Katso MM-kisojen ottelut ilmaiseksi


Katso Leijonat -pelit ilmaiseksi? – Näin se käy!

(päivitys 3.5.2018)

Vuoden 2018 Jääkiekon MM-kisat pääset katsomaan täysin ilmaiseksi. Poikkeuksena aikaisempiin vuosiin, voit nyt seurata kaikki Jääkiekon MM-kisojen 64 ottelua livestreamin avulla. Eri vedonlyöntiyhtiöt, etunenässä Unibet ja Nordicbet tarjoavat Tanskan MM-kisoista livestreamit omien livevedonlyöntipalveluidensa tueksi.

Jos siis haluat katsoa miten Leijonat pärjäävät Tanskassa, hommaa viimeistään nyt ilmainen pelitili Unibetille tai Nordicbetille ja nauti kisoista ilmaiseksi. Hyödynnä myös molempien sivustojen mainiot ensitallettajan bonustarjoukset ja erilaiset kampanjat Jääkiekon MM-kisoihin 2018!

Unibet Jääkiekon MM-2018 livestream -lähetykset

Nordicbet Jääkiekon MM-2018 livestream -lähetykset

livestream jääkiekon mm-2018

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Kuinka seurata MM-kisoja ilmaiseksi?

MTV Sport / Cmore omistaa tunnetusti jääkiekon MM-kisojen televisiontioikeudet täällä Suomen maalla ja täten suurin osa otteluista pyöriikin ainoastaan maksullisilla erikoiskanavilla. Monet varmasti haluaisivat seurata myös muiden kuin Leijonien otteita, mutta heillä ei ole tähän välttämättä mahdollisuutta.

mm-2017-pariisi-ja-köln

Ilmaiskanava MTV3 näyttääkin Jääkiekon MM-kisat 2017 kanavallaan Suomen otteluiden lisäksi vain turnauksen ratkaisuottelut. MTV:n Cmore -nettipalvelun kautta näkyvät maksullisesti kaikki ottelut kisastudioineen ja Suomen ottelut Antero Mertarannan selostamana. MTV3:n puolella ottelut vie läpi Mika ”Hockeynight” Saukkonen.

Nyt kerromme tässä kuinka SINÄ pystyt seuraamaan MM-otteluita ilmaiseksi – ja vieläpä täysin laillisin keinoin.

IIHF:n oma nettistriimi Youtubessa

Otteluita pääsee nimittäin seuraamaan kansainvälisen jääkiekkoliitto IIHF:n oman nettistriimin eli Youtube-kanavan kautta. Otteluiden seuraaminen Suomesta käsin on oletuksellisesti estetty niin sanotulla ”geoblokkauksella”, mutta tämä esto on helposti kierrettävissä. Eston kiertäminen on myös täysin laillista. Sen voi tehdä maksullisella F-securen FREEDOME palvelun avulla tai sitten selaimeen asennettavan, ilmaisen lisäosan avulla. On olemassa paljon vaihtoehtoja tämän ”geoblokkauksen” neutralisoitumiseen.

– Jollei YouTube korjaa tilannetta rakentamalla parempaa maablokkausta, niin käytännössä puuttuminen on erittäin hankalaa, kommentoi tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskuksen toiminnanjohtaja Antti Kotilainen Ylen julkaisemassa jutussa.

Voit siis katsoa ottelut lataamalla selaimeesi ”YouTube Unblocker” -nimisen lisäosan. Käytettäessä lisäosaa selaimesi ei enää tunnista, että sinun tietokoneesi sijaitsee Suomessa. Täten Youtuben geoblokkaus ei enää toimi ja pystyt seuraamaan otteluita estosta huolimatta. Samaan tarkoitukseen on olemassa myös muita lisäosia ja näitä löytyy kaikkien selaimien sovelluskaupoista.

Youtube Unblocker -lisäosan voit ladata Chrome -selaimelle vaikkapa tämän linkin takaa.

IIHF:n Youtube-kanava taas sijaitsee täällä!

Lisäksi netti on tarjolla toinen toistaan heikompia ja sitten vähän parempia nettistreameja. Kirjoittamalla Googleen mm. ”livetv”, ”firstrow”, ”wisiwig” ”ustream” tai vastaavia hakusanoja nähtäväksi halutun ottelun lisäksi, tulee tarjolle erilaisia livestreameja. Suosittelemme kuitenkin pysyttelemään virallisissa streameissa ja lähetyksissä, mutta muitakin vaihtoehtoja on olemassa.

BONUS: Bonus jopa 300€ + 50 ilmaispyöräytystä
Pelaa nyt

Monia Suomen ulkopuolella lomailevia Cmore -palvelun omaavia harmittaa varmasti myös se, että nettipalvelun sisältö ei ole kuin Suomessa katsottavissa. Toki silloin kannattaa käydä katsomassa eri vedonlyöntitoimistojen livestreamit, mutta esimerkiksi mainitsemamme F-Secure FREEDOME ja Cmore -nettipalvelu toimii mainiosti myös ulkomailla. Saman palvelun avulla pyörivät sitten myös Netflixit ja Viaplayt. Tulevaisuudessa näitä maarajoitteita on tarkoitus purkaa ja esimerkiksi YLE Areenaa voisi katsella vapaasti käytännössä missä tahansa Euroopassa.

VEDONLYÖNTIYHTIÖIDEN BONUKSET MM-KISOIHIN!

Unibet tarjoilee vedonlyöjille 100€ + 10€ starttipaketin, jonka avulla on loistava sauma veikata MM-kiekkoa. Ei muuta kuin vedot sisään ja seuraamaan matseja Youtube-kanavan kautta! Unibetillä on tarjolla myös jokaiseen Suomen peliin oma erilainen bonus, joten kannattaa käydä katsomassa Unibetin tarjousosio vaikkapa heti.

BONUS: Ensitalletusbonus jopa 125€
Pelaa nyt

Unibetin bonuksen saat tästä!

NordicBetin suoratoisto – parempi kuin koskaan

NordicBetin asiakkaat voivat nyt nauttia peliyhtiön suoratoistopalvelusta. Kirjautumalla pelitilille  pääset tälle  nettipohjaiselle TV-palvelulle.  Mahdollisuutenasi on seurata urheilutapahtumia suorana ilman maksua ja  lyödä nöistä samalla vetoa. Tämä edellyttää kirjautumista ja  että pelitillilläsi on rahaa . Kannattaa kirjautua myös Nordicbetin YouTube kanavalle jossa jatkuvasti tuoreita klippejä kuumista urheilutapahtumista.

Lisätietoja Nordicbetin sivuilta

Älä unohda myöskään hyödyntää NordicBetin omaa MM 2017 kisakampanjaa, jonka mukaan saat 10 euron arvoisen riskittömän vedon jokaiseen Suomen peliin. Vielä ehdi lyömään vedon seuraavaan Suomen peliin!

Katso tästä alapuolelta myös muiden huippuyhtiöiden parhaat tarjoukset. Kaikki arvostelemamme vedonlyöntisivustot löydät puolestaan Vedonlyöntisivut-osiostamme.