Betinia vedonlyönti

Betinia vedonlyönti

Betinia tarjoaa mainion vedonlyöntisivuston lisäksi myös erinomaisen tervetuliaistarjouksen. Saat 100 prosentin talletusbonuksen 200 euroon asti!

Bonustiedot:

 • ★ Avajaisbonus 100% 200 euroon asti
 • ★ Bonuksen saa kun ensin kierrättää talletuksen min 1.50 kertoimilla
 • ★ Itse bonus kierrätetään viidesti
 • ★ Ei tarvita bonuskoodia
 • Tarjouksen esittely
  Arvio
  Mobiilisopivuus iphone, android
  Maksutapa Trustly

  Betinia – Uusi sivusto Maltan lisenssillä

  Betinia on uusi, joulukuussa 2020 avattu pelisivusto. Betinian lisenssi on Maltan viranomaisilta, ja se on tae siitä, että sivusto on luotettava. Maltan lisenssi myös takaa suomalaisille sen, että voitot ovat verovapaita.

  Betinian ensitalletusbonus on mainio – 100 prosenttia bonusta aina 200 euroon asti. Betinialla on tarjota myös kasino ja virtuaalibetsaus, jos sellainen sattuu urheiluvedonlyönnin ohessa kiinnostamaan.

  Betinian avajaistarjous

  Betinian avajaistarjous on yksi urheiluvedonlyönnin tämän hetken parhaita. 200 euron ensimmäisellä talletuksella saa toiset 200 euroa bonusrahaa. Bonuksen voi saada sitten, knu on ensin kierrättänyt oman talletuksensa kerran vähintään 1.50 -kertoimialla.

  Saatu bonus pitää sitten vielä kierrättää, mutta ehdot eivät ole erityisen kovat. Suomalaisten pelaajien on kierrätettävä talletus sekä bonus viisi kertaa niin, että yksittäisten betsien kerroin on vähintään 2.00 ja yhdistelmävetojen vähintään 1.50.

  Muitakin tarjouksia Betinialla on. Viikottainen latausbonus on 50 prosenttia ja sellainen kuin akun lataus tarkoittaa sitä, että pelaaja lyö yhdistelmävedon, jossa vähintään kolmen kohteen jokaisen kerroin on vähintään 1.80. Akun lataus on sitten kymmenen prosentin käteisbonus, jos veto voittaa.

  Lisäksi Betinialla on cash back -mahdollisuus sekä urheiluvetojen jackpot. Lue lisää Betinian sivuilta!

  Betinian sivusto, kohteet ja kertoimet

  Betinian sivusto on suomeksi ja se on aivan yhtä helppo navigoitava kuin kaikki muutkin kunnolliset betsisivustot. Lajivalikoima on vasemmalla laidalla ja varsinaiset kohteet kertoimineen aukeavat sivun keskelle. Tämä on jo vakiintunut tapa jakaa vedonlyöntisivusto ja samalla sapluunalla Betiniakin on rakennettu.

  Betinian lajivalikoima on tavanomaisen monipuolinen. Luonnollisesti kaikki merkittävät lajit jalkapallosta tennikseen ja jääkiekosta koripalloon ovat mukana. Eksoottisimpina lajeina Betinia tarjoaa esimerkiksi vesipallon ja purjehduksen. Esports on myös mukana Betinian valikoimissa, tavanomaiset e-urheilulajit Dota2, CS:GO ja League of Legends ovat tietenkin listoilla mukana.

  Betinian kohdevalikoima on vakiintuneen tavan mukaan runsas. Esimerkiksi tärkeimmissä jalkapallo-otteluissa on 1X2 -betsien, totals -vetojen, tasoitusbetsien ja erilaisten maaliluku-vetojen lisäksi mukana ilahduttavasti myös mahdollisuudet betsata kulmapotkujen määristä ja varoituksista. Ja tietenkin pelaajakohtaiset vedot maalien tekemisestä ovat mukana.

  Betinian kertoimet eivät ole sitten aivan parhaasta päästä. Markkinakärkiä ei taida näiltä sivuilta juurikaan löytää. Saman illan Valioliigan matsiin Betinia antaa palautusprosentiksi 94,9, eli parempaakin on kilpailijoilla tarjota. Toki heikompiakin kerroin tarjoiluja on, eli ei Betinian kanssa aivan metsään mene. Kyllä tuostakin tarjonnasta ylikertoimia onnistuu löytämään, vaikka aivan markkinan parhaita ei löydäkään.

  Betinian livevedonlyönti

  Betinian livebetsaus on toimivaa. Lajilista on sivun yläreunassa ja ottelun kertoimineen listassa alapuolella. Kaikin puolin toimiva ja helppokäyttöinen sivu. Sivulla on myös valikoiduista huippumatseista livevideo! Ja jos ei ole videota, niin sitten on animoitu otteluseuranta. Kaipa siitäkin saa jännitystä, kun animaatio näyttää, että kuka hyökkää.

  Betinian mobiili

  Betinian mobiilipuoli on saanut arvosteluissa moitteita. Jotkut käyttäjät ovat kertoneet, että sivusto saattaa skaalautua kehnosti pienemmälle näytölle ja osa toiminnoista jäävät kokonaan pois käytöstä. Kielivaihtoehtojen kanssa on myös mobiilissa ollut ongelmia. Betinia toimii ainakin vielä näin alussa paremmin, jos pelaa sen kanssa läppärillä tai pöytäkoneella.

  Betinian asiakaspalvelu

  Betinian asiakaspalvelu vastaa nopeasti ja ympäri vuorokauden. Live chat -apua ei tarvitse pitkään odotella. Suomenkielelläkin palvelua saa päiväsaikaan, mutta yöllä on osattava englantia. Live chatin lisäksi apua saa sähköpostilla ja puhelimella.

  Betinia ja rahaliikenne

  Betinia toimii pikatalletuksella, eli raha siirretään Trustlyllä ja nopean rekisteröitymisen jälkeen pääsee pelaamaan. Voittojen nostokin onnistuu Trustlyn kautta. Sivusto kyllä mainitsee muitakin tapoja rahaliikenteeseen, kuten Skrillin ja luottokortit, mutta eipä niitä tarvitse edes harkita ja miettiä, kun Trustly toimii mainiosti.

  Pelaa