Näin näet kaikki

MM-jääkiekkopelit ilmaiseksi

Vappujuhlat on juhlittu, Liiga saatu päätökseen ja NHL:ssäkin on menossa loppusuoran taistelut Stanley Cupista. Jälleen on aika raivata kalenterista tilaa, sillä Tanskassa pelattavat jääkiekon MM-kisat alkavat perjantaina! Leijonat pääsevät ensimmäistä kertaa jäälle lauantaina klo 17.15, kun vastaan asettuu Etelä-Korea. MTV näyttää Leijonien ottelut ilmaiseksi, mutta yhä useampaa kiinnostaa katsella myös muiden maiden pelejä esimerkiksi vedonlyönnin merkeissä. Selvitimme miten se onnistuu.

Edellisten vuosien tapaan legendaarisella Antero Mertarannalla osataan tehdä rahaa, sillä mies selostaa ainoastaan maksullisilla C More kanavilla. MTV3 ilmaiskanava näyttää ilmaiseksi ainoastaan Leijonien ottelut ja siellä selostajana toimii Mika Saukkonen. 

Nordicbet näyttää kaikki MM-matsit sivuillaan. Sinun tarvitsee ainoastaan kirjautua tilillesi ja pitää huoli, että tililläsi on vähintään 1€ rahaa. Jos tililläsi ei ole rahaa, pitää sinun tallettaa minimitalletus, joka on 10€. Otteluiden katsominen ei kuitenkaan edellytä pelaamista, joten voit kotiuttaa kyseisen summan kisojen loputtua. Jos kuitenkin kaipaat lisäjännitystä ja päätät lyödä vetoa, niin muista pitää tilillä vähintään otteluiden katsomiseen vaadittu 1€.

Tämän lisäksi suomalaisittain suosittu vedonlyöntiyhtiö Unibet tarjoaa asiakkailleen lähes kaikki MM-ottelut ilmaiseksi Unibet TV:nsä kautta.  Unibet TV:n käyttöönotto on helppoa; Vaatimuksena ainoastaan pelitilin avaaminen sekä 5€ talletus. Katsomiseen ei vaadita muuta, mutta jos lisäjännitys kiinnostaa niin livevedon asettaminen ottelua seuratessa on kokeilemisen arvoista. Eihän sitä tiedä vaikka ottelun jälkeen olisit kymppiä tai kahta varakkaampi!

Tunnistat ilmaiseksi näytettävät ottelut selaamalla kerroinlistaa ja kiinnittämällä huomiota otteluihin joiden perässä näkyy alempana olevan kuvan tapaan Unibet TV logo. Klikkaamalla kyseistä ottelua, avautuu eteesi lähetyksen alun kertova kellonaika sekä laajennetut kertoimet.

Nyt kaikki Leijonafanit availemaan pelitilejä, nauttimaan viimeiset vappusiman ja munkkien rippeet, sekä jännittämään MM-kiekkoa!