Arsenal - Crvena Zvezda, Arsenalin kakkosketju jälleen kentällä

Arsenalin manageri Arsene Wenger on tuonut Eurooppa-liigaan kakkosketjun pelaajia avaukseen, ja nämä ovat pelanneet erinomaisesti.

Arsenal saa Eurooppa-liigassa vastaan Belgradin Punaisen Tähden. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Serbiassa päättyi parisen viikkoa sitten Arsenalille 1-0. Punainen Tähti on nyt Eurooppa-liigan lohko H:ssa sijalla kolme, Arsenal johtaa. Serbialaisten saldo on 1-1-1, ja maalisuhde niukka 2-2. Arsenal on voittanut kaikki kolme otteluaan maalierolla 8-3.

Arsenalin managerilla Arsene Wengerillä on ollut tapana tuoda Eurooppa-liigassa kentälle avaus, jossa on paljon normaalisti vaihtomiehenä pelaavia. Ja kakkosmiehet ovat pelanneet hyvin, Arsenal on ollut lohkon selvä ykkönen. Joukkueella on paljon loukkaantuneita, mutta eiköhän Wenger tänäänkin tuo kentälle aiemmin tässä turnauksessa hienosti pelanneen kolmikon Giroud-Wilshere-Walcott. Konkareiden lisäksi Wenger on nostanut Eurooppa-liigan avaukseen oman nuorisoakatemian kasvatteja, ja tämä on ollut heille hyvä turnaus nousta mukaan aikuisten peleihin. Liigacupin ottelussa Norwichia vastaan 18-vuotias Nketiah teki kaksi osumaa, ja hänelläkin voisi tänään olla paikka joukkueessa.

Punainen Tähti pärjäsi Belgradissa

Pari viikkoa sitten Serbiassa Punainen Tähti sai aikaan kunnon esityksen. Se ei juurikaan ollut alakynnessä, Arsenal voitti ottelussa maalipaikat vain 11-10. Nyt Emirates -stadionilla Arsenalin ylivoima varmasti tulee paremmin näkyville. Arsenal on pelannut tällä kaudella kaikki turnaukset mukaan lukien kahdeksan kotiottelua, ja se on voittanut ne kaikki. Ainoastaan Norwichia vastaan tuli pieni kauneusvirhe, voittotuli vasta jatkoajan jälkeen. Eurooppa-liigassa Arsenalin ainoa kotiottelu on ollut saksalaista Kölniä vastaan, ja sen Arsenal voitti 3-1.

Arsenalilla on viikonloppuna kova Valioliigan ottelu Manchester Cityä vastaan, mutta joukkueella ei ole tarvetta ottaa tässä ottelussa iisisti. Tuskin tämän illan avauskokoonpanon pelaajista juuri kukaan on avauksessa sunnuntaina.

Serbialaiset väsähtävät

Punaisen Tähden manageri Vladan Milojevic on sanonut, että hänen joukkueensa selvästi väsyy Eurooppa-liigan otteluissa. Ennen edellistä Arsenal -ottelua Milojevic totesi lehdille, että hänen joukkueensa väsähtää Eurooppa-liigan otteluiden lopussa.Tempo Arsenalia vastaan on kovempi kuin Serbian liigassa.”He (Arsenal) ovat tottuneita vauhtiin, mutta me emme”, Milojevic totesi, ja hänen sanansa olivat melkein kuin ennustus. Arsenal teki voittomaalin Serbiassa 85. minuutlla.

Arsenal on ollut kaiken kaikkiaan vahva otteluiden lopussa. Kolmesti viidessä viime ottelussa se on tehnyt maalin viimeisen vartin aikana.

Arsenal on mainio kotijoukkue, ja sen kakkosketju on ollut hyvässä iskussa. Unibet antaa Arsenal -1.5 -vedolle kerrointa 2.17, ja sen voi laittaa kupongille.

Arsenalin mahdollinen avaus: Cech, Debuchy, Elneny, Holding,Nelson, Coquelin, Willock, Maitland-Niles, Walcott, Wilshere, Giroud

Punaisen Tähden mahdollinen avaus: Borjan, Rodic, Savic, Le Tallec, Stojkovic, Donald, Krsticic, Radonjic, Kanga, Srnic, Boakye

Näin se meni Belgradissa:

Arsenalin mahdollinen avaus: Cech, Debuchy, Elneny, Holding,Nelson, Coquelin, Willock, Maitland-Niles, Walcott, Wilshere, Giroud Punaisen Tähden mahdollinen avaus: Borjan, Rodic, Savic, Le Tallec, Stojkovic, Donald, Krsticic, Radonjic, Kanga, Srnic, Boakye

Aseta vetosi