UFC Mestaruusottelu Conor McGregor - Khabib Nurmagomedov klo. 7.15 su 7.10.2018

Loppuvuoden odotetuin UFC-taisto on tässä: Khabib Nurmagomedov - Conor McGregor. Katso parhaat kertoimet otteluun ja lyö vetoa voittajasta!

Nurmagomedov McGregor UFC mestaruusottelu

Khabib Nurmagomedov – Conor McGregor – vuosikymmenen isoin UFC -matsi?

  • Unibet Unibetilta huikean hyvä erikoisbonus 6.10 oteltavaan Mcgregor-Khabib UFC-otteluun: Betsaa 10€ ja saat 5 x 10€ ilmaisvetoa Pelaa
  • Mr.Green Kierrätysvapaa kerroin 20.00 McGregorin voitolle: Kerroin McGregorin voitolle oli 2.70, nyt 20.00! Pelaa

UFC titteliottelu: Khabib Nurmagomedov – Conor McGregor 7.10.2018

UFC 229 -tapahtuma nousi kertaheitolla isojen tapahtumien joukkoon kun Conor McGregor – Khabib Nurmagomedov -ottelu ilmoitettiin. Lippujen hinnat nousivat pilviin ja UFC sai McGregor – Mayweather -ottelun jälkeen jälleen paljon positiivista hyörinää ja pyörinää. UFC 229 tullaan järjestämään 6.10.2018.

Vedonlyönti ottelusta Khabib Nurmagomedov – Conor McGregor on jo alkanut ja ensimmäiset kertoimet paljastavat entisen mestarin olevan tässä ottelussa altavastaaja. Tappioitta tähän saakka otellut Khabib on kevytsarjan hallitseva mestari ja ei tule titteliä hevillä luovuttamaan välillä pelkkää nyrkkeilyä kokeillutta Conor McGregoria vastaan.

Kaikkien aikojen taisto?

Ensimmäiset pitkävetokertoimet Unibetillä kertovat ennakkosuosikin. Nurmadomedov 1.55 – McGregor 2.45. Mitä lähemmäksi ottelu tulee, sitä enemmän ottelusta on tarjolla erilaisia vedonlyöntikohteita. Tämä ottelu on varmasti tavalla tai toisella jokaisen veikkaussivun listalla, joko pelkästään pitkävetokohde tai sitten paljon kattavammalla otteella. Voit lyödä vetoa ottelusta todella monipuolisesti, kumpi ottelun voittaa, millä tavalla, missä erässä ja mikä on mahdollisen tyrmäyksen tapa tai ajankohta.

Vedonlyönti tulee kautta linjan olemaan jälleen todella suurta tässä matsissa ja kun kertoimet ovat noinkin tasaiset, omaa suosikkia betsataan varmasti isosti ennen ottelua. Kumpi on sinun suosikki tähän otteluun? Venäjän lahja UFC-kehille ja hallitseva mestari, vai kenties kovissa liemissä keitetty irlantilaista perää oleva Conor McGregor? Kumpi ansaitsisi voiton? Katso kertoimet otteluun ja lyö vetoa!

Hyödynnä huikeat vedonlyöntibonukset vaikka tähän matsiin:

Khabib vastaan McGregor

Vastakkain ovat kaksi suurinpiirtein saman kokoista urheilijaa ja taistelijaa. Virallisten statsien mukaan Khabib on McGregoria kolmisen senttiä pidempi, mutta paino on lähestulkoon sama taistelumoodissa. Ottelutyyleissä tässä onkin sitten vastakkain kaksi aivan täysin erilaista ottelijaa.

Khabib Nurmagomedov on ennen UFC uraa otellut judon tyylisessä Combat Sambossa, joten mattopainit ovat tälle taistelijalle todella tuttu juttu. Mies pyrkiikin laittamaan miestä mattoon ennemmin kuin ottaa vastaan iskuja. Khabibin saldo UFC uralta on todella komea. 8 voittoa tyrmäyksellä, kahdeksan kertaa vastustaja on luovuttanut ja 10 kertaa ottelu on mennyt tuomariäänin Nurmagomedoville. Saldo 26-0 kertoo siitä että tappioita ei todellakaan ole. Kertoimet Nurmagomedoville ovat siis ansaitusti ennakkosuosikin kertoimet.

Conor McGregor on puolestaan otellut tosissaan octagonissa melkein pari vuotta sitten marraskuussa. Sen jälkeen on tapahtunut paljon. Ottelu Mayweatheria vastaan, rähinöintiä UFC 223 tapahtumassa ja tittelin vieminen ottelutauon takia. Nyt on McGregor takaisin ja ison haasteen edessä. Otteluhistoria McGregorilla on 21-3 eli 3 kertaa Conor on ehtinyt uransa aikana myös häviämään. McGregor on entinen (ja tietty nykyinenkin) nyrkkeilijä, joten iskuissa on todellakin voimaa. Pahimmillaan ja parhaimmillaan nämä iskut pistävät lasileuat väpisemään, mutta riittääkö se Nurmagomedovia vastaan?

Khabib – McGregor kertoimet

Ottelusta tulee olemaan jälleen iso määrä erilaisia kertoimia, näihin pureudumme hieman lähempänä ottelua kun veikkaussivut kertoimia julkaisevat. Pysy kuulolla! Kertoimia löydät varmasti näiltä sivustoilta:

  • Unibet Unibetilta huikean hyvä erikoisbonus 6.10 oteltavaan Mcgregor-Khabib UFC-otteluun: Betsaa 10€ ja saat 5 x 10€ ilmaisvetoa Pelaa
  • Mr.Green Kierrätysvapaa kerroin 20.00 McGregorin voitolle: Kerroin McGregorin voitolle oli 2.70, nyt 20.00! Pelaa

Nurmagomedov – McGregor suurottelu

Onhan tässä jälleen ottelu, jota kaikki vapaaottelun ja UFC:n fanit ovat odottaneet. Dana White, UFC:n nokkamies totesi että kyseessä on kaikkien aikojen UFC ottelu ja hype on sen mukaista. No, onhan niitä muitakin huikeita otteluita ollut, mutta onhan tässä taas jotain mikä järisyttää maailmaa. Ainakin sitä vapaaottelumaailmaa ja vedonlyöntimaailmaa.

Ja järisyttää muuten lompakoitakin, ainakin niillä jotka menevät ottelua paikan päälle katsomaan. Halvimmat liput, jotka ovat tietojemme mukaan jo loppuunmyytyjä, olivat n. 180 euroa per lippu. Kalleimmillaan katsomoon pääsee kehän viereen Ring Sidelle, tuossa pääsee katsomaan otteluiltaa reilulla 2200 eurolla. Täytyy kuitenkin muistaa sekin että UFC 229 on Main Card ottelu Khabib – Conor lisäksi ihan täysimittainen vapaaotteluilta. Ja tietenkin voit lyödä vetoa myös näistä muista otteluista. Katso ottelulista oman vedonlyöntisivustosi kohdelistalta.

  • Unibet Unibetilta huikean hyvä erikoisbonus 6.10 oteltavaan Mcgregor-Khabib UFC-otteluun: Betsaa 10€ ja saat 5 x 10€ ilmaisvetoa Pelaa
  • Mr.Green Kierrätysvapaa kerroin 20.00 McGregorin voitolle: Kerroin McGregorin voitolle oli 2.70, nyt 20.00! Pelaa

McGregor – Nurmagomedov livestream

Mitä todennäköisemmin Suomessa lähetysoikeudet on Viasatilla ja Viaplayllä ja jos merkit yhtään pitävät kutinsa, tämänkin matsin pääsee lunastamaan livestreamin välityksellä Pay-Per-View -katselukokemuksena. UFC:n ystävät löytävät varmasti muitakin reittejä joiden kautta voi ottelun katsoa suorana lähetyksenä. Helpoiten homma hoituu varmasti Viaplayn kautta – seuraa yhtiön ilmoittelua tulevina viikkoina!

Sehän näyttää ihan Fellainilta? Sillekö McGregor tässä naureskelee?