Jalkapallo hallitsee RedBetin valikoimaa

Redbet tarjoaa porrastetun bonus-ohjelman uusille tallettajille . Paina bannerista lisätietoja varten.

Maltalle rekisteröity RedBet on aloittanut toimintansa vuonna 2002. Internetiin se siirtyi vuonna 2004. RedBet on hyvin pohjoismainen, ja se tarjoaa palvelujaan kuudella eri kielellä, joista kolme on pohjolasta. Maltalle rekisteröityminen tarkoittaa suomalaisille myös sitä, että sieltä saadut voitot ovat pelaajalle verovapaita.

 

Redbet Arvio
Tervetulobonus 80%
Mobiili 65%
Maksutavat 60%
Käyttökokemus 70%
Asiakaspalvelu 60%
Yleisarvio
60%

Vedonlyönti

RedBet tarjoaa urheiluvedonlyöjälle monipuolisen kattauksen. Huhtikuisena viikonloppuna eri lajeja, joista vetoa voi lyödä, oli tarjolla 23. Jalkapallo on luonnollisesti eurooppalaisen vedonlyöntiyhtiön ykköslaji. Eri jalkapallovetoja oli kirjoitusviikonloppuna auki yli 20 000. Toiseksi suosituin laji oli koripallo, mutta siitä oli tarjolla vain yli 200 eri vetomahdollisuutta. Suosituimmat jalkapallo-ottelut saavat RedBetiltä laajan vetovalikoiman, esimerkiksi Manchester United – Manchester City -klassikko-ottelussa tarjolla oli 84 eri vetomahdollisuutta. Kaikki tavallisimmat vedot olivat mukana maaliluvuista ja lopputuloksesta varoitusten ja kulmapotkujen määrään.

Live-vedot

RedBetillä on myös erittäin kattava live-kohdevalikoima. Oikeastaan kaikkiin tärkeimpiin otteluihin ja kilpailuihin voi lyödä vetoa myös live-puolella. RedBetillä on erikoisuutena SuperLive-pelimahdollisuus. Siinä pelaajalla on muun muassa kaksi uutta vaihtoehtoa, tuplaus tai flipflop. Tuplauksessa pelaaja voi tuplata ennen ottelua lyödyn panoksen samoilla kertoimilla kuin ottelun alla aina puoliajan päättymiseen saakka. Flipflopissa voi pelata vastapuolta samoilla kertoimilla ja samalla panoksella puoliajan päättymisen saakka – näin häviön pystyy minimoimaan tehokkaasti, mikäli ottelu on menossa vastustajalle.

 

Mobiili-vedot

Vedonlyönti luonnistuu mobiililaitteen välityksellä kätevästi. RedBetin sivut ovat erittäin mobiiliystävälliset, ja niitä on kehitetty entistä käyttäjäystävällisempään suuntaan. Erillistä mobiilisovellusta RedBetin sivuista ei ole saatavilla.

SuperLivessä voi tuplata tai vetäytyä

RedBetillä on myös erittäin kattava livebet -valikoima. Oikeastaan kaikkiin tärkeimpiin otteluihin ja kilpailuihin voi lyödä vetoa myös live-puolella.

RedBetillä on erikoisuutena SuperLive-pelimahdollisuus. Siinä pelaajalla on muun muassa kaksi uutta vaihtoehtoa, tuplaus tai flipflop. Tuplauksessa pelaaja voi tuplata ennen ottelua lyödyn panoksen samoilla kertoimilla kuin ottelun alla aina puoliajan päättymiseen saakka. Flipflopissa voi pelata vastapuolta samoilla kertoimilla ja samalla panoksella puoliajan päättymisen saakka – näin voi minimoida häviöitä, jos ottelu näyttää menevän vastustajalle.

Pankkitililtä pelitilille ja toisinpäin

Vaihtoehtoja rahaliikenteen hoitamiseen Redbetillä on lukuisia – luottokortit Visa, MasterCard ja Visa Electron käyvät, kuten käyvät myös internetin maksuvälittäjät Neteller ja Skrill. Suurimmilta suomalaisilta pankeilta, näitä ovat esimerkiksi Nordea, OP, S-Pankki, Aktia, Tapiola ja Ålandsbanken, rahat voi siirtää suoraan omalta pankkitililtä RedBet-tilille. Kotiutukset pelitililtä saa suoraan omalle pankkitilille muutamassa päivässä.

RedBet tarjoaa vedonlyöjille useampiakin erilaisia bonuksia. Esimerkiksi huhtikuussa 2015 oli tarjolla bonus, jossa RedBet palauttaa Valioliiga-otteluun lyödyn vedon panoksen, jos ottelu päättyy maalittomana. Kilpailun muotoisiakin bonustarjouksia on – RedBet järjesti keväällä 2015 kilpailun, jossa veikkaajan piti lyödä tiettyyn jalkapallo-otteluun pieni veto ja samalla sai arvata millä minuutilla ottelussa tulee ensimmäinen maali. Oikea veikkaus toi pelaajalle 200 euron palkkion.

redbet-banner

Pelaa