Viikonloppuna FA Cupia - Harjaako Manchester City tämänkin pokaalin?

16 joukkuetta jäljellä FA Cupissa ja puolet pyritään pudottamaan pois. Mitkä joukkueet jatkoon, lyö vetoa ja voita!

Englannin FA-cupissa on jäljellä vielä 16 parasta joukkuetta. Tänä viikonloppuna, perjantain ja maanantain välillä pelataan jatkopaikasta kahdeksan parhaan joukkoon ja näissä otteluissa tullaan taatusti taas näkemään cupin luonteelle ominaisia yllätyksiä.

Unibet TV tarjoaa otteluista livestreameja, joten lyö vaikka livenä vetoa samalla kun väijyt FA Cupin otteluita.

FA Cupittelu ja ehkä joku muukin kupittelu alkaa perjantaina kun FA Cupin viidennellä kierroksella on luvassa kaksi ottelua. Leicester City kohtaa kello 21:45 kotonaan Sheffield Unitedin. Unibetin peruskertoimet tuohon ovat 1.53 – 4.35 – 6.00, mutta onko Leicester sittenkään näin kova suosikki tähän matsiin?

Perjantain tosiessa ottelussa isojen kaataja Hull City matkaa Chelsean vieraaksi. Chelsea varmasti keskittyy Mestarien Liigaan ja sen jälkeen ehkä vielä Valioliigaan. Saako FA Cup mitään palaa Chelsean arvoasteikossa? Mikäli Hull tässä yltyy minkäännäköiseen yllätykseen, Unibet palkitsee siitä 1.21 – 7.00 – 14.00 pitkävetokertoimilla.

Nämä kaksi herraa olivat vireessä Juventusta vastaan, mites FA Cup?

Lauantaina pelataan neljä mielenkiintoista ottelua, pelit aloitetaan Sheffield Wednesday – Swansea City matsilla. Kotijoukkueen kerroin on 3.35, sitä voi pitää jo melko anteliaana. Unibetin kertoimet 3.35 – 3.25 – 2.32 lupailevat suorastaan yllätystä, tasapeli ei olisi mitenkään kummallinen tulos.

Huddersfield – Manchester United päättää lauantain pelit

Lauantaina kello 17:00 päästetään irti Brighton – Coventry (1.39 – 4.50 – 10.00) ja West Brom – Southampton (2.75 – 3.25 – 2.70). Ainakin tuosta jälkimmäisestä pelistä kaavaillaan kertoimien mukaan todella tasaista eikä ensimmäisen ottelun Brighton voitto ole todellakaan mitenkään kirkossa kuulutettu. Lauantain päätteeksi kello 19:30 nähdään perin mielenkiintoinen matsi Huddersfield – Manchester United, jossa Huddersfieldillä olisi mahdollisuus kaataa se suuri ja mahtava. Kertoimet 8.00 – 4.50 – 1.44 lupailevat melkoisen hurjaa iltaa kotijoukkueelle, miten sinun betsit menevät tässä?

Sunnuntaina Tottenham matkaa Rochdalen vieraaksi. On mielenkiintoista nähdä millä kokoonpanolla Tottenham peliin lähtee, onhan alla huima peli Juventusta vastaan ja ei tämä taida joukkueen tärkeimpiin otteluihin kuulua. Kyllä Rochdale pitäisi kaatua kakkosillakin, mutta kertoimet 19.00 – 8.00 – 1.16 houkuttelevat betsaamaan jotain muuta kuin vierasvoittoa.

FA Cupin kierroksen päättää ottelu Wigan – Manchester City. City on matkalla Valioliigan ja Mestarien Liigan voittoon, tuleeko siinä sivussa myös voitto FA Cupista? Wiganin pitäisi olla se vastaantulija, mutta muistutetaan nyt vielä että tälläkin kierroksella nähdään niitä yllätyksiä. Tässä Wiganin voitto olisi yksi kierroksen suurimpia. Herkkukertoimet ainakin ovat saatavilla, Unibet tarjoilee kertoimet 17.00 – 7.50 – 1.18 tähän peliin.

Yllätyksiä on FA Cupissa tapahtunut aikaisemminkin, tässä mainio ”opetusvideo”:

Unibet TV tarjoaa otteluista livestreameja, joten lyö vaikka livenä vetoa samalla kun väijyt FA Cupin otteluita.

Aseta vetosi