Vedonlyöjän Vinkki-Podcast - tiivismenoinen pikaluotaus pelattavimpiin kohteisiin

Loppupeleihin Janin Vinkkicast! Jalkapallon ja jääkiekon kestokuluttajille- liigojen tulikuumat löytävät tästä 4 minuutin Podcast-tiiveistelmänä. Sporttisia kuunteluhetkiä!


Janin VinkkicastVinkkiCast on nimensä mukaisesti vedonlyöntivinkkejä tarjoava Urheilu- podcast. Jo yli 15-vuotta vedonlyönnin parissa työskennellyt urheiluromantikko Jani tarjoaa vedonlyönnistä kiinnostuneille kuulijoille vinkkejä kahdesti viikossa.  Lyhyt mutta ytimekäs Podcast- episodi pitää sisällään urheilun rautaisannoksen samalta äänitysviikolta.

Alustana Anchor.fi  (https://anchor.fm/vinkkicast) tai Spotify, sekä myös Soundcloud:
mutta äänitteitä voi myös kuunnella suoran saitin kautta.

Allaolevasta tauloksta löytyy kaikkein tuorein kuten aikaisemmin julkaistut Janin Vinkkicast  syöttöjaksotkin.

 

Podcasteissa vuorottelevat jääkiekko  ja jalkapallo

Viikon alkupuolella on vuorossa Jääkiekko Podcast jossa käydään läpi Liigan, KHL:n ja NHL:n viikon mielenkiintoisimpia tapahtumia ja etsitään tuleviin peleihin ne parhaimmat pelikohteet. Viikon toinen jakso, Jalkapallo podcast, on pyhitetty suomalaisten Huuhkajat- pelaajien esityksiin maailmalla ja siinnä annetaan vinkit myös viikonlopun Valioliiga-otteluihin.

 Veikkausvihjeitä NHL:ään, Liigaan, Valioliigan ja Huuhkajiin

Jaksot ovat tarkoituksella tehty noin neljän minuutin mittaisiksi joten niitä on helppo ja mielekästä kuunnella niin kaikkitietävät kuin noviisitkin.  Podcast jaksoissa ei käydä läpi syväanalyysejä miksi Sebastian Aho tai Patrik Laine eivät osu NHL:ssä tai miksi Teemu Pukki ei osu Norwichin paidassa, niistä ovat palstat pullollaan. Sen sijaan Vinnkicast luotaa katseen tulevaan, arvioi milloin näiden taitureiden tekemä maali on kiikarissa ja antaa arvion siitä mikäli sitä kannattaisi betsata.

Fiidi Vinkkicast JaksoSisältö
Vinkkicast 01/02/2020 Hattutemppuja ja harakoita valioliigassa Castissa #valioliiga:n otteluita 1-2. helmikuuta, 2020. Mukana Bournemouth - Aston Villa, West Ham - Brighton, Newcastle - Norwich sekä Burnley - Arsena
Vinkkicast 28/01/2020 - Avataanko Hakametsässä Lukot?

Ilveksen ja Lukon kohtaaminen sekä Turun Palloseuran sekä Pelicansin mittelö. Torstain #KHL kierrokselta mukaan tuli #Magnitogorsk - #Jokerit.

inkkiCast 25/01/2020 - FA Cupin 4. kierros

#facup:in 4. kierroksen parhaimpia pelikohteita. Mukana Brentford - Leicester, Coventry - Birmingham, West Ham - West Brom, Tranmere - Manchester United ja Shrewsbury - Liverpool.

Vinkkicast 21/1/2020 Turussa maaleja odotettavissa

#Liiga:n keskiviikon otteluita ja keskitytään Sport - Lukko sekä TPS -JYP otteluihin. NHLfi otetaan Columbus - Winnipeg.

VinkkiCast 18/01/2020- Kovaa peliä Anfieldillä

Valioliigan parhaimmat pelikohteet tänä viikonloppuna 18-19.1.2020 Mukana:
Arsenal - Sheffield United
Brighton - Aston Villa
Norwich - Bournemouth
Southampton - Wolverhampton
Liverpool - Manchester United

VinkkiCast 11/1/2020 Viikonlopun valioliigat

Valioliigan parhaimpia pelikohteita. Mukana Everton - Brighton, Leicesteri - Southampton, Manchester United - Norwich, Tottenham - Liverpool, Bournemouth - Watford sekä Aston Villa - Manchester City.

VinkkiCast 4/1/2020 FA Cupin taikaa

Legendaariseen FA Cupin 3. kierroksen otteluihin ja etsitään niihin ne jättiyllätykset.

VinkkiCast 31/12/2019 - Uudenvuodenpäivän Valioliiga ottelut

Valioliigan Uudenvuodenpäivän otteluita. Vedonlyöntivihjeitä löytyy otteluihin Brighton - Chelsea, Southampton - Tottenham, Norwich - Crystal Palace, Manchester City - Everton, Arsenal - Manchester United sekä Liverpool - Sheffield United.

 Podcast-isäntänä Jani

Jani – tai ”Jantsa”  39v  Paikallinen urheiluromantikko

 Välimeren auringossa jo lähes 15 vuotta paahtunut entinen vedonlyöntijohtaja jonka veri vetää pikkustadioneille ja areenoille etsimään urheilukulttuuria. YNWA ja Äijänsuo..

 

Motto: Jokaisesta ottelusta löytyy aina se yksi veto..

Podcast määritelmä Mikä on podcast? Podcastit ovat internetissä saatavilla olevia ohjelman jaksoja. Podcastit ovat tavallisesti alkuperäisiä ääni- tai videotallenteita, mutta ne voivat olla myös tallennettuja lähetyksiä televisio- tai radio-ohjelmista, luennoista, esityksistä tai muista tapahtumista.