Eintracht Franfurt - RB Leipzig 19.2.2018, Hradecky maalipuiden välissä

Joukkueet pelaavat melko hyvää kautta kumpikin. Koti-Frankfurt on kiinni europelipaikassa, ja Leipzig on sarjanelosena menossa Mestareiden liigaan.

Suomen jalkapallomaajoukkueen veskari ja paras pelaaja Lukas Hradecky on tänään taas hommissa. Eintracht Frankfurt saa kotikentälleen vastaansa RB Lepzigin. Leipzing on sarjataulukossa neljäntenä, se ei ole samassa lennossa kuin viime kaudella, mutta kyllä se edelleen on Bundesliigan parhaita joukkueita. Eintracht Frankfurt on komeasti kuudentena, ja paikka ensi kauden euroturnauksiin on täysin sen omissa käsissä.

Tasaista viime otteluissa

Joukkueet ovat aika tasaisessa kunnossa, kummallakin on viidestä viime ottelusta kasassa kymmenen pistettä. Viime kierroksella Leipzig voitti kotonaan Augsburgin 2-0, Frankfurt taas voitti kotikentällään Kölnin 4-2.

Eintracht Frankfurtin hyvä kausi näkyy siinäkin, että se on Saksan cupissa mukana välierissä. Viime vuonnakin joukkue pärjäsi cupissa, se pääsi loppuotteluun saakka, jonka se kuitenkin hävisi. Cupissa Eintracht Frankfurt voitti edellisellä kierroksella kotonaan Mainzin 3-0, välierissä vastassa on Schalke.

Frankfurtilla oli taannoin komea tappiottomien otteluiden putki. Se hävisi joulukuun alkupuolella kotonaan Bayern Munchenille niukasti 0-1, ja tätä seuraava tappio joukkueella oli sitten vasta pari kuukautta myöhemmin helmikuun alussa, kun se hävisi Augsburgissa 0-3. Bundesliigan otteluita tappiottomaan putkeen mahtui viisi.

Augsburg -tappio saattoi hyvinkin olla frankfurtilaisilta vain huono päivä, heti muutama päivä myöhemmin se voitti Mainzin cupissa. Viime kierroksen Köln -ottelussa Frankfurt oli selvästi parempi joukkue.

Frankfurtin managerilla Kovacilla ei ole ongelmia kokoonpanon kanssa, ryhmä on terveenä. Saksan jalkapallossa talvitauko tuntuu pelaavan hienosti, joukkueet ja pelaajat saavat hetken levähtää ja parannella vammoja.

Napoli helposti nurin

Leipzig pelaa Bundesliigan lisäksi hyvin myös Eurooppa-liigassa, jossa se on vahvasti menossa 16 parhaan joukkoon. Se voitti pudotuskierroksen ensimmäisessä osassa Napolin vieraissa 3-1. Napoli ei ollut erityisen kiinnostunut euroturnauksesta, sen tavoite on Serie A:ssa, mutta silti Leipzigin pelaaminen oli vakuuttavaa. Leipzig oli ottelussa ensin tappiolla, mutta viimeisen puolen tunnin aikana se käänsi tilanteen ylösalaisin.

Leipzing ei ole ollut häävi vierasjoukkue tällä kaudella. Se on Bundesliigassa voittanut 11 vieraspelistään vain neljä. Edellinen vierasottelu sillä oli Borussia Monchengladbachia vastaan,ja sen se voitti 1-0, eli kaikesta huolimatta sillä on kahden vierasvoiton putki takana.

Napolissa Leipzigilla oli vahva avaus kentällä, ja nyt voi sitten tulla kierrätystä.

Leipzig on vetomarkkinoilla suosikki, vaikka se on vierasjoukkue. Unibetilla kertoimet ovat 2.85 – 3.25 – 2.50, ja tästä voisi rakentaa kotijoukkueelle pienen vedon. Frankfurt +0 saa Unibetilla kertoimeksi 2.02, tasurilla panos palautetaan. Tämä kelpaa kupongille.

Eintracht Frankfurtin mahdollinen avaus: Hradecky – Salcedo, Hasebe, Falette – M. Wolf, Boateng, Mascarell, Chandler – Gacinovic – Haller, Rebic

RB Leipzigin mahdollinen avaus: Gulacsi – Laimer, Orban, Upamecano, Klostermann – Demme, Kampl, Keita – Sabitzer, Bruma – Ti. Werner

Eintracht Frankfurtin mahdollinen avaus: Hradecky – Salcedo, Hasebe, Falette – M. Wolf, Boateng, Mascarell, Chandler – Gacinovic – Haller, Rebic RB Leipzigin mahdollinen avaus: Gulacsi – Laimer, Orban, Upamecano, Klostermann – Demme, Kampl, Keita – Sabitzer, Bruma – Ti. Werner

Aseta vetosi