitä enemmän tienaat. Voit tienata aina jopa 1500 € asti! Jokaisen pistetason jälkeen saat tietyn cashbackia tietystä pistetasosta. Pistetasoja on kymmenen ja summat lähtevät aina kymmenestä eurosta lähtien.

Live Stream

Betfairin livestriimaus sovellus mahdollistaa useammankin ottelun katselun samaan aikaan jos vain nettiyhteys toimittaa vaadittavat bitit perille. Betfairin livelähetys on erinomainen varsinkin jalkapallon osalta suoratoistoa tarjotaan  mm. Messtarien Liigasta, Italian, Espanjan ja Saksan Bundesliigasta.

Hae Betfairin ilmaisveto TÄSTÄ »

Pelaa