VALORANT

Vuoden 2020 kuumin peli on täällä! Lue kaikki tarvittava VALORANT pelistä, VALORANT vedonlyönnistä ja suurimmista turnauksista.

valorant vedonlyonti

Vuoden 2020 ehdottomasti odotetuin ja ennakkoon hehkutuin PC-peli on Riot Games peliyhtiön VALORANT. VALORANT on FPS (ensimmäisen persoonan ammuntapeli) ja julkaistaan yksinoikeudella Microsoft Windowsille 2. päivä kesäkuuta 2020. Riot Games on tullut aiemmin tutuksi muun muassa ehkä maailman suosituimman tietokonepelin, League of Legendsin, julkaisijana minkä vuoksi VALORANT-räiskintäpeliä kohtaan on ladattu isot odotukset.

VALORANT – Näin pelataan

VALORANT on muistuttaa pelitavaltaan hyvin paljon esports ja kilpapelaamisen hittituotetta Counter-Strikea. CS:n tavoin VALORANT pelissä on kaksi joukkuetta, joissa molemmissa on viisi pelaaja (5 vs. 5). Pelissä toinen joukkue yrittää räjäyttää pelialueella pommin (Spike), toisen joukkueen yrittäessä estää tätä. Pommia asettava joukkue voittaa kierroksen, mikäli se eliminoi kaikki vastustajat tai saa räjäytettyä pommin. Puolustava joukkue voittaa kierroksen niin ikään eliminoimalla kaikki, purkamalla pommin tai jos kierroksen 100 sekunnin peliaika loppuu kesken.

Yksi VALORANT-ottelu kestää korkeintaan 25 kierrosta ja ottelun voittaa joukkue, joka on saavuttanut ensin kolmestoista kierrosvoittoa (pistettä). Joukkueiden puolet pomminasettajana sekä purkajina vaihtuvat 12 pelatun kierroksen jälkeen.

VALORANT-pelissä on yhteensä 10 erilaista hahmoa, joilla on jokin erityislaatuinen kyky. Kyvyt ovat verrattavissa esimeriksi CS:GO pelistä tuttuihin kranaatteihin. Kyvyt eivät ole ratkaisevia mutta oikein käytettynä hyvä lisä. Hyvin rakennetussa VALORANT-joukkueessa on edustettuna hahmot mahdollisimman monipuolisesti.

VALORANT Vedonlyönti

Esport on kasvanut viime vuosina isoksi vedonlyöntibisnekseksi ja VALORANT vedonlyönti tulee aivan varmasti olemaan yksi vedonlyöntisivujen uutuus kohteista. VALORANT-pelin parissa on suunnitteilla kolmenlaisia erikokoisia turnauksia, jotka tulevat tarjoamaan ison valikoiman erilaisia vedonlyöntikohteita perinteisistä voittajavedoista spesiaalikohteisiin.

VALORANT vedonlyöntisivut

VALORANT on kiinnittänyt maailmalla paljon huomioita ja monet vedonlyöntisivut ovat kirjoittaneet pelistä blogeja sekä seuranneet pelin BETA-vaiheen turnauksia. On odotettavissa, että vedonlyöntisivut tuovat omia vedonlyöntibonukset tarjouksia pelin pariin. Alta löydät tämän hetken kuumimmat esports-vedonlyöntisivut bonuksineen. Lunasta omat bonuksesi ja ole valmis, kun VALORANT-vedonlyönti alkaa!

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

VALORANT esports

VALORANT on tämän vuosikymmenen alun ehdottomasti mielenkiintoisin peliuutuus ja pelille povataan suursuosion lisäksi isoa näkyvyyttä esports-areenoilla. Useat CS: GO ammattilaiset ovatkin jo vahvistaneet, että he jättävät pelin ja siirtyvät VALORANTin pariin. Myös yksi kaikkien aikojen parhaista Owerwatch-pelaajista Jay ” Sinatraa” Won keskeytti omat Owerwatch-pelinsä jo aiemmin tänä vuonna siirtyäkseen VALORANT-areenoille.

Näin pelasi G2 Esports ammattilaiset:

VALORANT tulee kasvamaan varmasti merkittäväksi tekijäksi esports-genressä mutta tällä hetkellä pelin parissa ei ole vielä julkaistu isoja turnauksia tai liigoja. Tästä syystä onkin hyvin mielenkiintoista seurata miten e-urheilu monet organisaatiot ja pelaajat ovat jo päättäneet panostaa VALORANT-peliin.

Peliyhtiö RIOT Games on kuitenkin julkaissut ohjeistuksen, miten VALORANT-turnauksia tulee tulevaisuudessa järjestää:

  • Pienet turnaukset – Peliyhtiöiselle, turnausten palkintoraha maksimisissaan 10 000$
  • Keskisuuret turnaukset – Joukkueille ja yrityksille, palkintoraha maksimissaan 50 000$
  • Major-turnaukset – Suurille järjestäjille – Riot saattaa tukea turnauksia rahallisesti

Tämän hetken tietojen mukaan pieniä turnauksia voi jatkossa pystyttää kuka tahansa mutta keskisuuriin ja Major-turnauksiin vaaditaan aina Riot Gamesin lupa.

VALORANT Download – Mistä hankkia VALORANT?

VALORANT on täysin ilmainen peli ja se on ladattavissa veloituksetta playvalorant.com sivulta. Pelin ikäraja on 16 – vuotias vuotta, joten perheen pienimmille emme voida suositella VALORANT latausta. Alla lataus ja asennusohjeet.