Esportsbetting Vedonlyönti

Esportsbetting Vedonlyönti

Esportsbetting.com on ennen kaikkea esports-vedonlyöntiin keskittynyt vedonlyöntisivusto. Tarjolla on kuitenkin kohteita myös muihin vedonlyöntilajeihin, joten käy tutustumassa tarjontaan. Tarjolla on ilmaista pelirahaa rekisteröitymisen yhteydessä, 100% ensitalletusbonus ja pari kappaletta riskittömiä vetoja!
Tarjouksen esittely
Arvio
Mobiilisopivuus iphone, android
Maksutapa MasterCard
NETELLER
Paysafecard
Skrill
Sofort
Visa

Esportsbetting.com – eSport -vedonlyöntiin pyhitetty sivusto

Esportsbetting.com tarjoaa 5€ ilmaista pelirahaa ennen ensimmäistä talletusta! Lisäki ilmaista pelirahaa, ensitallettajan bonuksen ja riskittömät vedot.

Urheilu- ja vedonlyöntimaailman ehkä tämän hetken kuumin juttu on elektroninen urheilu eli E-urheilu eli maailmalla tunnettu termi eSports. Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja niin on myös olemassa useita vedonlyöntisivustoja, joilla lyödä vetoa eSports kohteista. Monet isot peliyhtiöt kuten Unibet, Mr Green ja 888 tarjoavat loistavan valikoiman eSports-pelien parissa, mutta nyt internetin ihmeelliseen maailmaan on tullut tarjontaa eSportsiin profiloituneiden vedonlyöntisivustojen toimesta.  eSports-fanien ja vedonlyöjien uusi suosikkisivusto on esportsbetting.com.

Tämä pelaajilta pelaajille luotu sivusto avasi ovensa jo vuonna 2016, mutta nyt esportsbetting.com on ottanut uudenlaisia harppauksia Pohjoismaissa, kun se on alkanut tarjota palveluitaan niin Suomen – kuin Norjan kielellä. Esportbetting.com tituleeraa itse itseään eSportin kodiksi, otetaan selvää ottaako väite paikkansa? Hyvältähän se näyttää kaikin puolin ja tätä sivustoa voimmekin suositella kaikille eSports -vedonlyönnistä kiinnostuneille. eSports -vedonlyöntikohteiden lisäksi se toki tarjoaa kertoimet myös perinteiseen vedonlyöntiin.

Esportbetting.com – Bonus eSports -vedonlyöntiin

Vedonlyöntisivusto esportsbetting.com tarjoaa uusille asiakkailleen anteliaan tervetulobonuksen – tai oikeastaan kolme erilaista bonusta!

  • Pelaaja saa rekisteröitymisen yhteydessä 5€ ilmaista pelirahaa ennen ensimmäistä talletusta! Pääset siis kokeilemaan sivuston toimintoja ilmaisen pelirahan turvin ennen ensimmäisen talletuksen tekemistä. Minimikerroin vedonlyönnille on 1.80, bonus tulee kierrättää 6x ennen mahdollisten voittojen maksua 30 päivän sisällä. Maksimi voitto, jonka voit tällä bonuksella nostaa on 30€.
  •  Uusi pelaaja saa 100% ensitalletusbonuksen aina 30€:n asti. Eli avaamalla tilin ja tallettamalla 30€ esportsbetting.com tuplaa ensitalletuksesi ja saat 60€ pelitilillesi. Minimitalletus 100% talletusbonukselle on 10 euroa, bonuksessa on 7x kierrätysvaatimus ja se tulee tehdä 30 päivän sisällä bonuksen nostamisesta.
  • Kolmantena, muttei vähäisimpinä kampanjana esportsbetting.com tarjoaa uusille pelaajille 2 x 13,37€ arvoista riskitöntä vetoa. Sivusto tarjoaa sinulle hyvät alkuvauhdit betsaukseen. Lyö vetoa riskittömästi: Hävitessäsi 2 x 13.37 EUR tervetulovedot, esportsbetting.com korvaa ne sinulle. Vedosta saadut nettovoitot ovat bonusrahaa ja bonus tulee kierrättää 1x seitsemän päivän kuluessa minimikertoimella 1.7. Katso tarkemmat tiedot esportsbetting.comin kampanjat -sivuilta.

Esportsbetting.com tarjoamat aloituskampanjat ovat ehdottomasti sen arvoisia, että ne kannattaa käydä ampumassa alas, mikäli esports on yhtään sinun mieleesi. Myös vedonlyöjien, jotka eivät ole perillä esportsista kannattaa tutustua tarjouksiin ja kokeilla riskittömästi miltä tämän jännittävän urheilulajin betsaaminen tuntuu!

Tutustu sivustoon ilmaisen pelirahan, kattavan ensitalletusbonuksen ja riskittömien esports-vetojen myötä. Tällä vedonlyöntitriplalla kannattaa jo viettää sivustolla tovi jos toinenkin.

Pelaa nyt

Runsas kattaus eSports vedonlyöntikohteita – ja tavallisia vedonlyöntikohteita!

Esportsbetting.com on sivuston nimeä myöden profiloitunut eSports vedonlyöntisivustoksi, mutta nimen takaa paljastuu yllätys. Sivustolla on nimittäin eSportsin lisäksi vaikka millä mitalla betsattavaa perinteisten urheilulajien kuten jalkapallo, jääkiekko ja koripallo parista. Kertoimet näiden perinteisten lajien parissa ovat keskitasoa ja ihan pelattavia. Sivusto kannattaakin ottaa omaan kerroinvertailuun mukaan eri kohteiden osalta.

On todella hyvä asia, että sivustolta löytyy eSportsin lisäksi muitakin urheilukohteita, joita voi betsata ennen otteluiden alkua tai vaikka live-vetojen parissa. Näin vedonlyöjien ei tarvitse hyppiä sivulta toiselle jos on samaan aikaan mielessä asettaa voittavat vedot niin NHL-otteluun kuin CS:GO matsiin.

Käy katsomassa mikä on seuraava ENCE vedonlyöntikohde tällä sivustolla:

Lisäksi eSports vedonlyöntikohteiden määrä ei ainakaan toistaiseksi ole niin suurta kuin perinteisessä urheilussa, joten senkin puolesta muiden betsikohteiden ottaminen sivustolle on mainio asia vedonlyöjää ajatellen.

BONUS: Nappaa yht. 35€ bonusrahaa!
Pelaa nyt

eSport vedonlyönti ja kertoimet

Esportsbetting.com tarjoaa eSports kohteita kaikista maailman merkittävimmistä peleistä, turnauksista ja sarjoista. Esports kohteiden ehdottomia suosikkeja ovat pelit kuten:

  • CS:GO
  • League of Legends
  • DOTA 2
  • Overwatch
  • PlayerUnknown’s Battlegrounds
  • Starcraft 2
  • Call of Duty

Jokaisessa pelissä on tälläkin hetkellä käynnissä erilaisia turnauksia ympäri maailman, ja näiden turnausten parissa voit lyödä perinteistä voittajavetoa tai jännittää live-vetojen parissa miten seuraava erä kussakin pelissä päättyy. Esimerkiksi suomalainen ENCE organisaatio on mukana monien edellä mainittujen pelien turnauksissa. Olisiko tässä paikka sanoa, että betsaamalla ENCE:ä suomalainen voittaa aina esportsbetting.com sivustolla?

Live-vedonlyönti ja eSports livestream

Kuten mainittua, esportsbetting.com tarjoaa paljon myös live-vetomahdollisuuksia peleihin. Live-vedoista entistä jännittävämpää tulee live-streamien myötä. Esportsbetting.com tarjoaakin kaikille rekisteröityneille asiakkaille ilmaisia livestreameja muun muassa kaikista ESL ja IEM liittojen turnauksista. Tässä siis jälleen yksi hyvä syy lisää tutustua sivuun.

Livestreamit ovat korkealaatuisia ja vaativat vähintään rekisteröinnin kyseiselle sivustolle. Ottamalla haltuun kolmeosaisen ensitallettajan kampanjapaketin pääset mainiosti käsiksi myös esportsbetting.comin livestream -palveluun. Yhä useampi vedonlyöntisivusto tarjoaa jo kattavasti livelähetyksiä eri urheilulajeista, toistaiseksi livelähetykset esports -pelitapahtumista ovat vedonlyöntisivustoilla hieman harvinaisempia.

Sopiiko esportsbetting.com suomalaisille?

Kyllä sopii kaikille suomalaisille. Sivusto on lähes kokonaisuudessaan käännetty suomeksi (vaikka englanninkieli tuskin tuottaisi sen suurempia vaikeuksia asiakkaille) ja koska esportsbetting.com operoi MGA:n myöntämän Maltan pelilisenssin alla, niin kaikki suomalaispelaajien vedonlyöntivoitot ovat kotiutettavissa verovapaasti. Voit siis rohkeasti lyödä vetoa ja olla varma että saat kaikki vetovoitot verottomana. Muistathan kuitenkin aina tarkistaa vedonlyöntisivuston määrittelemät kierrätysvaatimukset eri bonusten osalta.

Rahansiirrot ja kotiutukset toimivat sivustolla perinteisillä pankeilla, Mastercardilla, Visalla sekä nettilompakoilla kuten Neteller ja Skrill. Sivusto on selkeä sekä helppokäyttöinen ja se toimii kuin se kuuluisa junan vessa niin PC:llä kuin mobiililla. Edes asiakaspalvelu ei jätä sinua pulaan vaan ovet ovat auki palveluneuvojien pakeille joka päivä. Vieraile esportsbetting.com sivulla jo tänään!

Pelaa