Canucks GM: Sedinit saattavat siirtyä muualle ennen siirtorajaa

Kaksoset ovat pelanneet samassa ketjussa 12-vuotiaasta saakka

Sedinin veljekset, Daniel ja Henrick, ovat moneen otteeseen ilmoittaneet etteivät halua pelata muualla kuin kasvattajaseurassaan Vancouver Canucksissa. Nyt tilanne näyttää kuitenkin huonolta, sillä Canucks GM Jim Benning on valoittanut veljesten tilannetta Sportsnetin haastattelussa.

Canucks joutui kesällä -99 tekemään monta kiperää kauppaa, jotta he saivat molemmat veljekset varattua seuraansa. Kaupat kannattivat, sillä esimerkiksi kaudesta 05-06 kauteen 15-16, aina jompikumpi veljeksistä oli joukkueen paras pistemies. Molemmat ovat ylittäneet 100 pisteen tehorajan, sekä ollut pistepörssin voittaja.

Stanley Cup on silti saavuttamatta. Näyttää pahasti siltä, ettei Sedinit saavuta himotuinta kruunua uralleen. Ainakaan jos he pitävät päätöksensä, etteivät he aio pelata muualla kuin Canucksin riveissä. Toisaalta vaikkakin he saisivat jatkoajan Canucksissa, niin Stanley Cup ei ole tämän hetkisellä rosterilla hyppysissä.

Koko NHL-uransa Canucksissa pelanneet veljekset eivät ole valmiita jättämään taalaliigaa, joten joutuvatko he nyt nöyrtymään ja vaihtamaan joukkuetta. Canucks GM Benning kommentoi huhuja näin:

-Olemme olleet yhteydessä heidän agenttiinsa , jotta tiedämme heidän ajatuksiaan siirtorajan tullessa lähemmäksi. Meidän pitää tietää tietää kauden loppuun mennessä, mitä he ovat suunnitelleet seuraavalle kaudelle.

Kaikki NHL:ää seuraavat varmasti muistavat kaudet 2009-2011, kun teksti tv:n NHL osion valtasi Daniel ja Henrick. 09-10 Henrik ylitti 100 pisteen rajan, 10-11 oli Danielin vuoro. Nyt tilanne on toinen. Veljekset tienaavat 7 miljoonaa dollaria mieheen, joka on tämän hetkisen pistetahdin huomioon ottaen suhteellisen suuri summa. Raha tuo varmasti lisää mielenkiintoa tuleviin sopimusneuvotteluihin.