Betway vedonlyöntibonus: 100% ensitalletuksella 125 euroon asti

Betway vedonlyöntibonus: 100% ensitalletuksella 125 euroon asti

Betwayn vedonlyöntibonus on 100% aina 125 euroon asti. Bonus pitää kierrättää kymmenen kertaa 1.75 -kertoimilla.

Bonustiedot:

 • ★ Avajaisbonus 100% 125 euroon asti
 • ★ Kierrätys 10 x bonus
 • ★ Kierrätyksen minimikerroin 1.75
 • ★ Ei tarvita bonuskoodia
 • Tarjouksen esittely
  Arvio
  Mobiilisopivuus iphone, android
  Maksutapa AMERICAN EXPRESS
  BANK TRANSFER
  MasterCard
  Moneybookers
  PayPal
  Western Union
  WIRE TRANSFER

  Betway-  Monipuolinen pelivalikoima

  Rahapeliyhtiö Betway on perustettu vuonna 2006 ja on vedonlyöjien luottopelisivu. Kymmenen vuotta ja satojatuhansia kohteita on koulinut Betwaysta yhden maailman parhaista vedonvälittäjistä. Betway tarjoaa asiakkailleen vedonlyönnin lisäksi muun muassa kasino- ja pokeripelejä.

  Betwayn avajaistarjous uusille pelaajille on 100 prosentin bonus 125 euroon asti.

  Sivut ovat suomenkieliset ja myös asiakaspalvelua saa suomen kielellä, joten siirtyminen Betwaylle on helppoa ja miellyttävää.

  Keväällä 2017 täysin uudistunut Betwayn vedonlyöntisivu on todella selkeä ja erinomainen valinta aloitteleville ja maltillisille vedonlyöjille.

  Paljon bonuksia – avajaistarjous 125 € asti ja NBA:ssa aikainen voitonmaksu

  Betwayn vedonlyönti tarjoaa uusille asiakkailleen 100 % talletusbonuksen vähintään 10 euron ensimmäisellä talletuksella. Ensimmäisellä 125 euron talletuksella saat siis huiman 125 euron bonuksen! Bonus on lunastettava 7 päivän kuluessa rekisteröitymisestä.

  Talletuksen on oltava minimissään 10 €. Bonus sisältää 10-kertaisen kierrätysvaatimuksen. Täyteen kierrätykseen vaadittu vetojen minimikerroin: 1,75.

  Betwaylla saa kympin ilmaisvedon, kun ensin tekee itse 20 euron livebetsin ESL Pro League -kohteeseen.

  Betwaylla on varhaisen voiton maksu -tarjous koripalloon. Kun betsaamasi NBA -joukkue on 16 pistettä johdolla, saat voiton jo silloin!

  Lisäksi Betway antaa aina muitakin etuja. Löydät kaikki käynnissä olevat kampanjat kokonaan uudistuneen Betwayn vedonlyönnin promosivulta.

  Lue lisää Betwayn sivuilta!

   

  Monipuolisesti kohteita – mukana eSports

  Seuraa Betwayn aktiivista eSports-youtubekanavaa.

  Betwayn vedonlyönnin kohdevalikoima on kasvanut vuosi vuodelta tasaisesti ja on tätä nykyä aivan kärkitasoa. Betway Sportsissa pääset veikkaamaan päälajien futiksen, lätkän ja tenniksen lisäksi kaikkia angloamerikkalaisen maailman superlajeja baseballista dartsiin, krikettiin ja aussifutikseen sekä rugbyyn. Kaikkein erikoisin laji listalla on Gaelilaiset urheilulajit. Suomalaisia lähellä olevista lajeista löytyy esimerkiksi salibandy, jota ei monella saitilla ole listoilla.

  Betway on isolla panostuksella eSportsissa. Betway sponsoroi isoja turnauksia ja sillä on eSportsille oma erillinen sivustonsa, oma eSports twitter-tili, eSports-blogi, omia tarjouksia eSports-vetoihin ja paljon vetovinkkejä ja analyysiä matseista. eSportsivedoissa mukana on kaikki isot turnaukset League of Legendsistä CS: Go:hon ja Dota 2:een. Myös live-vedot onnistuvat eSports-kohteisiin. Mikä sen parempaa kuin katsoa matseja livenä ja pistää samalla vetoja sisään? eSports on nuori laji, jossa asiantuntemuksella on hyvin tilaa ja rahoille voi päästä paremminkin kuin perinteisemmissä lajeissa.

  Live-vedot ja mobiilipelaaminen

  Live-vedonlyönti on Betwayn sivuilla markkinoiden keskitasoa. Kohdemäärä ja pelivalikoima kasvanut kasvamistaan, joten sivustolta löytyy jo kohtalaisen mukavasti lajeja ja kohteita live-vedonlyöntiin. Live-vedonlyöntiin oivan lisän tuo Betwayn live-stream, jonka kautta otteluiden seuraaminen ja betsaaminen käy kätevästi. Live-vedoissa täysillä on mukana myös eSports- jonka kohteet löydät niin vedonlyönistä kuin eSportsin omaltakin sivulta.

  Applen ja Androidin omistajille Betway tarjoaa myös mukavasti mobiiliapplikaatiota, joiden avulla pelaaminen sujuu mallikkaasti. Ohjelmisto on sujuva ja helppokäyttöinen, ja applikaatiota kehitetään jatkuvasti käyttäjäystävällisempään suuntaan. Mobiilisovelluksilla pääset pelaamaan kaikkia Betwayn pelimuotoja.

  BONUS: 100% bonus 100€ asti
  Pelaa nyt

  Ilmaisvetoklubi ja muita erikoisvetoja

  Betwaylla on aina käynnissä paljon erikoisia vetokampanjoita. Ne vaihtuvat aika ajoin, joten katso mitä kivaa BetwayPlussan promosivulta löytyy juuri nyt.

  Saat lisätehoa akkumulaattori-vetoihin jopa 2000 euroon asti kun teet vähintään 5 € futisvedon. Vain vähintään viiden vetokohteen akkumulaattoritulosvetoihin (voitto/tasapeli/häviö). Sekä ennen ottelua tehtyihin että live-kohteisiin (tai näiden yhdistelmiin). Jokaisen kohteen minimikertoimen on oltava 1.25.

  Ilmaisvetoklubiin pääset mukaan kun osallistut kampanjaan osoitteessa http://betway.com/freebetclub. Klubi on käynnissä aina, joten kun teet viikon aikana vähintään 25 € panoksella vedon, saat kaksi 5 € vetoa ilmaiseksi.

  Rahat-takaisin-NHL-spesiaalissa saat hyvityksenä vetosi 50 € asti jos ole lyönyt 1/X/2-vedon, eikä joukkueesi tee yhtään maalia.

  NBA-spesiaalissa saat hävinneen live-vedon panoksen takaisin jos ottelun viimeinen onnistunut heitto on kolmonen.

  Rahan tallettaminen ja lokalisaatio suomalaisille

  Talletukset voi Betwaylle tehdä omassa verkkopankissa. Käytössä on Trustly ja Euteller, jotka molemmat välittävät maksuja reaaliajassa suomalaisista pankeista tavallisen verkkokauppamaksun tavoin. Mitään ylimääräisiä kuluja ei verkkomaksusta tule, eikä siirtoa tarvitse odottaa. Pelaamaan pääsee siis välittömästi.

  Talletuksiin voi käyttää myös korttia, käytettävissä olevat vaihtoehdot ovat Visa, Mastercard ja Visa Electron. Myös nettilompakot, kuten Moneybookers ja Neteller käyvät talletusvaihtoehtoina.

  Betway on suomalaisille verovapaa, sillä se sijaitsee EU:n alueella Maltalla. Suomalaiset ovatkin tärkeitä asiakkaita Betwaylle, joten koko sivusto on käännetty suomeksi ja asiakaspalvelua saa suomeksi. Ja tietenkin meille suomalaisille on räätälöity myös paljon bonuksia esimerkiksi hiihdon tai jääkiekon mm-kisojen aikaan.

  Pelaa