Pinnacle Sports on yksi johtavista vedonlyönti-sivustoista Internetissä ja toimintaa sillä on ollut 14 vuotta. Asiakkaita sillä on pitkälti yli 100 maassa. Pinnacle on Suomessa vielä ”tuntematon” vedonlyöntiyhtiö, mutta se kuuluu kuitenkin vedonlyöntiyhtiöiden kärkitiimiin, minkä takia se onkin kovemman kaliiperin pelaajien suosiossa. Pinnacle Sports ei tarjoa sivustolleen kieleksi suomea. Valikko voi olla monelle myös hivenen hankala, sillä se eroaa huomattavasti muille suomalaisille tutuista peliyhtiöistä.

 

Pinnacle Sports Arvio
Tervetulobonus 30%
Mobiili 70%
Maksutavat 60%
Käyttökokemus 70%
Asiakaspalvelu 70%
Yleisarvio
60%

Siirry Pinnaclen sivuille TÄSTÄ »

Pinnacle Sports

Venäjän MM-kisat ja Pinnacle

Pinnacle on vedonvälittäjien aatelia. Sen listoilta löytyvät varmasti parhaimmat kertoimet. Pinnacle on jo toukokuun puolivälissä avannut kertoimet alkusarjan otteluihin sekä joukkueiden alkulohkossa saamista pistemääristä. Venäjän MM-kisat pelataan 14.6.-15.7., ja aivan varmasti koko kisojen ajan parhaat kertoimet löytyvät Pinnaclen listoilta.

Vedonlyönti

Pinnacle Sports on perustettu vuonna 1998 ja se on perustamisestaan lähtien tarjonnut markkinoiden parhaat kertoimet vedonlyöntiin. Yhtiö ei ole pitkään aikaan tarjonnut pelitilin avausbonusta uusille tai vanhoille asiakkaille, vaan on kerännyt asiakkaansa nimenomaan markkinoiden parhaimmilla kertoimilla haaviinsa. Pinnaclelta löytyykin parhaat kertoimet vedonlyöntiin joka päivä. Tässäkin kohtaa on todettava että Valikko/sivusto kannattaa opetella rauhassa, ettei polta tämän kanssa ”näppejään”. Sivusto nimittäin poikkeaa pohjois-maalaisille tunnetuista (Unibet, Nordicbet, Betsafe jne.) melkoisesti. Sivun ”ulkonäöstä” huolimatta Pinnacle Sports maailman kovimpia vedonlyöntisivustoja, joka suosii todella paljon kokeneempia vedonlyöjiä.

Talletukset ja nostot

Talletusvaihtoehdot ovat :

Pinnacle Sport tarjoaa parhaimmat kertoimet vedonlyöntiin.

Maestro/Switch pankkikortti
Visa
Mastercard
Visa Electron
Neteller
Skrill (Moneybookers)
Moneta
ClickanBuy
Entropay
Instadebit
POLiLyö Pinnacle Sportilla livenä.
Przelewy24
WebMoney
Pankkisiirto sekä Shekki.

 

 Pinnacle Sports tarjoaa yhden ilmaisen noston kuukauden sisällä.Seuraavat nostot kalenterikuukauden sisällä ovat maksullisia. Maksun suuruus riippuu käytetystä nostotavasta.

Lisenssi

Pinnacle Sportsilla on lisenssi Curaçaon saarella Alankomaiden Antilleilla. Voitot eivät ole suomalaisille verovapaita, joka on harmittava haitta verrattuna tunnetuimpiin bookkereihin.

Pelaa