Sportingbetiltä 50€ ilmaisveto hyvin ehdoin

Sportingbetiltä 50€ ilmaisveto hyvin ehdoin

Brittiläinen Sportingbet on toiminut vuodesta 1997 asti. Se tarjoaa helpon ensitalletusbonuksen, joka on 50€ ilmaisveto. Se tulee pelata kerran vähintään kertoimella 1.50. Sivusto on suomenkielinen, mutta monia suomilajeja, kuten salibandy on rajoitetusti kohdelistoilla.
Tarjouksen esittely
Arvio
Mobiilisopivuus iphone, android
Maksutapa AMERICAN EXPRESS
BANK TRANSFER
MasterCard
Moneybookers
PayPal

Sportingbet on brittiläinen vedonlyöntiyhtiö, joka sai syntynsä vuonna 1997 ja sen perusti Mark Blanford. Sportingbet on listattu Lontoon pörssiin. Kyseessä on siis kauan aikaa toiminut pelipalvelun ylläpitäjä. Yhtiö osti myös pokerinpelaajille tunnetun Paradisen Pokerin lokakuussa vuonna 2004. Sportingbetilla on yli 2,5 miljoonaa asiakasta yli 200 maassa ja se toimii mm. Valioliigaseura Wolverhamptonin sponsorina. Sivusto onkin yksi maailman tunnetuimpia ja suosituimpia.

 

Sportingbet Arvio
Tervetulobonus 80%
Mobiili 85%
Maksutavat 90%
Käyttökokemus 90%
Asiakaspalvelu 80%
Yleisarvio
80%

 

Saat Sportingbetin 50 € riskittömän vedon TÄSTÄ »

Saat 50 €:n ilmaisvedon, minimikerroin 1,50.

Ohjeet: Rekisteröidy Sportingbetille, tee talletus ja aseta veto mille tahansa kohteelle minimikertoimella 1.5. Jos vetosi menee väärin, palautetaan panoksesi ilmaisvetona aina 50 € asti. Ilmaisveto pitää kierrättää yhden kerran vedonlyönnissä ennen kotiutusta.

Sportingbet tarjoaa asiakkailleen todella laajan ja kattavan urheiluvedonlyöntivalikoiman jalkapallosta aina vinttikoirakilpailuihin asti. Sivusto on todella selkeä ja plussana myös saatavilla oleva suomenkieli “kruunaa” kaiken.

 

Live-vedot

Live-vedonlyönti on Sportingbetin todellinen vahvuus, sillä kohteita on pelattavissa mielin määrin ja live-veto sivustokin on todella loistava. Live-vedonlyönnin ystäville Sportingbet onkin erinomainen valinta.

Mobiili-vedot

Sportingbet ei tarjoa erillistä sovellusta mobiilipelaamiseen. Mobiililaitteiden välityksellä pelaaminen onnistuu kuitenkin kätevästi Sportingbetin mobiilisivujen kautta. Sivut eivät ole vielä parhaat mahdolliset, mutta niitä kehitetään kaiken aikaa.

Talletukset ja nostot

Talletuksen voi tehdä vanhoilla tutuilla menetelmillä :

Pankki
Šekki
Mastercard
Visa
Delta
Moneybookers
Neteller
Click2Pay.

Sportingbet asiakaspalvelu

Suomalaisia asiakkaita palvellaan täysin suomeksi. Sivut ovat tehty suomenkielellä ja sivustolla on suomalaisia työntekijöitä.

Lisenssi

SB Alderney Limited. Kaikki voitot on verovapaat suomalaisille pelaajille.


 

Pelaa