Pitkävedon ohjeet ja vihjeet


Pitkävedossa peliyhtiöiden palautusprosentit ovat korkeimmillaan. Suuri palautusprosentti tarkoittaa erinomaisia kertoimia pelattavaksi. Pitkävedon palautusprosentit vaihtelevat 88-98 % välillä. Heikoimmat kertoimet saat lähestulkoon aina Veikkaukselta.

 

Pitkäveto on suosituin pelimuoto, sillä tämä on se pelimuoto, joka vähintään löytyy jokaisesta vedonlyöntisivuston vetolistalle päätyneestä kohteesta. Kotivoitto, tasapeli ja vierasvoitto. Nykyään voit pelata pitkävetoa myös yhden erän tuloksesta, puoliajasta tai vaikkapa joillain vedonlyöntisivustoilla tietyn ottelun peliajan mukaan. Mielenkiintoista, jännittävää pitkävetoa kannattaa ehdottomasti kokeilla seuraavan kerran kun lyöt vetoa.

Huonoilla kertoimilla pelaaminen on suurin yksittäinen syy siihen, minkä takia suurin osa vedonlyöjistä tekee tappiota pitkällä aikavälillä. Voit kuitenkin itse vaikuttaa pelaamiisi kertoimiin tekemällä vedot luotettavilla ulkomaisilla peliyhtiöillä. Ei kannata tyytyä pelaamaan vain yhdellä sivustolla. Tee tunnukset useammalle sivustolle ja tee pieni kerroinvertailu ennen veikkaamista. Pääset jo pitkälle käyttämällä hyväksesi useamman peliyhtiön kertoimia. Kerroinvertailu ja erilaiset pitkäveto vihjeet kannattaa tutkia tarkkaan ja isomman kertoimen löytäminen omaan kohteeseen on jokaiselle vedonlyöjälle todella mukava juttu.

Pitkävetovihjeet

Koska pitkävedossa voi veikata monia eri lajeja ja liigoja sekä sarjoja, siihen on myös saatavilla paljon vihjeitä. Veikkaussivut.com tarjoaa päivittäin pitkävetovihjeitä, joissa toimituksemme huolella analysoinut jokaisen kohteena olevan ottelun. Pitkäveto vihjeet ja pitkäveto ohjeet perustuvat luonnollisesti aina joltain osin tilastoihin, mutta toki taustalla voi olla pitkävetokohteen osapuolien viimeaikainen vire, loukkaantumiset ja muut taustatiedot jotka voivat vaikuttaa tulosveto tuloksiin tai jopa pitkäveto kertoimiin.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Pitkäveto sopii jalkapallosta NHL:ään

Veikkaus on jo pidemmän aikaa tarjonnut pelaajille pitkävetoa, pelitapaa jossa yhdistellään useampia kohteita ja veikataan niiden tuloksia. Tuloksia ei veikata numeroin vaan tarjolla ovat varsinaisen peliajan merkit, kotivoitto (1), tasapeli (X) ja vierasvoitto (2). Veikkauksen kohteita on tullut koko ajan lisää, mutta edelleen näiden kohteiden kertoimet ovat heikompia kuin muiden vedonlyöntiyhtiöiden kertoimet. Se on suora seuraus siitä, että pelimonopoli Veikkaus palauttaa pelaajille vähemmän rahaa kuin monet muut yhtiöt ja Veikkauksen voitoista suuri osa menee valtiolle ja eri toimintojen rahoittamiseen.

Veikkaus on kuitenkin onnistunut koko ajan kehittämään omaa pitkävetoa ja osittain sen suosiosta on kiittäminen ulkomaisia peliyhtiöitä. Niillä kun on jo pystynyt pelaamaan todella pitkään erilaisia vedonlyöntejä, single-kohteita ja erilaisia järjestelmiä. Veikkaus tulee näissä pelitarjonnoissa perässä, mutta on pikkuhiljaa kenties kuromassa muiden etumatkaa ainakin hieman umpeen pelitarjonnallaan. Monopoli kuitenkaan tuskin koskaan tulee tarjoamaan samoja kertoimia muihin vedonlyöntiyhtiöihin verrattuna, muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta.

Pelaajien suuri mielenkiinto Veikkauksen pitkävetokohteisiin johtuu siitä, että usein kohteina on sellaisia lajeja, joita ei välttämättä muilla pelisivustoilla ole. Näihin kuuluvat ehdottomasti maamme kansallispeli pesäpallo ja muutamien muiden lajien alemmat sarjatasot. Tänä päivänä tosin monet pohjoismaisia pelaajia palvelevat peliyhtiöt tarjoavat lähes kaikkea sitä mitä Veikkauskin ja toisaalta monta kertaa enemmän. Kohdevalikoimaa kun ulkomaisilla pelisivustoilla riittää todella paljon ja kaiken lisäksi paremmilla kertoimilla.

 

BONUS: 100€ vedonlyöntibonus
Pelaa nyt

Pitkäveto – tasoitusveto

Käytännössä tämä tasoitusveto toimii siten, että jos vierasjoukkue on altavastaajana, sille voidaan antaa kertoimet pitkävetoon siten, että sille annetaan jääkiekossa esimerkiksi 1-4 maalia eteen ja jokaiselle maalimäärälle on tarjolla omat pitkävetokertoimet.

Esimerkkinä Suomi Pyeongchangin vuoden 2018 olympialaisissa. Suomen ensimmäinen peli Saksaa vastaan. Ottelun perus pitkävetokertoimet olivat Unibet -pelisivustolla 1.35 – 6.00 – 6.90. Ottelusta oli kuitenkin tarjolla pitkävetokertoimet 0-1, 0-2, 0-3 ja 0-4 tuloksilla seuraavasti:

0-1, Suomi – Saksa, 1.62 – 7.00 – 3.30

0-2, Suomi – Saksa, 2.25 – 5.50 – 2.30

0-3, Suomi – Saksa, 4.25 – 4.60 – 1.64

0-4, Suomi – Saksa, 7.50 – 8.50 – 1.23

Kyseessä on ns. 3-suuntainen tasoitus ja tässäkin vedonlyöntimuodossa kyse on varsinaisen peliajan veikkaamisesta. Kertoimet näissä tasoitusvedoissa ovat varsin houkuttelevia, mutta kannattaa muistaa mitä vaaditaan voittoon.

0-1 tasoitusveto ja Suomen voitto tarkoittaa sitä, että jotta saisit 1.62 kertoimen kiinni kotivoitolla, Suomen tulee voittaa vähintään kahdella maalilla. Jos Suomi voittaa vain maalilla tietää se tässä pitkäveto kohteessa merkkiä X, koska Saksalle on ”annettu” tässä kohteessa yksi maali eteen.

0-3 tasoitusvedon Suomi 4.25 kertoimen kiinni saaminen tarkoittaisi Suomen neljän maalin voittoa. Kolmen maalin voitolla oikea merkki olisi X ja kahden maalin voitolla tässä vetokohteessa voittaja olisi Saksa. Tasoitusveto tuo pitkävetoon aivan uutta ulottuvuutta ja varsin mielenkiintoista sellaista.

Pitkäveto veikkaus

Pitkäveto veikkaus on siis yksi suosituimmista vedonlyöntimuodoista. Veikkaus ja ulkomaiset suomenkieliset vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat päivittäin pitkävetokertoimia useista tuhansista kohteita. Jokainen kohde tarjoaa perusmallista pitkävetoa, mutta usein kertoimien tasoittamiseksi tarjotaan myös vedonlyöntiä tasoitusvedon avulla. Pitkäveto tasoitusveto tarkoittaa sitä, että toiselle osapuolelle ”annetaan eteen” tietty piste-, tai maalimäärä ja sen jälkeen lyödään vetoa erilaisilla kertoimilla. Tämä tekee pitkävedosta entistä jännittävämpää ja pitkäveto-tulokset ovat sen jälkeen entistä huikeampia lukea.

Miksi pelata ulkomaisella peliyhtiöllä?

Voit aina pelata otteluita ns. singlenä. Voit siis laittaa vetokuponkiisi vain yhden kohteen. Veikkauksella kaikki kohteet eivät ole pelattavissa yksittäisinä.

Ilmaista pelirahaa, riskittömiä vetoja ja paljon muuta. Nordicbet ja muut vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat jatkuvasti riskittömiä vetoja sekä muita promootioita. Uudet asiakkaat saavat lisäksi lähes kaikilta ulkomaisilta peliyhtiöiltä ilmaista rahaa ensimmäisen talletuksen yhteydessä. Katso peliyhtiöiden tarjoamat vedonlyöntibonukset. Myös vanhat asiakkaat saavat bonuksia esim. Betssonilla.

Laajempi pelivalikoima. Pystyt veikkaamaan lukuisia lajeja, joihin Veikkaus ei tarjoa kertoimia, kuten Snooker, Golf, Käsipallo, Nyrkkeily jne. Lajivalikoima on todella laajaa.

Laajempi kohdevalikoima. Suosituimpiin otteluihin saat valtavan määrän eri kohteita pelattavaksi. Voit veikata yleisimpien kohteiden lisäksi mm. ensimmäisen maalin syntyaikaa, kulmapotkujen määrää tai ajetaanko joku pelaaja pois kentältä. Vaihtoehtoja on todella paljon. Veikkaus ei pysty lähellekään samaan. Esimerkiksi jalkapallon EM-kisoissa Betsson tarjosi vähintään 20 eri pitkäveto kohdevalikoimaa jokaiseen otteluun!

Vetokuponkiin eri pelimuotoja. Voit yhdistää samaan vetokuponkiin esim. pitkä- ja tulosvedon kohteita ja tehdä niistä järjestelmiä. Eri kohteiden yhdistäminen on mahdollista vain ulkomailla.

Kiinteät kertoimet kohteisiin. Tiedät jo etukäteen pelatessasi tulosvetoa tai muita pelejä, mikä tulee olemaan lopullinen kertoimesi ja mahdollinen voittosi suuruus. Veikkauksella monet kertoimet ovat muuttuvia.

Pitkäveto tulokset

Kaikkia pelaajia tietenkin kiinnostaa pitkävedossa omien vetojen tulokset. Tuloksien löytäminen ja saaminen ei tänä päivänä ole todellakaan työlästä, sillä tuloksia löytyy todella monella tavalla ja monesta paikasta. Enää ei tarvitse odotella illan Urheiluruutua tai seuraavan aamun sanomalehteä tai edes tekstitelevision ilmoittavan tuloksesta.

Reaaliaikaiset tulospalvelut, joita löytyy niin vedonlyöntitoimistoilta kuin muiltakin toimijoilta ja näitä tulospalveluja löytyy niin nettisivujen kautta pöytäkoneille kuin eri applikaatioiden muodossa tablet-laitteille kuin mobiililaitteillekin.

Parhaiten tuloksesta varmasti pysyy kärryillä eri vedonlyöntiyhtiöiden livevetopalvelussa, jossa pelaajalle on tiedossa tarkkaa dataa itse ottelusta ja loppuvihellys tai summerin soitto kuuluu lähes livenä oikeaan vastaavaan. Livevedot on muuten pitkävetoa parhaimmillaan, tosin hieman eri lailla toteutettuna. Jos et jostain syystä ole vielä kokeillut, kannattaa kokeilla mitä olet tähän saakka missannut. Pelimuoto ei suinkaan ole mikään kaikkein vanhin juttu nettivedonlyönnissä, mutta on eräs nopeiten kasvavimmista vedonlyöntimuodoista.

Tuloksia eri kohteista on siis saatavilla todella monella eri tavalla, mutta jokainen löytää varmasti eri tulospalveluista sen sopivimman ja informatiivisimman. Monissa palveluissa tuloslistan saa muokattua juuri itselle sopivaksi, jolloin tuloksia näytetään vain halutusta liigasta tai vaikkapa juuri niistä otteluista joista olet tehnyt oman pitkävetolappusi. Maailma on muutamassa vuosikymmenessä muuttunut todella paljon ja tieto otteluiden tapahtumista tavoittaa hetkessä miljoonat ja taas miljoonat käyttäjät sekunneissa. Sanotaan että tieto lisää tuskaa, mutta jos tieto tuo voiton pelitilillesi, tämä tuska otetaan vastaan avosylin.

Betssonin pitkäveto kuponki esimerkki.

 

Vihje kuinka päästä hyvin alkuun

Lähes kaikki vedonlyöntisivut tarjoavat uusille asiakkaille ylimääräistä rahaa ensimmäisen talletuksen yhteydessä. Esimerkiksi Nordicbet tuplaa asiakkaan ensimmäisen talletuksen ja maksaa max. 100 € lisää pelirahaa tilillesi talletuksesi jälkeen. Jos siis talletat 100 €, on saldosi 200 € jolla pääset pelaamaan. Tarjoaako Veikkaus tällaisia etuja pelaamiseen? Käy katsomassa kaikki vedonlyöntibonukset, jotka olemme koonneet Veikkaussivuille.

Esimerkki mielenkiintoisesta vedosta

David Threlfall veikkasi vuonna 1960 William Hillin vedonlyöntiyhtiössä, että ihminen käy kuussa vuoteen 1970 mennessä. 10 punnan panos tuotti 10 000 puntaa, kun Apollo 11 laskeutui kuun kamaralle vuonna 1969.

Lue myös nämä:

Tulosveto
Moniveto
Vakio
Keno
Lotto