500 % TALLETUSBONUS UUSILLE ASIAKKAILLE

Users Rating: Rate

500 % TALLETUSBONUS UUSILLE ASIAKKAILLE

NordicBet on livelähetyksien edelläkävijä. Niitä voi seurata joka pelisivustolla tai jopa oman applikaation kautta . Live streamien katsomiseen pelaajalla pitää olla joko rahaa pelitilillä tai ainakin yksi lyöty veto viimeisen 24 tunnin aikana. NHL:n paluun kunniaksi Nordicbet antaa uusille asiakkailleen 500 % talletusbonuksen. Toisin sanoen, mikäli teet 10 euron talletus, niin saat peräti 60 euroa pelirahaa.
Tarjouksen esittely
Edellyttääkö talletusta? KYLLÄ

 

Nordicbetin livelähetykset

NordicBet välittää suoratoistantaa jalkapallosta, jääkiekosta, tenniksestä ja koripallosta käsipalloa, lentopalloa ja muutamaa muuta lajia unohtamatta. Futistarjontaan kuuluvat mm. Italian liiga, Ranskan Liiga, Hollannin korkein sarjataso tai esimerkiksi Portugalin Liga Sagres. Jääkiekossa löytyy, Jokereiden otteluita lukuunottamatta kaikki CHL:n ottelut. Mainittakoon NordicBet on toiminut jo useamman vuoden ajan CHL:n pääsponsorina . Tennistä on saatavilla ATP ja WTA-sarjojen huippumatseista.

Tarjolla NordicBetin LiveStream-palvelussa kaiken kaikkiaan satoja suoria urheilulähetyksiä viikoittain.
Nordicbet Live

 

Ehdot
Tarjous on avoinna vain uusille NordicBetin asiakkaille Suomesta, jotka avaavat pelitilin valittujen kolmansien osapuolin sivustojen kautta.

 • Tarjous on voimassa 30.7.2020 12:00 CEST – 30.8 23:59 CEST.
 • Tämä tarjouksen lunastaneet asiakkaat eivät ole oikeutettuja NordicBetin normaaliin vedonlyönnin tervetulobonukseen.

 

500 % talletusbonus

 • Tarjouksen voi käyttää vain kerran asiakasta, IP-osoitetta tai kotitaloutta kohden.
 • Voit aktivoida bonuksen talletuksen jälkeen Bonukset-osiosta. Voit lunastaa bonuksen vain kerran.
 • Pienin 500 % talletusbonukseen oikeuttava talletussumma on 10 €. Suurin maksettava bonussumma on 60 € (Saat tämän 10 € talletuksella).
 • Talletus + bonusrahat tulee kierrättää 12 kertaa ennen kotiutusta vähintään kertoimella 1,50 per kuponki. Esimerkki: Talletat 10 euroa ja lunastat 500% talletusbonuksen, joten saat 50 euroa bonusrahaa. Eli sinun tulee lyödä vetoa yhteensä 720 eurolla ((10 € + 50 €) * 12 = 720 €) täyttääksesi kierrätysvaatimuksen.
 • Jos bonuksen kierrätysehtoja ei ole täytetty ja bonusta muutettu oikeaksi rahaksi 30 päivän kuluessa, sekä bonus että sillä saadut voitot mitätöidään. Jos peruutat saamasi bonuksen, menetät bonuksen ja sen mahdollisesti kerryttämät voitot.
 • Bonussumma (korkeintaan 50 €) ja bonuksen hankkimiseen käytetty talletussumma (korkeintaan 10 €) ovat lukittuna kunnes kierrätysehto on täyttynyt. Jos tallettamasi summa on suurempi kuin bonukseen vaadittu summa, yli menevä osa on vapaasti kotiutettavissa.
 • Käyttöjärjestys: kotiutettavissa olevat varat, lukitut varat, bonusvarat. Kaikki varasi otetaan huomioon kierrätysehdon täyttymisessä.
 • Bonusrahat täytyy kierrättää vedonlyönnissä tai live-vedonlyönnissä. Vain ratkenneet vedot edistävät kierrätysehdon täyttymistä.
 • Järjestelmävedot ja Cashout-toiminnolla lunastetut vedot eivät täytä kierrätysehtoa.
Ilmainen vitosen NHL -betsi Nordicbetiltä!

Reviews for 500 % TALLETUSBONUS UUSILLE ASIAKKAILLE

Be the first to review this brand

Reply to

Question about

By submitting your reply, you agree to our review guidelines, find out more

Submitting your feedback
Thank You!

Thank you for submitting your review. It is now awaiting moderation and will be live shortly.

Back To Site
Reviews (0)
No one has reviewed this yet
No one has asked questions yet
Load more