Jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailut 2020 - Liput


EURO-2020-jalkapallo-em-lohkot

Jalkapallon EM-kisat 2020 – Liput

Haluaisitko sinä lähteä tuhansien muiden suomalaisten kanssa katsomaan Suomen jalkapallomaajoukkueen Huuhkajien edesottamuksia ensi kesän EM-kisoihin? No aivan varmasti haluat! Tässä tietopaketissa kerromme mitä, missä ja milloin pitää tehdä jos haluat saada pääsyliput suomalaisittain historiallisiin jalkapallo-otteluihin.  

EM-kisat 2020 liput – Arvonta on käynnissä NYT

Jalkapallon arvokisoihin ei noin vain osteta lippuja. Halukkaita peleihin on paljon enemmän kuin areenoilla on istumapaikkoja joten tasapuolisuuden nimissä UEFA järjestää EM-kisalippuarvonnan jonka kautta arvotaan kaikki ne onnekkaat jotka saavat oikeuden ostaa lipun haluamiinsa otteluihin.  

Lippuarvonta aukesi UEFA:n sivuilla 4. päivä joulukuuta ja se päättyy 15. Joulukuuta kello 15.00. Arvontaan voi osallistua milloin tahansa tämän aikarajan sisällä eikä osallistumisaika vaikuta millään tavalla arvonnan lopputulokseen. Se että saatko sinä lipun yhteen tai useampaan Suomen EM-otteluun selviää tammikuun loppuun mennessä.   

Suomen ottelut jalkapallon EM-turnauksessa 2020 

Tanska – Suomi 13.6 klo 18.00 (Kööpenhamina) 

Venäjä – Suomi 17.6 Klo 16.00 (Pietari) 

Suomi – Belgia 22.6 Klo 22.00 (Pietari)

EM-kisat 2020 liput kaverille kanssa 

Voit hakea lippuja sinun itsesi lisäksi kolmelle muulle henkilölle. Liput haetaan aina nimellä ja UEFA raakkaa ennen arvontaan päällekkäisyyksiä pois mutta yrittänyttä ei laiteta ja tuloksen maksimoimiseksi monet varmasti hakevat päällekkäin lippuja otteluihin.  

Lähdetkö sinä Riven siivellä skaboihin?

JALKAPALLON EM-KISOJEN PELISIVUT JA VOITTAJAKERTOIMET

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

EM-kisat 2020 lippujen hinnat 

Lippujen hinnat ovat 50€ – 185€ paikasta riippuen. Halvimmat paikat löytyvät päätykatsomoista ja kalleimmat pitkiltä sivuilta. Kulmakatsomot ovat tästä välistä ja liput näille penkeille kustantavat 125€. Lippujen hinnat otteluihin ovat siis melko inhimilliset. Perinteisten lippujen lisäksi UEFA myy otteluluihin niin sanottuja hospitality-paketteja joihin kuuluu ruokailua ja muuta kestintää. Nämä liput ovat noin 900€ – 1500€ arvoisia ja niitä on ostettavissa otteluihin vapaasti jo nyt.  

Millä todennäköisyydellä juuri minä saan EM-kisat 2020 liput? 

Suomalaisilla lipun ostajilla on oikein mukava mahdollisuus päästä arvonnan kautta kisoihin. UEFA jakaa suomalaisille lipunostajille 5000 lippua Tanskassa pelattavaan otteluun ja 8000 lippua kahteen Venäjällä potkittavaan koitokseen. Lippuja on tarjolla yhteensä 13 000 kappaletta niitä halajaville 

Suomalaisia koripallofaneja oli vuonna 2014 koripallon MM-kisoissa Bilbaossa noin 10 000 henkeä. Jalkapallobuumi on nyt kuuma ja koska pelit ovat lähellä niin lipunhakijoita on varmasti paljon mutta vaikka koriskisojen väkimääri tuplaantuisi niin silti yli jokaisella arvontaan osallistujalla on mahdollisuus lipun saantiin. Yrittänyttä ei laiteta!  

Takaportti kisoihin – Osta UEFA:n lippupörssistä itsellesi EM-kisat 2020 liput 

Jos arpaonni ei suosi sinua ja jäät ilman EM-kisat 2020 lippuja arvonnassa niin ei kannata silti menettää vielä kokonaan toivoaan. UEFA nimittäin avaa maaliskuussa sivuilleen niin sanotun lippupörssin jossa voi myydä sekä ostaa lippuja. Suomalaiset eivät pysty myymään pörssissä lippuja kuin muille suomalaisille joten tämä on hyvä kauppa hakea lippuja vielä arvonnan jälkeen koska monille tulee vastaan vielä erilaisia esteitä joiden vuoksi kisamatka jää haaveeksi taskussa polttavista pääsylipuista huolimatta.  

Minkä maan Euroopan mestaruuuteen sinä uskot? Lyö vetoa!

Mikä maa voittaa EM 2020 kisojen kultaa - päivitetty 23/11/20