Liiga 2017-18 - Tappara jälleen suursuosikki


Liiga 2017-18 – Tappara jälleen suursuosikki

Veikkaussivut.com tarjoaa sinulle Liigan kuumimmat vihjeet ja uutiset. Liiga on ylivoimaisesti Suomen suosituin ammattilaissarja sekä katsojamäärissä että vedonlyöntivolyymissa mitattuna. Kausi 2017 – 2018 tulee jälleen tarjoamaan yllätyksiä, pettymyksiä, onnistumisia, läpilyöntejä ja floppeja. Ja mikä parasta, tästä liigasta riittää todella paljon vedonlyöjille betsattavaa ja kertoimet takaavat sen että myös sinä voit olla voittaja.

Kausi on nyt edennyt niin pitkälle, että pudotuspelit kolkuttavat ovella. Tappara oli tähän kauteen lähdettäessä ylivoimainen mestarisuosikki, mutta runkosarjan pelit eivät ole menneet ihan sinne tuttuun putkeen. Oulun Kärpät voittaa Liigan runkosarjan ja se onkin Liigan pudotuspeleissä se isoin Tapparan haastaja ja mestarisuosikki. Oma sanansa on varmasti sanottavana myös vahvistuneella TPS:llä ja CHL-mestari JYPillä. Entä HIFK? Olisiko siitä nousemaan finaaliin kun tosipelit alkavat?

Tapparalle kolmas perättäinen?

 

Tuudittaako Tappara taas muut unten maille?

Tappara on nyt voittanut kaksi mestaruutta peräkkäin, vaikka muut ovat laittaneet kovasti kampoihin. Joukkue toi tälle kaudelle jälleen Jukka Rautakorven peräsimeen, tietääkö se nyt sitten hopeaa vai kultaa, sen aika näyttää. Moni joukkue on vaihtanut valmentajaa kesän aikana, samoin Liigasta on poistunut monta mielenkiintoista pelaajaa, mutta on niitä tulijoitakin. Esimerkiksi JYPin Jarkko Immonen, Tapparan Tomas Zaborsky ja monet muut pelaajat tuovat mielenkiintoa kauteen.

Kaikkiin Liigan siirtoihin, pelaajarostereihin ja valmennuskokoonpanoihin voit tutustua Liigan päivittyvällä sivulla.

Kausi tulee tarjoaamaan paljon uutisoitavaa, joten seuraa uutisointiamme ja Liiga-vedonlyöntivinkkejä.

Veikkaussivut Liiga-uutisia

Kausi 2017 – 2018 pudotuspelit

Liigan kauden 2017 – 2018 pudotuspelit aloitetaan 1. kierroksen otteluilla 13.3.2018. Tuolloin kohtaavat runkosarjan 7. ja 10. sekä runkosarjan 8. ja 9. Pelataan paras kolmesta sarja, eli kahdella voitolla pääsee jatkoon. Maaliskuun alussa tilanne oli se, että näissä pudotuspelipareissa kohtaisivat SaiPa ja Ässät sekä Lukko ja Pelicans.

Tästä pudotuspelit jatkuvat siten, että runkosarjan ykkönen kohtaa heikoimman runkosarjansijoituksen omaavan ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon menevän joukkueen ja kakkonen paremmin runkosarjassa sijoittuneen ensimmäiseltä kierrokselta jatkaneen joukkueen. Runkosarjan kolmonen tulee kohtaamaan runkosarjan kuutosen ja runkosarjan nelonen runkosarjan viitosen.

 • Num
 • Pelisivusto
 • Nappula
 • Bonus
 • Arvio
 • Tietoja

Liiga pudotuspelisysteemi

Runkosarjan 1. – Runkosarjan 8.-10.

Runkosarjan 2. – Runkosarjan 7.-9.

Runkosarjan 3 – Runkosarjan 6.

Runkosarjan 4. – Runkosarjan 5.

 

Pelataan paras seitsemästä sarja, eli neljällä voitolla joukkueet neljän parhaan joukkoon. Seuraava kierros muodostuu jälleen runkosarjan paras jatkava joukkue vastaan heikoin jne. Pelataan taas paras neljästä sarja, eli voittajat tästä jatkavat finaaliin, häviäjät pronssiotteluun. Finaaleissa pelataan jälleen paras seitsemästä sarja. Isojen ottelusarjojen ensimmäisiä otteluita pelataan limittäin eri päivinä, mutta 3. ottelusta alkaen pelataan samaan aikaan.

Ensimmäisen kierroksen pelit pelataan 13.3. – 17.3.

Toisen kierroksen pelit eli neljännesfinaalit pelataan 20.3. – 31.3.

Semifinaalit pelataan 3.4. – 14.4.

Pronssiottelu pelataan 20.4.

Finaalit pelataan:

1          Ti 17.4.2018      18:30    Semifinaalien 1. – Semifinaalien 2.

2          To 19.4.2018     18:30    Semifinaalien 2. – Semifinaalien 1.

3          La 21.4.2018     17:00    Semifinaalien 1. – Semifinaalien 2.

4          Ma 23.4.2018    18:30    Semifinaalien 2. – Semifinaalien 1.

5          Ti 24.4.2018      18:30    Semifinaalien 1. – Semifinaalien 2.

6          To 26.4.2018     18:30    Semifinaalien 2. – Semifinaalien 1.

7          La 28.4.2018     17:00    Semifinaalien 1. – Semifinaalien 2.

Veikkaussivut suosittelee liigabetseihin:

Kausi 2017 – 2018

Kaudesta 2017 – 2018 kaavailtiin Tapparan juhlaa. Tampereella on rakennettu dynastiaa, joka on nyt napannut kaksi mestaruutta ja sitä ennen hopeamitaleja tuli kasakaupalla. Runkosarjan voittajaa on Tapparasta kertoimien perusteella helppo veikata, sillä Tapparan kerroin Nordicbetillä on 1.65, kun isoimman haastajan JYPin kerroin on 6.00. HIFK 8.00 on tämän kaksikon haastaja ja varsin mielenkiintoiset kertoimet ovat Kärpillä ja TPS:llä, molemmilla runkosarjan voitosta saa rahat takaisin kertoimella 13.00. Toivottavasti betsasit kauden alussa Kärppiä?

Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!

Veikkaa

 

Liigan kertoimet ennen kauden alkua

Pudotuspelit ovat sitten asia erikseen ja niin ovat myös kertoimet. Tappara 2.50 mestaruuskerroin on varsin komea, se kannattanee lyödä kiinni. JYP 6.50, HIFK 8.00 eivät ole huonoja nekään ja todennäköistä on että näiden kolmen joukosta se mestari melko varmasti löytyy. Kärpät (10.00) ja TPS (11.00) ovat luonnollisesti asiasta eri mieltä. Tsekkaa Liigan kertoimet Nordicbetiltä ja betsaa omaa suosikkiasi.

Mielenkiintoinen on myös TOP 3 veto, sillä monella joukkueella on mahdollisuudet pronssipeliin ja siellä viedä vielä pronssit kenties ei niin motivoituneelta joukkueelta. Tapparan, JYPin, HIFK:n, Kärppien ja TPS:n kertoimet ovat kaikilla alle 3.00, HPK 4.40 ja Lukko 5.50 ovat tähän lisäksi varsin hyviä vaihtoehtoja.

Lisää intoa liigakauteen saa Joukkue-erikoisista vedoista Nordicbetiltä, siellä kun voi lyödä vetoa pääseekö joukkue varsinaisiin pudotuspeleihin, eli säälipleijareiden jälkeen pelattaviin peleihin. Kärkijoukkueilla kertoimet ovat melko pienet, tässä voisikin lyödä vetoa esimerkiksi HPK (1.50), Lukko (1.75) ja Pelicans (1.90) vedon?

Kannattaa Liigan seuraamiseen ottaa kaikki joukkueiden viralliset ja epäviralliset Twitter-tilit, samoin kuin selata eri twiittejä päivänpolttavien #hashtagien mukaan.

 

Helsingin IFK

✔@HIFKHockey

Tässä matsiraportti ja erinomainen setti kuvia by @r1kuexposures : http://www.hifk.fi/uutiset/ifklle-tyly-kotitappio-chlssae … #HIFK #CHLfi

21.59 – 1. syysk. 2017

12

Näytä käyttäjän Helsingin IFK muut twiitit

Twitter Ads -tiedot ja yksityisyys

Kuka vie pistepörssin ja maalipörssin kaudella 2017-2018?

Kyllä, tästäkin voi totta kai lyödä vetoa. Liigan maalipörssin voittajasuosikki tulee Tapparasta, sillä Tomas Zaborskyllä ja Kristian Kuuselalla on sama kerroin 6.50. Pitää aina muistaa että Liigasta ongitaan myös kesken kauden vahvistuksia esimerkiksi KHL-liigaan, joten vaikka jompi kumpi olisi joulutauolla johdossa, ei se tarkoita välttämättä sitä että he loppuun asti pelaisivat Tapparassa. Koskee tietenkin muitakin pelaajia. Maalintekijävetoon yksi suosituimmista vetomuodoista otteluun.

Tässä NordicBetin top 10 voittamaan maalipörssin runkosarjassa:

 • Tomas Zaborsky 6.50
 • Kristian Kuusela 6.50
 • Jarno Kärki 8.00
 • Jarkko Immonen 10.00
 • Ilari Filppula 12.00
 • Joonas Rask 14.00
 • Victor Backman 14.00
 • Tomi Kallio 15.00
 • Erik Thorell 15.00
 • Antti Suomela 15.00

Pistepörssin ykköseksi kaavaillaan samoja nimiä hieman eri kertoimin, käy katsomassa miltä suosikkipelaajiesi kertoimet näyttävät. Usealla pelaajalla on omat Instagram-tilit, joten lisäsisältöä ja sisäpiiritietoa on saatavilla. tässä suosikki Tomas Zaborskyn instagram tilin materiaalia:

Playoffs-päivitys:

Kuten tästä maalintekijävedosta voimme päätellä, Liiga on varsin vaikea ennustettava. Muutama kierros ennen Liigan runkosarjan päätöstä Liigan maalipörssin kärki oli seuraavanlainen top 10 pelaajan osalta.

 • Charles Bertrand 32
 • Juuso Puustinen 29
 • Ville Meskanen 23
 • Ville Leskinen 22
 • Kristian Vesalainen 20
 • Eric Perrin 20
 • Jani Tuppurainen 20
 • Mikael Ruohomaa 19
 • Markus Nenonen 18
 • Antti Suomela 18

Aivan, vain Antti Suomela löytyy molemmilta listoilta ja hänkään ei tule tämän kauden Liigan maaliporssiä voittamaan. Tämän takia on tärkeä hakea niitä yllätyksiä ennen kautta vedonlyönnin osalta. Charles Bertrandin voittokerroin on siis vähintään tuo 15.00. Onnittelut kaikille oikein betsanneille!

 

Bonukset yht. jopa 100€ + 520€

Veikkaa

 

Vedonlyönti Liiga-pelistä

Kauden aikana pääpaino siirtyy vedonlyöntiin Liigapeleistä. Näistä otteluista on tarjolla valtavasti pre-match vedonlyöntiä, kunkin vedonlyöntifirman kohteet ja kertoimet eroavat jonkin verran toisistaan. Kannattaa katsoa mitä on tarjolla, joillain sivustoilla voi olla melkoisen mukavia erikoistarjouksia, samoin kuin kampanjat kannatta katsastaa erikseen, tarjolla on taatusti rahanarvoisia vedonlyöntikampanjoita.

Itse liigaotteluiden aikana isoin fokus on livevedonlyönnissä, jossa on tänä vuonna entistäkin enemmän kohteita. Iso juttu on kohteiden pelaaminen mobiilisti, sillä se vapauttaa pelaajan pelaamaan pelejä käytännössä missä vaan ja milloin vaan.

Liiga veikkaukseen on paljon kohteita

Liiga tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet lyödä vetoa. Ennen kautta on tarjolla massiivisesti vedonlyöntiä liigasijoituksista, joukkueiden runkosarjamenestyksestä ja kahdenkeskisistä vedoista. Tarjolla on myös mm. maalipössin ja pistepörssin voitosta olevat kertoimet.

Jokaisesta ottelusta on tarjolla valtavasti pre-match vetoja kertoimien vertailu voi todellakin kannattaa. Selvältä vaikuttava kohde voi joltain vedonlyöntitoimistolta saada jopa kymmenyksen paremman kertoimen, se kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Lähes kaikki vedonlyöntitoimistot tarjoavat lisäksi live-vedonlyöntiä jokaisesta ottelusta ja kohteita on paljon. Suosittelemme tutustumaan valtavaan valikoimaan.

Nordicbetin ja Unibetin lisäksi muun muassa Betsson ja Bet365 tarjoavat jokaiselle pelikierrokselle ja otteluun tiukat kertoimet. Tsekkaa sivuiltamme uusimmat Liiga-vihjeet ja käy lyömässä vedot sisään pudotuspelien kunniaksi!

Käy katsomassa SM-liigan live-stream lähetykset täältä. Ruutu+ palvelun avulla pääset katsomaan kaikki ottelut livenä ja tarjolla on myös paljon muuta materiaalia. Käy katsomassa!