Varma tapa hävitä vedonlyönnissä

Pitkävedon voittoennätys kirjatattiin 2011 vuoden lopussa, kun kangasalalainen henkilö voitti 10 kohteen pitkävetolapulla 161 092,70 €. Asiasta uutisoi mm. Aamulehti. Yhteiskerroin vetokupongilla oli 1770,25 ja panos 91 €, jolla voitto irtosi. Lapulle oli veikattu Real Madridin ja Barcelonan välinen ottelu sekä yhdeksän NHL-ottelua

Vaikka voitto onkin upea ei voi kiistää sitä tosiasiaa, että kymmenen kohteen pitkävetolapuissa ei ole järjen häivää. Uskotko, että järkevämpää on pelata lottoa kuin kymmenen kohteen pitkävetolappua?

Yhdistelmävedot + huonot kertoimet = surkea palautusprosentti

Veikkauksen NHL-kohteissa palautusprosentti on vain 88,7 %. Palautusprosentti usean ottelun yhdistelmälle saadaan kaavalla palautusprosentti potenssiin pelattujen kohteiden lukumäärällä eli 88,7 ^10 = 30,15 %. Palautusprosentti siis tippuu erittäin alas usealla kohteella. Lottokin palauttaa 39,1 % liikevaihdosta, joten järkevämpää on täyttää lottokuponki.

Pelattaessa useita kohteita samaan lappuun palautusprosentti heikkenee radikaalisti. Tämä johtuu siitä, että Veikkaus tarjoaa todella huonoja kertoimia. Pelaamalla muualla kuin Veikkauksella olisi niin palautusprosentti kuin voittosummakin ollut huimasti parempi. Lisäksi ulkomaiset peliyhtiöt tarjoavat aloitusbonukset, riskittömiä vetoja, kilpailuja ja muita kampanjoita.

 

Johtavat Vedonlyöntitoimistot

  • Pelaa nyt NordicBet T&Cs Apply NordicBet review NordicBet NordicBet on erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa. Rahansiirto toimii molempiin suuntiin erittäin hyvin ja asiakaspalvelu on ensiluokkaista. Sivusto on uudistunut ja nyt pystyt itse muokkaamaan siitä mieleiseksi. Pääset muokkaamaan sivuston ulkoasua, laittamaan näkyviin sinulle tärkeät pelit sekä paljon muuta. NordicBet on tunnettu siitä, että se tarjoaa kertoimia myös Pohjoismaisien alasarjojen otteluihin. Saat myös jatkuvasti ilmaisia vetoja eri kohteisiin sekä mahdollisuuden osallistua erilaisiin kilpailuihin.
  • Pelaa nyt Betsson T&Cs Apply Betsson review Betsson Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Raati katsoi, että Betsson ylittää selvästi turvallisuuden normaalit standardit ja työskentelee pitkäjänteisesti parantaakseen palveluitaan. Sivustosta on tehty erittäin selkeä ja yksinkertainen käyttää. Talletustapoja on tarjolla runsaasti. Tallettaa voi myös suomalaisella nettipankilla ja rahat tulevat saman tien pelitilille. Kotiutuksissa Betsson on todella nopea.
  • Pelaa nyt Unibet T&Cs Apply Unibet review Unibet Suomalaisten suosima Unibet on vedonvälittäjien ehdotonta aatelia. Unibet tarjoaa laajan valikoiman pelejä hyvillä kertoimilla sekä hyviä muita etuja. Saat uutena pelaajana 100 € bonuksen vedonlyöntiin ja paljon vaihtuvia ilmais- ja riskitönvetotarjouksia. Lisäksi saat useiden satojen eurojen bonukset casinolle ja pokeriin.
  • Pelaa nyt Betsafe T&Cs Apply Betsafe review Betsafe Betsafe perustettiin tammikuussa vuonna 2006 ja se on noussut suomalaisten keskuudessa todella suosituksi ja luotettavaksi peliyhtiöksi. Myös muualla maailmalla yhtiö on arvostettu ja pelaajia lötyykin jo yli sadasta maasta noin 450 000 asiakkaan verran. Betsafe onkin tänä päivänä yksi maailman johtavimmista peliyhtiöistä.
  • Pelaa nyt Expekt T&Cs Apply Expekt review Expekt Expekt oli yksi ensimmäisiä nettipelisivustoja joka avasi toimintansa Suomessa jo parisenkymmentä vuotta sitten. Sivusto on onnistunut säilyttämään suosionsa rajusti kilpailulla markinalla, ja mukautumaan uusiin ajankohtaisiin suuntauksiin. Expektin urheiluveikkaus on vetokohteiden puolesta keskitasoa parempi, mutta bonustarjonta kirkkaasti parasta A-ryhmää: 50€ riskitönveto bonus jättää jopa Unibetinkin taakseen.