Huddersfield - Manchester United 17.2.2018, joukkueiden liigavoitot 1-1

Pari viikkoa sitten United voitti kotonaan 2-0, mutta lokakuussa Huddersfield voitti omalla stadionillaan ManU:n yllättäen 2-1.

Huddersfield ja Manchester United kohtaavat FA Cupissa vain parisen viikkoa sen jälkeen, kun joukkueet pelasivat vastakkain Valioliigassa. Tuo ottelu pelattiin Unitedin Old Traffordilla ja sen kotijoukkue voitti 2-0. Alexis Sanchez teki ottelussa ensimmäisen ManU -maalinsa. Voitto oli kaikinpuolin helponlainen Unitedille.

Tällä kertaa pelataan Huddersfieldissä, ja lokakuussa Hudds voitti kotonaan ManU:n yllättäen 2-1. Nyt Huddersfield on kehnossa kunnossa. Se on viimeisistä kuudesta Valioliigan ottelusta hävinnyt viisi, ja sarjasijoitus on valunut neljänneksi viimeiseksi. Putoamisrajan alapuolella oleva Southampton on yhden pisteen päässä. Viimeisen liigaottelunsa Huddersfield tosin voitti, ja komeasti. Bournemouth hävisi Huddersfieldin Kirklees -stadionilla 1-4.

FA Cupissa Hudderfieldillä on sitten mennyt sen verran paremmin, että se on saanut paian kahdeksasosafinaaleissa. Viime kierroksella Huddersfield pudotti Birminghamin. FA Cup -menestyksestä huolimatta on aivan selvää, että David Wagnerin valmentaman Huddersfieldin ehdoton ykköstavoite on pitää sarjapaikka.

Sevilla vastassa ensi viikolla

Manchester United putosi viime vuoden FA Cupissa neljännesfinaaleissa Chelsealle. Nyt FA Cup voisi olla sille taas tärkeä turnaus, koska Valioliiga on jo käytännössä taputeltu paikallisvastus Citylle. Keskiviikkona United pelaa Mestareiden liigassa Sevillaa vastaan, ja se varmasti haittaa joukkueen valmistautumista. Vaikka ManU on maailman rikkain jalkapalloseura, ja se on käyttänyt Jose Mourinhon aikana huimat määrät rahaa pelaajiin, niin tuntuu silti siltä, että se ryhmä on ohuenlainen esimerkiksi juuri Cityyn verrattuna. Mourinho kierrättänee pelaajia seuraavan viikon aikana, ja jää nähtäväksi, että kuin tässä onnistutaan.

Unitedilla on ottelussa muutenkin ongelmia kokoonpanon kanssa. Fellaini on varmuudella sivussa, Zlatanin suuri United -paluu taisi kuivua kasaan uuden loukkaantumisen vuoksi, ja viela Herrera ja Rashford saattavat joutua olemaan sairastuvan puolella.

Pogba ja Mourinho riidoissa?

Viime viikonloppuna United hävisi Valioliigassa Newcastlelle. Paul Pogba oli ottelussa pudotettu penkille, ja nyt Englannissa huhutaan Pogban ja Mourinhon huonoista väleistä. Huhut harvemmin ovat tyystin perättömiä, ja tällainen kertoo jotain joukkueen tilanteesta. Anthony Martial oli mainio alkuvuodesta, mutta nyt Sanchezin tulon myötä hänen roolinsa on muuttunut. Koko United tuntuu olevan jonkinlaisessa muutoksessa.

Huddersfield ei sekään ole aivan ilman kokoonpanohuolia. Ainakin ehdoton avainpelaaja Aaron Mooy on sivussa.

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 8.10 – 4.60 – 1.43, eikä siihen oikein ole vastaansanomista. Pelissä odotetaan maaleja, yli 2.5 maalia saa Unibetilta kertoimeksi vain 1.80. Siihen voisi laittaa vetolantit vastaan. Alle 2.5 maalia saa kertoimen 2.02, ja se kelpaa. Unitedin puolustus on kuitenkin Valioliigan paras ja ennen Bournemouthin kaatamista Huddersfield pelasi kolme Valioliigan ottelua tekemättä maaliakaan.

Huddersfieldin mahdollinen avaus: Coleman – Hadergjonaj, Zanka, Schindler, Kongolo – Hogg, Billing – Quaner, Ince, van La Parra – Mounie

ManU:n mahdollinen avaus: Romero – Darmian, Lindelof, Rojo, Shaw – McTominay, Carrick – Mata, Lingard, Sanchez – Lukaku

Alla videolla ManU ottaa neniin Newcastlelta:

Huddersfieldin mahdollinen avaus: Coleman – Hadergjonaj, Zanka, Schindler, Kongolo – Hogg, Billing – Quaner, Ince, van La Parra – Mounie ManU:n mahdollinen avaus: Romero – Darmian, Lindelof, Rojo, Shaw – McTominay, Carrick – Mata, Lingard, Sanchez – Lukaku

Aseta vetosi