Floyd Mayweather Jr. - Manny Pacquaio uusintaottelu!

Loppuvuodeksi 2018 luvassa vielä huikea nyrkkeilyottelu? Mikäli Mayweather - Pacquaio ottelu toteutuu, tässä on tämän vuoden kovin nyrkkeilyottelu. Vaikka ottelua ei ole vielä sovittu, löytyvät vedonlyöntikertoimet jo tähän matsiin Unibetiltä!

Nyrkkeilyä: Floyd Mayweather Jr. – Manny Pacquaio – uusintaottelu!

Kyllä, totta se on. Ainakin huhujen perusteella. Floyd Mayweather Jr. tulee luultavasti ottelemaan lähitulevaisuudessa Manny Pacquaioa vastaan – ja mikä ottelu tuosta tuleekaan! Kyseessä on siis edellisen ottelun toisinto ja rahaa on taas jaossa mielin määrin kummallekin ottelijalle – jos siis tämä ottelu ylipäänsä toteutuu.

Floyd Mayweather on jo ehtinyt ilmoittamaan että hän haluaa otella yhden esiottelun ennen tätä Mayweather Jr. – Pacquaio 2 ottelua, Pacquaio on puolestaan ehtinyt ilmoittamaan että treenimatseja ei tarvita, hän on melkein valmis taistoon.

2018 lopussa vai 2019 alussa?

Lieneekö taustalla Mayweatherin rahapula, vai miksi taas otellaan? Onko ottelussa jo hieman rahastuksen makua? Huhu kertovat että Mayweatherillä on palanut vuoden 2017 puolella kymmeniä miljoonia vedonlyöntiin ja tuskin vuosi 2018 on siihen tuonut parannusta. Isot tilit tulevat tästä kummallekin, se on varma. Mutta kumpi ottelun vie? Unibet tarjoaa otteluun jo perus pitkävetokertoimet, vaikka otteluajankohtaa ei ole edes sovittu.

Hyödynnä huikeat vedonlyöntibonukset vaikka tähän matsiin:

Mayweather – Pacquaio, vol 2.

Mayweatherille ja Pacquaiolle on palkkapäivä taas tulossa.

 

Mayweather – Pacquaio kertoimet

Vielä toistaiseksi tästä ottelusta ei järin paljon ole vedonlyöntikertoimia tarjolla, mutta tämä on aivan normaalia. Otteluaikaa ei ole vielä sovittu. Unibet tarjoaa kuitenkin tähän kohteeseen jo alustavat kertoimet 1.40 – 3.00, joten nyt kannattaa käydä lyömässä vetoa! Kyseessä on kuitenkin veto jossa itse ottelukohteen tulee tapahtua ennen 1.1.2019, muuten veto raukeaa.

 

Mayweather Jr vastaan Pacquaio

Manny Pacquaion statseja:

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Mayweather Jr. – Pacquaio livestream

Mayweather Jr. ja Pacquaio ottelu tullaan todennäköisesti televisioimaan livestreamina maksullisten kanavien kautta. Kun ottelun päivämäärä ja ajankohta on selvillä, kannattaa seurata vaikkapa Viaplayn palvelun tiedotteita – Mayweather Jr. – Pacquaio 2 tulee näkymään jälleen isosti livestream-palveluiden kautta.

Näin julkistettiin joulukuun matsitapahtuma.