Novibet vedonlyönti

Novibet vedonlyönti

Novibet on kymmenisen vuotta vanha firma, mutta vielä tuntematon suomalaisille. Avajaistarjous on 100 prosentin bonus 100 euroon asti, suht helpolla kierrätyksellä.

Bonustiedot:

 • ★ Avajaisbonus 100% 100 euroon asti
 • ★ Kierrätys 5 x bonus ja talletus
 • ★ Kierrätyksen minimikerroin 1.50
 • ★ Ei tarvita bonuskoodia
 • Tarjouksen esittely
  Arvio
  Mobiilisopivuus iphone, android
  Maksutapa Visa
  MasterCard
  Maestro
  Skrill
  Paysafecard
  NETELLER

  Tutustu Novibetin vedonlyöntisivustoon!

  Novibet on perustettu kymmenisen vuotta sitten, mutta vasta hiljattain se on alkanut saada alaa myös Suomesta. Novibetin päätoimisto on Kreikassa, mutta sen sivusto ilmoittaa lisenssin olevan Maltalta. MGA:n rahapelilisenssi on alalla tae siitä, että firma ei ole humpuukiyritys.

  Kymmenen vuotensa aikana Novibet on osoittanut olevansa luotettava firma, ja tästä on takuuna myös sen tasokas lisenssi.

  Maltan lisenssi ja pääkonttori Kreikassa kertovat, että suomalaiset pelaajat saavat Novibetin voitot verovapaina.

  Novibet on osoittautunut luotettavaksi. Voitot Novibetiltä ovat verovapaita.

  100 euron avajaisbonus

  Novibetin avajaisbonus on usein käytetty 100 prosentin bonus 100 euroon asti. Kierrätys on sitten useita firmoja helpompi. Talletus ja bonus pitää kierrättää viidesti, mutta kierrätykseen kelpaa yli 1.50 -kertoimet.

  Novibetilla on liuta muitakin tarjouksia. Automaattinen voitontehoste tarkoittaa sitä, että yhdistelmäbetseille annetaan lisävoitto, kun tulee osuma. Kolmen kohteen betsi saa päälle viiden prosenttia lisää, ja 14 kohteen yhdistelmä maksetaan tuplana. Jokaisen kohteen kerroin on oltava vähintään 1.50.

  Novibet antaa panoksen kokonaan takaisin, jos vähintään viiden matsin yhdistelmästä yksi menee pieleen.

  Novibetilla on myös joka päivä kohde, jossa on tuntuvasti parannetut kertoimet.

  Parhaimmillaan oikein hyvät kertoimet

  Novibetillä on hyvin kattava lista erilaisia urheilulajeja. Kaikki suositut ja tutut lajit ovat tietenkin mukana, jalkapallosta jääkiekkoon ja tenniksesta formuloihin, mutta sitten löytyy vetokohteita myös shakista, dartsista ja super bikesista.

  Kohteita saattaa olla auki huimakin määrä. Päivää ennen elokuun Mestareiden liigan neljännesfinaalien alkua päämatsista oli auki liki 500 kohdetta. Muista kierroksen peleistä on sitten vähemmän kohteita, noin 160 per peli.

  NHL -jääkiekosta on auki noin 50 kohdetta per ottelu

  Novibetin kertoimet ovat itse asiassa hyvää tasoa, selvästi markkinoiden keskiarvolukemia korkeammat. Näin ainakin Mestareiden liigan matseissa.

  NHL:n puolella lukemat ovat paremminkin alle keskitason, mutta kyllä tässäkin liigassa Novibetiltä silloin tällöin löytyy markkinoiden kärkikertoimia.

  Novibetin liveveto sekä mobiilibetsaaminen

  Novibetin liveveto on monipuolinen ja viihdyttävä. Otteluita ja kohteita on tarjolla runsaasti ja peleihin on tarjolla tilastointi sekä animaatio, joka näyttää pelin kulkua. Animaation seuraaminen aina päivittää livescoren vahtaamisen.

  Novibetin mobiilivedonlyönti on saanut hyviä arvosteluita käyttäjiltä.

  Rahoja voi siirrellä Novibetin tilille ja takaisin itselle luottokorteilla ja Netellerin sekä Skrillin avulla. Rapid Transfer, joka kulkee Skrillin kautta, on myös käytössä, ja sillä saa omalta pankkitililtä nopeasti rahat liikkumaan.

  Maksutavat ovat saaneet käyttäjiltä hyviä arvioita, mutta kotiutusten nopeudessa on ollut ainakin aikaisemmin hieman parannettavaa.

  Yhteenveto

  Novibet on hyvin tutunoloinen sivusto. Avajaistarjous on tuttu 100 prosentin bonus 100 euroon asti. Sivusto on selkeä ja listoilla ovat kaikki tutut lajit muutamalla eksoottisemmalla vahvistettuna. Kertoimet ovat paikoitelleen hyvätasoisia. Jos betsaaja etsii uutta pelipaikkaa, niin Novibet on varteenotettava ehdokas.

  Pelaa