Maalintekijäveto


Mitä ovat maalintekijävedot?

Monien muiden vedonlyöntikohteiden ohella nykyään on mahdollista veikata myös ottelun maalintekijöitä. Yleisimpiä maalintekijävetoja ovat ensimmäisen ja viimeisen maalin tekijä, mutta monet vedonlyöntyhtiöt tarjoavat mahdollisuuden veikata tekeekö tietty pelaaja koko ottelun aikana maalia vai ei. Yleisesti ottaen maalintekijävetojen isoimmat kertoimet ovat ensimmäisen ja viimeisen maalin tekijöissä, sillä ne ovat huomattavasti haastavampia ennustaa. Erityisen hyvän kertoimet saat, mikäli veikkaat vaihtopenkillä aloittavan pelaajan tekevän ottelussa maalin.

Hieman harvinaisempia maalintekijävetoja ovat esimerkiksi tekeekö pelaaja ottelussa hattutempun tai maalin päällään. Näissä vähemmän pelatuissa maalintekijävedoissa kertoimet nousevat pilviin, joten ne ovatkin houkuttelevia ja viihdyttäviä jännitysvetoja. Ottelun viimeisen maalin tekijän veto on erityisen hyvä jännityksen kannalta, sillä mikäli pelaaja pysyy kentällä otteluun loppuun asti – veto on elossa aina loppuvihellykseen saakka

Voit veikata seuraavaa maalintekijää livevetona

Ennen ottelua asetettujen maalintekijäveikkausten lisäksi ainakin Unibet, Bet365, Nordicbet ja Betsson tarjoavat mahdollisuuden ennakoida seuraavaa maalintekijää myös livevedonlyönnissä. Tämä onkin oiva tapa napata isokertoiminen kohde kiinni, mikäli seuraat ottelua paikan päällä tai livestreamin välityksellä. Jos huomaat tietyn pelaajan olevan todella hyvällä pelipäällä, on hyvinkin mahdollista, että kyseinen pelaaja iskee vielä ottelun aikana täysosuman.

Aikainen lunastus pelastaa voittosi

Maalinteko on pitkälti tilastopeliä, joten tulevan ottelun maalintekijöitä voi olla mahdollista ennakoida. Esimerkiksi tähtihyökkääjä Zlatan Ibrahimovic ei ole koskaan tehnyt maalia Jose Mourinhon valmentamia joukkueita vastaan, huikeasta maalintekopotentiaalistaan huolimatta. Vaikka ottelun maalintekijät ovatkin aina osaltaan sattuman kauppaa, niin ennen vetojen lyömistä kannattaa tarkkailla pelaajien historiaa illan vastustajaa vastaan.

Nykyjalkapallon suurimmat tähdet Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo tuntuvat tekevän lähes ottelussa kuin ottelussa vähintään yhden maalin, mutta esimerkiksi tähtipelaajien hattutemput ovat kokeilemisen arvoisia kohteita, eritoten heikompia joukkueita vastaan. Toisaalta paremmat kertoimet varsinkin jalkapallossa löytyvät puolustajien maaleista, jotka tuntuvat usein tekevän huipputärkeitä osumia erikoistilanteista. Jotkut joukkueet ovat poikkeuksellisen hyviä erikoistilanteissa, joten näiden joukkueiden otteluissa puolustajien maalien todennäköisyydet kasvavat huomattavalla tavalla.

 

Kaiken kaikkiaan maalintekijävedot ovat erittäin pätevä lisä jokaisen vedonlyöjän pelipakettiin, sillä niissä on mahdollista napata isokertoimisia osumia. Ottelun mielenkiinto ja samalla jännitys nousevat uusiin sfääreihin, kun jännität esimerkiksi ottelun ensimmäistä maalintekijää. Mikä olisikaan parempaa huippuottelua seuratessa, jos olet lyönyt vaikkapa Lionel Messiä ottelun avausmaalin tekijäksi, ja argentiinalainen karkaa läpiajoon heti ottelun alkuhetkillä. Jännitys ja adrenaliinin tuotanto kiihtyy huippulukemiinsa, jonka jälkeen pelitililläsi komeilee lopulta hulppea palkinto tietämyksestäsi.

 

Maalintekijäveto edustaakin urheiluvedonlyöntiä parhaimmillaan, ja se on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen vedonlyöntikohde.

Lue myös: Helppoa rahaa livevedonlyönnin avulla

Veikkaussivut | Henkka 

Tee rahaa näiden artikkelien avulla

Näin tuplaat seuraavan voittosi
Näin voitat 80€ varmasti
Varma tapa hävitä vedonlyönnissä
Onko kassasi tyhjä? Aloita ilmaiskierroksilla
Tämä voittava strategia netticasinoille ei ole heikkohermoisille
Näin tehdään rahaa live-vedonlyönnillä
Peliyhtiöiden palautusprosentit
Suurimmat vedonlyöntivoitot
Tämä on paras peliyhtiö
Ajankohtaiset tarjoukset pelaamiseen
Urheilun livevedonlyönti