Live striimaus urheiluotteluihin


Live stream lähetykset ovat nostaneet entisestään suosiotaan urheilussa. Etenkin jalkapallo stream, tennis stream ja jääkiekko stream sivustot ovat erittäin suosittuja. Nykyään netistä näkee live stream lähetyksinä lähes kaikki urheilutapahtumat aina jalkapallosta alppihiihtoon.

 

Urheilun nettistreamit joita voit katsoa ilmaiseksi

Taustaa

Live-vedonlyönti tarkoittaa sitä, että vetoa voi lyödä ottelun tai kilpailun jo ollessa käynnissä. Tarjolla ovat aikalailla samat vetokohteet kuin ennen otteluakin. Live-vedossa voi lyödä vetoa ottelun lopputuloksesta, maalimäärästä tai vaikka kulmapotkujen lukumäärästä jalkapallo-ottelussa. Live-vedoissa kertoimet ovat jatkuvassa liikkeessä, pelitapahtumat ja jäljellä oleva peliaika vaikuttavat kertoimiin.

Pelitavasta

Taitavalle vedonlyöjälle live-vedonlyönti on loistava pelitapa. Ottelua on hyvä analysoida sen jo ollessa käynnissä. Vedonlyöjällä on tässä suhteessa etulyöntiasema kertoimenlaskijoihin nähden. Pelifirmoilla ei ole mahdollisuutta pitää yhtä kertoimenlaskijaa seuraamassa yhtä pelitapahtumaa. Firmojen on käytettävä apuna tietokoneohjelmia, jotka laskevat koko ajan kertoimia sen mukaan, mitkä kertoimet olivat ennen ottelua, ja miten ottelu on numeroiden valossa sujunut. Tämä saa joskus aikaan mukavia ylikertoimia, esimerkiksi koripallo-ottelussa live-kertoimet reagoivat hurjasti ottelun alun tilanteeseen. Koripallossa pelitapahtumat aaltoilevat paljon. Suosikin kertoimet nousevat usein mukavan korkeiksi, jos sen peli on lähtenyt kankeasti käyntiin ja altavastaaja on selvästi johdossa alkuminuuttien jälkeen.

Live-vetojen tuottoisuus

Varsinkin live-vetojen alkuaikoina tenniksen live-vedot olivat voittaville pelaajille tuottoisia. Tennis on toinen laji, jossa live-vetojen kertoimet saattavat reagoida herkästi pelitapahtumiin. Jos altavastaaja voittaa ensimmäisen erän tai saa ensimmäisen syötönmurron, niin tällöin suosikin voittokerroin saattaa nousta korkealle.

Muuta huomioitavaa

Live-vedonlyönnissä perinteisiin veikkausvihjeisiin ja pitkävetovihjeisiin on suhtauduttava varauksella. On hyvä selvittää ennen ottelua, mitkä joukkueiden tai pelaajien voimasuhteet ovat, ja tätä tietoa on tutkittava ottelutapahtumien kanssa. Live-vedon kertoimet voivat reagoida nopeasti ja tässä ottelusta hyvin perillä oleva voi löytää kertoimista itselleen etua.

Live-vedoissa on muutamalla vedonvälittäjällä myös ”cash-in” -toiminto, esimerkiksi Unibetilla on tällainen. ”Cash in” tarkoittaa sitä, että tehdyn live-vedon voi muuttaa rahaksi tapahtuman ollessa vielä kesken. Jos peli sujuu vedonlyöjän kannalta suotuisaan suuntaan, niin hän voi lunastaa vetonsa voitolla, ja jos peli menee huonosti, niin tulevaa tappiota voi pienentää lunastamalla vedon kesken ottelun. ”Cash-in” -toiminnon avulla live-vedon pelaaminen on kuin pörssikauppaa.

Menestyvän live-vedonlyönnin edellytys on se, että seuraa suorana lähetyksenä ottelua, josta aikoo lyödä vetoa. Muutamat pelifirmat tarjoavat joihinkin otteluihin omia live stream -lähetyksiä. Ainakin Unibet ja Bet365 lähettävät otteluita suorina lähetyksinä.

Esimerkit

Pelaaja lyö vetoa Boston Celticsin puolesta kun ottelua on pelattu viisi minuuttia ja peli on Bostonin tappioksi 10-16. Kerroin Bostonille on vedonlyöntihetkellä 3.50. Jos kolmen neljänneksen jälkeen Boston on siirtynyt johtoon, niin vedonlyöjä voi lunastaa vetonsa ja saada siitä mukavan voiton. Ottelun lopussa Boston olisi kuitenkin saattanut jo jäädä tappiolle, eikä pelaaja enää halua ottaa tätä riskiä. Tai jos Boston on kolmen neljänneksen jälkeen jo 14 pistettä tappiolla, niin vedonlyöjä voi lunastaa voittonsa ja hävitä hieman vähemmän kuin jos hän olisi odottanut loppuvihellykseen asti.

 

Monet vedonlyöntiyhtiöt näyttävät ottelut suorina lähetyksinä sivuillaan ilmaiseksi. Nykyään moni asiakas haluaa nähdä otteluita kotisohvalta ja vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat tämän palvelun katsojille. Lisäksi pystyt lyömään vetoa otteluista live-vedonlyönnissä, samalla kun nautit reaaliaikaisesta lähetyksestä. Vedonlyöjällä on siis pullat todella hyvin uunissa.

Vedonlyöntitoimistot tarjoavat runsaasti livelähetyksiä omilla sivuillaan. Tarjonta on varsin hyvää, usein esitettävien lajien joukossa on jopa lajeja, joita Suomessa ei ole ilmaisilla kanavilla tai edes maksullisilla kanavilla saatavana.

Unibet, Bet365 ja NordicBet ovat kolmen kärki

Yhden parhaista valikoimista erilaisia urheilutapahtumia välittää Bet365, joka on monen englantia sujuvasti osaavan vedonlyöjän ykkössuosikki. Selaimen kautta livelähetyksiä on mm. jalkapallosta, koripallosta, pöytätenniksestä, snookerista, käsipallosta, dartsista ja rugbystä. Ja monesta muusta. Jos yllä olevista liigoista ei löytynyt mieluista niin kannattaa tehdä tunnukset Bet365:lle. Bet365 näyttää koirakilpailuista painiin live stream lähetyksinä. Tarjontaa on sivuilla todella paljon ja Bet365 tarjoaakin peliyhtiöistä eniten suoria lähetyksiä.

Unibet TV on jo tuotteena monelle vedonlyöjälle tuttu ja se tarjoaa myös varsin paljon erilaista urheilua omissa live TV streameissa. Streamit ovat hyvälaatuisia ja päivittäin ja viikoittain esitettävien tapahtumien määrä on todella laaja. Unibetin näppärän livekalenterin avulla on helppo suunnitella oma katselukokemus ja vedonlyönti.

NordicBet on kolmas vedonlyöntitoimisto joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden katsastaa tiettyjen lajien suoria lähetyksiä paikan päältä. Livevedonlyönnin tueksi nämä lähetykset ovat todella mahtava lisä ja NordicBet lisää koko ajan lajeja ja lähetyksiä omaan livetv-tarjontaansa. Mikä parasta, lähetykset voi saada näkyviin myös mobiililaitteisiin.

Tarkista oman suosikkivedonlyöntiyhtiön tarjonta livelähetysten osalta. Tällä hetkellä melkein kaikki tarjoavat ainakin livevedonlyöntiä, enemmän tai hieman vähemmän.

BONUS: 5 x 20€ ilmaisveto vetopörssiin
Pelaa nyt

Valioliiga lähetykset

Valioliigan televisiointioikeudet siirtyvät Viasatille, joten jatkossa palvelun kautta on mahdollista seurata myös tätä huippusarjaa. Katsominen on maksullista, mutta kuukausihinnalla pääsee nauttimaan useammista otteluista ja suoraan kotisohvalta. Kun katsot lähetyksiä suoraan televisiosta, jää tabletti tai läppäri mukavasti vapaaksi live-vedonlyöntiä varten. Live-vetoa voit lyödä esimerkiksi NordicBetin sivuilla.

Siirry Nordicbetin sivuille tästä >>

La Liga lähetykset

La Liga eli Espanjan liiga on suosittu vedonlyöntikohde. La Ligaan on olemassa Suomessa televisiointioikeudet Viasatilla, joten vedonlyöntiyhtiöt eivät saa näyttää Suomessa La Ligan otteluita. Näiden vedonlyöntiyhtiöiden live-tv listoilla onkin Espanjan toiseksi kovimman sarjan otteluita.  Unibet näyttää kaikki Real Madridin ja Barcelonan ottelut. Unibet-tv näyttää myös usein Valencian, Athletico Madridin, Sevillan sekä Malagan otteluita.

Siirry Unibetin sivuille TÄSTÄ >>

Serie A lähetykset

Serie A –oikeudet ovat tällä kaudella niin ikään Viasatilla, joten tämän takia niitä ei suomalaisille tarkoitetuilla live-streameilla nähdä. Tähänkin on olemassa omat kiertoreittinsä, mutta vaatii hieman perehtyneisyyttä tietoverkkoihin ja laitteistoon jolla pelejä aikoo katsoa. Unibet tarjoaa kattavan valikoiman muita liigoja, joilla ei Suomessa ole vielä esitysoikeuksia.

Siirry Unibetin sivuille TÄSTÄ >>

Bundesliiga lähetykset

Bundesliiga on yksi liigoista joita voi katsella esimeriksi Unibet TV:n kautta. Myös Eurosportin kautta televisiosta näkyvät ottelut ovat todella mielenkiintoisia ja tarjoavat yhden Euroopan parhaista liigoista mitä tulee pelin tasoon. Unibet TV näyttää suorana myös 2. bundesliigan pelejä kaikille vedonlyöjille.

Siirry Unibetin sivuille TÄSTÄ >>

Muiden jalkapalloliigojen lähetykset

Streamien avulla voi seurata todella mittavassa kaavassa eri maiden jalkapallopelejä. Unibetillä oli TV-palveluiden tarkasteluhetkellä luvassa mm. Venäjän, Viron, Tanskan, Ukainan, Puolan, Saksan, Tsekin, Hollannin, Ranskan 2.divisioonan, Chilen, Argentiinan, Kiinan, Latvian, Ruotsin Allsvenskanin ja Englannin Championshipin otteluita. Ja tässä vasta siis jalkapallotarjontaa.

Siirry Unibetin sivuille TÄSTÄ >>

Jalkapallofaneille on tarjolla runsaasti myös epävirallisia stream-palveluita. Nämä löytyvät Googlen avulla muutamalla taikasanalla, tarjontaa voi seurata vaikkapa FirstRow Sportsin sivuilta.

 

Liiga stream lähetykset

SM-liiga otteluihin on vaikein löytää live-stream lähetyksiä! Nelonen Pro omistaa SM-liigan oikeudet ja lähetykset ovat maksullisia. Ruutu+ palvelu tarjoaa tosin vallan mainiota pakettia kaikille kotimaisen jääkiekon ystäville kausikortin muodossa. Kuukausimaksulla, jolla näkee siis monta kymmentä ottelua kuukaudessa ja mikä olisikaan parempi väline Liigan livevetoja harrastavalle.

Kannattaa myös katsella tarkkaan Nelosen ohjelmatietoja, kuukausittain Neloselta nähdään yksi kuukauden peli, joka on siis ilmainen.

NHL stream lähetykset

NHL-pelit näkyvät Viasatin kanavilla ja Viaplay-palvelun avulla. NHL- peleihin löytyy streameja myös ilmaiseksi netistä. Kannattaa kokeilla ainakin sivustot livetv sekä MyP2P. NHL:llä on myös oma livestream-palvelunsa, jossa kausihinnalla voi katsoa otteluita livenä.

 

Jääkiekon MM-kisojen stream lähetykset

MTV omistaa jääkiekon MM-kisojen tv-oikeudet, joten ilmaiskanavilta näkee Suomen otteluiden lisäksi vain MM-turnauksen ratkaisuottelut.

Kirvestä ei kuitenkaan kannata heittää kaivoon, mikäli jääkiekon MM-kisat kiinnostavat myös muuten kuin Leijonien otteiden osalta. Neuvomme MM-kisasivustollamme, kuinka MM-otteluita on mahdollista seurata ilmaiseksi, mutta samalla laillisesti, netin kautta.

Tulevien World Cup pelien oikeudet ovat Viasatilla, joten niiden näkyminen ilmaiskanavilla on epätodennäköistä.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Muut lajit

Jalkapallon ja jääkiekon lisäksi näillä vedonlyöntisivustoilla on paljon tarjolla lajeja, joita ei Suomessa tavallisesti näy edes maksutelevisioissa. Esim. Rugbyn, Dartsin ja erilaisten hevos- ja koiraurheilulajien katsominen voi olla eksoottista, mutta parasta tässä on se, että jokaisesta näistä näytettävistä peleistä ja otteluista voi lyödä livevetoa ja näin ollen tienata rahaa.

Katsasta oman vedonlyöntitoimiston tarjonta ja kokeile miten hyvin kaikki toimii. Streamit ovat pääsääntöisesti erittäin hyvälaatuisia ja ne toimivat hieman hitaammallakin nettiyhteydellä.

 Maarajoitusten kiertäminen

Ruutu+ toimii mainiosti ulkomailla, mutta esimerkiksi Katsomo ja useat muut rajoittavat katseluoikeudet vain heille jotka ovat fyysiseltä sijainniltaan Suomessa. F-secure toi kuitenkin palvelun, jonka avulla maaestojen kiertäminen ihan laillisin keinoin on mahdollista.

On olemassa myös suosittuja selainosia, jotka soveltuvat myös ulkomaisten televisiokanavien ja urheilulähetysten katsomiseen, mutta näitä palveluja löytyy googlaamalla vaikkapa sanoja ”Free VPN”. Ilmaisia streameja eri urheilulähetyksiin on myös tarjolla eri sivustoilla, mutta näiden kanssa tulee olla valppaana ja varovainen. Monesti koneelle tulee paljon tavaraa jonka poistamiseen menee aikaa ja rahaa, samalla rahalla olisi varmasti voinut ostaa katseluoikeuden otteluun tai esimerkiksi katsoa pelin vedonlyöntifirman livestream –osastolta.

 

Urheilufanien ja vedonlyöjien ei ole enää vähään aikaan tarvinnut turvautua pelkkään televisiotarjontaan kun etsinnässä ovat suosikkilajien kuten jalkapallon ja jääkiekon ottelulähetykset. Näppärimmät ovat jo vuosien ajan löytäneet internetin ihmeellisestä maailmasta toinen toistaan suttuisempia suoratoistolinkkejä, joista on nyt ainakin nähnyt ottelun tapahtumat jotenkuten ja ehkä muutaman minuutin viiveellä.

 

Urheilun nettistreamit joita voit katsoa ilmaiseksi

Mistä löydän Unibetin live-stream lähetykset?

Pääset Unibetin Live kalenteriin tästä linkistä.
Unibetin live-TV palvelun käyttöönotto ei ole mitään rakettitiedettä. Pelitilin avaaminen Unibetin vedonlyöntipalveluun on tietenkin pakollista, mutta sehän on vähän kuin laittaisi rahaa pankkiin, kun samalla ensitalletusbonus voi olla jopa satoja euroja. Edellytyksenä liveTV:n katsomiseen on kuitenkin se, että katsoja on tehnyt talletuksen pelitilille (5 euron minimi)  ja lyönyt myös vetoa.

Lajivalikoima ja tarjonta on mahtavaa

 Vuositasolla Unibet striimaa yli 10,000 urheilutapahtumaa. Niitä voi seurata mobillilaitteella yhtä hyvin kun  omalla läppärillä.   Live-striimauksista suosituimpia ovat (Italian  ja Espanjan pääsarjat, Serie a ja LaLiga. Voit tietyst seurata NHL:n pelejä  (myös koosteita), Koripalloa (NBA) sekö  tennistä . Unibet-tv  tarjoaa yksinoikeudella lähetykset mm. UFC – kamppailuihin.  Samoin palvelusta voi seurata vaikkapa Novad Djokovicin otteita turnauksessa josta ainakaan Suomen ilmaiskanavilla ei lähetystä ole

Lajivalikoima ei suinkaan rajoitu ylläoleviin vaan mukana on mm. , pöytätennistä, snookeria, rantalentopalloa, ja oikeastaan ihan mitä vaan. Unibetin sivuilta löytyvän Live-kalenterin listalla on yli 20 lajia joista voi olla livelähetystä, joten tarjontaa riittää. Urheilufanin kannattaa ehdottomasti katsastaa Unibet TV:n tarjonta, sillä tämähän on kuin tusinan verran Eurosport-kanavia yhdessä paikassa.

Unibet TV on kieltämättä tämän hetken paras minkään vedonlyöntiyhtiön tarjoama televisiointipalvelu. Ja oikeastaan kun palvelua verrataan moneen muuhun pelkästään urheilulähetyksiä streemaavaan palveluun, ajaa Unibet monipuolisuudellaan monen ohi. On totta että Unibet ei voi näyttää esimerkiksi Suomessa Liigan pelejä televisiointioikeuksien takia, mutta esimerkiksi jalkapallofanille Unibetin televisiointipalvelu on silkaa kultaa ja hunajaa.

Ilmaista urheilua hyvällä laadulla

Parhaimmillaan katsominen on siis aivan ilmaista ja kun tähän vielä lyödään kylkeen Unibet TV:n perimmäinen tarkoitus eli livevedonlyönnin mahdollisuus, niin helposti voi käydä niin, että oletkin ottelun jälkeen kymppiä tai kahta rikkaampi, riippuen millä panoksilla olet lyönyt vetoa ottelun mielenkiintoisista tapahtumista. Unibet TV:n streamien laatu on hyvää tai erittäin hyvää, joten enää ei kannata kaivella niitä mainosten täyttämiä ja myöhässä olevia lähetyksiä netin syövereistä.

Jos et jostain syystä ole vielä Unibet TV:n mainiota palvelua koittanut niin nyt on ehdottomasti sen aika. Unibet TV kuuluu oleellisesti vedonlyöjän ja urheiluseuraajan perusvälineisiin jos aiot pysyä ajan tasalla eri tapahtumista.
Unibet tarjoaa vedonlyönnin lisäksi laajan pelitarjonnan myös perinteisten nettipelien puolella, joista pääalueina pokeri ja casino.

Vaatimukset

Väh. Pentium IV (500 Mhz) Mac G4 (IE ja Firefox) 128 MB RAM. Viimeisimmät selainversiot ja niiden liäksi JAVA ja
Flash Player asennettuina
Streemaus PC tai iOS pöytäk0neisiin.selaimen avulla

Urheilulähetyksiä laidasta laitaan

Laajamittainen urheilun seuraaminen on tänä päivänä kanavasurffausta parhaimmillaan. Kaiken kattavaa urheilutarjontaa ei ole ja laajasti urheilua seuraavan tulee hankkia monta erilaista palvelua. Vedonlyöjille tämä aiheuttaa myös harmaita hiuksia, mutta viime vuosien satsaukset vedonlyöntifirmojen omiin stream-palveluihin ovat tuoneet varteenotettavan vaihtoehdon eri lajien seuraamiseen. Ja vieläpä mainion sellaisen. Nettipalvelujen striimit ovat lisänneet hurjasti suosiotaan ja ”televisiota” katsotaan nykyään yhä useammin mobiililaitteella. Tsekataan mitä kaikkea on tarjolla. Eräs mainio sivusto tulevien otteluiden televisiointiaikatauluihin on ottelu.fi/ joka onkin jokaisen penkkiurheilijan linkkilistalla.

Vedonlyöntiyhtiöiden mainio tarjonta Unibet tarjoaa todella laajamittaisen, oman Unibet TV –stream-palvelun. Jos nettiyhteys ja pelitili Unibetin kanssa on kunnossa, täältä voi seurata todella montaa eri lajia todella hyvällä kuvanlaadulla. Unibet TV lupaa jopa 30 000 urheilulähetystä vuosittain ja tässä on todella mahtava mahdollisuus pysyä huippu-urheilun kanssa kärryillä. Parhaimmillaan ilmainen ja samalla voi laittaa live-vetoja vetämään. Parhaassa tapauksessa voittaja olet sinä… Kattavaa livestream lähetystä tarjoaa muutama muukin vedonlyöntiyhtiö ja näistä on hyväksi havaittu mm. Bet365 –vedonlyöntisivuston livestreamit ja NordicBetin uustittu Stream-palvelu. Kannattaa tutustua myös näiden toimijoiden tarjontaan. Urheilustream ja vedonlyöntipalvelu yhdessä ei voi olla huono vaihtoehto. Ja usein nämä toimivat erittäin hyvin ja kuvan laatu on useimmiten huiman hyvä

Unibetin Stream-palveluun tästä >>

Ilmaiset TV-palvelut

Pikkuhiljaa kaikki urheilu on siirtymässä maksukanaville. Vain tärkeimmät ja suurimmat tapahtumat kuten olympialaiset ja jalkapallon MM-kisat taitavat enää olla tapahtumia jotka näytetään suurelle yleisölle maksuttomien kanavien kautta. Lätkän MM-kisoista on viime vuosina näytetty MTV3 kanavalla Suomen ottelut ja ratkaisupelit, muut pelit ovat näytetty ”sen paremman selostajan” äänellä varustettuna saman kanavaryppään maksukanavalla. YLE-veron ansiosta suomalaisille urheilujännäreille on myös tarjolla urheilulähetyksiä YLE:llä isoimmista urheilutapahtumista ja jalkapallon Mestarien liigasta, samoin Veikkauksen oma Veikkaus TV näyttää päivittäin useampia urheilutapahtumia omassa palvelussaan.

MTV Sport – isot lajit karkaavat?

MTV3:n maksukanavilla on mm. jääkiekon MM-kisat, Champions Hockey League ja Englannin Valioliiga. Tämän lisäksi kanavilta löytyy maksumuurin takaa Formula 1, GP2 ja GP3 sekä MM-Motocross. Hiihtolajeista kanavilla on mäkihypyn, maastohiihdon, yhdistetyn ja alppihiihdon lähetykset. Yleisurheilun Timanttiliiga on myös kanavan ohjelmistossa, samoin Tenniksen isoimmat turnaukset kuuluvat kanavapaketin lajeihin. Viime aikoina MTV on satsannut myös rajusti raveihin ja kamppailu- ja voimailulajeihin. MTV:n kanavat voi saada antennin, kaapelin tai satelliitin kautta eri hinnoilla, suosittu on myös netin kautta tilattava Katsomo-palvelu josta voi ostaa MTV Total Sport –paketin. Vuorokaudessa palvelu maksaa 9,95e, kuukaudessa 34,95e ja kestotilauksena 24,95. Isona miinuksena on se, että lähetyksiä voi katsoa ainoastaan Suomessa ja se että kanava menettää Valioliigan oikeudet Viasatille kauden 2015 – 2016 jälkeen ja Formula 1 –oikeudet ovat myös katkolla kuluvan kauden jälkeen.

NELONEN – nouseva nettipalvelu

Nelonen –kanava on myös isosti mukana suomalaisessa ja ulkomaalaisessa urheilussa ja sen tarjonnassa suomalaisille. Nelonen Pro –kanavat televisiossa ja Ruutu+ palvelu netissä tarjoavat laajan skaalan eri urheilulajeja ja lähetyksiä. Ykköstuote on Liigakiekko, mutta samalla rahalla katsoja voi nauttia jalkapallon UEFA Europa Leaguesta, NBA:sta, NFL:stä, F1-veneistä, jalkapallon Englannin Championshipistä, MotoGP:Stä, NASCAReista, Rallicrossista, Rallin MM-sarjasta, Vaahteraliigasta ja Superpesiksestä… Nelosen pakettia on saatavilla myös kaapeliin, antenniin, satelliittiin ja nettiin Ruutu+ tuotteena. Määräaikainen tilaus, jolla saa siis kaikki em. lajit ruutuun maksaa 19,95e kuukaudessa 12kk:n määräaikaisena tilauksena ja 29,95e toistaiseksi voimassa olevana tilauksena. Vuorokausihinta on 19,95e. Nelosen Ruutu on kärsinyt koko ajan tekniikkaongelmista ja tyly tuomio kentältä on se että useammat piraattivirityksetkin toimivat luotettavammin kuin Ruutu. Jos ottelusta jää puolet katsomatta, ei siinä kolmen päivän hyvitykset auta.

VIASAT – isojen lajien koti

Viasat tarjoaa palvelujaan myös kaikilla tunnetuilla vastaanottometodeilla eli antennissa, kaapelissa ja satelliitissa. Viasat on viime aikoina panostanut rajusti urheilutarjontaansa ja tämän kauden alussa se nappasi jalkapallon Mestarien Liigan lähetysoikeudet MTV:ltä. Ensi kauden alussa Viasat on se kanava joka näyttää Suomessa Englannin Valioliigaa ja jo tällä kaudella se näyttää FA Cupia ja Englannin Liigacupia sumuisilta saarilta. Näiden lisäksi NFL:stä on luvassa 4-6 ottelua, huippuluokan golfia, nyrkkeilyä, koripallon Euroliigaa, NASCARia ja Speedwayta. Eikä suinkaan tule unohtaa Viasatin jääkiekkotarjontaa, joka on varsin timanttinen. Sillä on esitysoikeudet KHL– ja NHL –otteluihin, joten huippulätkän kaveri on tässä tapauksessa Viasat. Viaplay Urheilun saa käyttöön 24,95 eurolla ja se sisältää Viaplay-palvelun. Viaplayn palvelu toimii erittäin hyvin.

Muitakin vaihtoehtoja on

Monen TV-pakettiin kuuluu myös Eurosportin kanavat, jotka näyttävät urheilua todella monipuolisesti Saksan fudisliigasta pyöräilyyn ja tennikseen. Iltasanomien ISTV on myös viime aikoina näyttänyt paljon eri urheilutapahtumia Veikkausliigasta ja Salibandyliigasta. ISTV näyttää myös mm. nyrkkeilyä ja Robert Heleniuksen ja Erkan Teperin ottelu 19.12. on jo näytettävien otteluiden listalla. Palvelu maksaa 9,95 kuukaudessa. ISTV on usein tiltissä liian monen tilaajan ollessa samaan aikaan katsomassa ottelua. Huimaa salaattia on siis tarjolla kaikille urheilun ystäville. Maksullisten ja maksuttomien palveluiden rinnalle on noussut myös hurja määrä erilaisia muita streameja ja iptv-palveluita, joten jos vedonlyöjä tai penkkiurheilija haluaa jonkun tietyn ottelun tai tapahtuman nähdä, onnistuu se tavalla tai toisella, rahalla tai ilman.

Lue myös:

Livevedot | Urheilulähetykset Suomessa | Urheilusarjat   | Live stream lähetykset | VeikkausVedonlyöntibonukset | Unibet TV

Näin tehdään rahaa live-vedonlyönnillä  | Näin tienaat pitkävedolla 80 € varmasti