Betiton vedonlyönti

Betiton vedonlyönti

Betitonin avajaistarjous on kympin ilmainen tutustumisbetsi.

Bonustiedot:

 • ★ Talleta 10 euroa
 • ★ Betsaa 15 euroa vähintään kertoimella 2.00
 • ★ Saat ilmaisen 10 euron vedon
 • ★ Ei tarvita bonuskoodia
 • Tarjouksen esittely
  Arvio
  Mobiilisopivuus iphone, android
  Maksutapa MasterCard
  Trustly
  Skrill
  Euteller
  NETELLER
  Paysafecard

  Betiton – uusi vetosivusto suomalaiselle pelaajalle

  Betiton on uusi, vasta vuonna 2020 perustettu vetosivusto. Sen lisenssi on Maltalta, joten Betitionilta saadut voitot ovat suomalaisille verovapaita. Maltan lisenssi on myös tae siitä, että Betiton ei ole huijarisivusto.

  Betitonin avajaistarjous uusille pelaajille on kympin ilmaisveto. Sivustolla on urheiluvedonlyönnin lisäksi tarjolla myös kasino, jos tuuripelit sattuvat kiinnostamaan.

  Betitonin avajaistarjous

  Uusien asiakkaiden kampanjaetu on Betitonilla kympin ilmaisbetsi. Sen voi saada niin, että tallettaa vähintään kymmenen euroa ja pelaa 15 euroa vähintään 2.00 kertoimella.

  Betitonilla on myös yhdistelmäboostaus. Kun useamman kohteen betsit osuvat, niin voittoon saa päälle prosenttibonuksen. Paras bonus on 77 prosenttia voittosummaan lisää, ja tämän saa, kun 15 kohteen betsi osuu. Jokaisen kohteen kertoimen on oltava vähintään 1.20.

  Betitonin sivusto, kohteet ja kertoimet

  Betitonin sivu on suomeksi ja senkin vuoksi helppo navigoida. Eri urheilulajit ovat sarakkeessaan vasemmalla ja sivun keskellä ovat ottelut kertoimineen.

  Lajivalikoima on tavanomaisen monipuolinen. Tarjolla ovat tietenkin kaikki suositut vetolajit jalkapallosta tennikseen ja jääkiekosta formuloihin. Eksoottisimpia lajeja listalla ovat muun muassa gaelic hurling, kelttiläinen jalkapallo ja vinttikoirakisat.

  Kohdevalikoima on sekin tavanomaisen monipuolinen. Mukana ovat kaikki yleisimmät betsikohteet, mutta mitään kohteiden runsautta Betiton ei tarjoa. Esimerkiksi illalla pelattavaan Veikkausliigan futisotteluun Betiton tarjoaa samana päivänä reilut 140 eri vetokohdetta. Kaikki tavanomaiset betsit aasialaisine tasoituksineen, over/under -vetoineen, erilaisine puoliaika/lopputulos ja eri joukkueiden maalimäärä -betseineen ovat mukana, samaten kulmapotkuvedot, mutta esimerkiksi pelaajakohtaiset betsit puuttuvat.

  Betitonin kerrointarjonta on tuntuu ainakin paikoitellen oikeinkin hyvältä. Esimerkiksi Veikkausliigan matsiin muutama tunti ennen aloituspotkua sen palautusprosentti on lähellä markkinoiden kärkeä, liki 96 prosenttia. Betitonilta luultavimmin löytyy ajoittain markkinoiden parhaitakin kertoimia.

  Livevedonlyönnissä eksoottisiakin matseja

  Betitonin livevedonlyönti on myös hyvätasoinen. Kohteita on pienemmistäkin otteluista, kuten futiksen pikkuseurojen ystävyysotteluista. Vedonlyöminen esimerkiksi sellaisesta klassikko-ottelusta kuin Leatherhead vastaan Dorking Wanderers kuulostaa jo hieman brittiläiseltä sketsiohjelmalta, mutta se kuitenkin on treenimatsi, joka löytyy Betitonin livevetojen listalta.

  Betitonin livevetojen lajivalikoima on myös monipuolinen. Mukana ovat tietenkin alati käynnissä olevat tennismatsit, futis ympäri maapalloa, mutta myös muun muassa rugby, esports ja kriketti.

  Ei live streamia, mobiili toimii ilman appsia

  Betitonilla ei ole livestreamia matseista, ja siinä se häviää suurimmille bookkereille. Suurimmista otteluista on tarjolla animoitu seuranta ja tilastot.

  Betitionilla ei ole omaa appia mobiilibetsaamiseen. Se käyttää mieluummin verkkosivua mobiililaitteessakin, ja arvostelujen mukaan se toimii moitteetta. Kaikki ovat paikallaan ja toimivat erinomaisesti.

  Suomalainen asiakaspalvelu

  Betitonin asiakaspalvelu on suomeksi, ja se helpottaa ongelmatilanteita. Chatissa vastaa suomalainen asiakaspalvelija viikon joka päivä kello 7.00 – 23.00 GMT aikaa.

  Maksuliikennettä varten Betitonilla on tarjolla laaja kattaus eri vaihtoehtoja. Luottokorteilla tallettaminen tietenkin onnistuu, samaten listalla ovat kaikki muut tutut nettilompakot ja maksunvälittäjät, kuten Trustly, Neteller, Skrill, Ecopayz ja vielä PayPalkin. Suoraan omalta pankkitililtä raha lähtee liikkeelle myös RapidTransferilla ja Eutellerilla. Betitonilla on myös vaihtoehtona Klarna, ja se on uusi tuttavuus vetopiireissä.

  Toki maksun voi suorittaa perinteisenäkin pankkisiirtona.

  Talletuksen Betitonille onnistuvat välittömästi, mutta kotiutusten kanssa pitää hieman odottaa. Nopeimmaksi kotiutustavaksi Betiton mainostaa hieman oudompaa Much Better -systeemiä, jolla rahat pitäisi saada välittömästi.

  Tuomio – mainio vetosivusto!

  Betitonilla on tarjolla kaikki oleellinen. Kummallisimpien erikoisbetsien metsästäjät eivät löydä Betitonilta harvinaisia vetokohteita.

  Betitonin kertoimet ovat hyvät. Sivusto ja asiakaspalvelu toimivat suomeksi, ja koko saitti on sujuva.

  Betiton on pelipaikka, jota kannattaa kokeilla, jos haluaa itselleen uuden betsipaikan.

  Pelaa