Perjantaina 16.2. Tappara kohtaa TPS:n. Huima ilta Hakamettässä luvassa!

Taistelu Liigan kakkospaikasta kiihtyy ja tässä perjantai-iltaan huima peli betsattavaksi!

Tappara saa perjantaina vastaansa Tampereelle TPS:n. Taistelu runkosarjan kakkospaikasta käy kiivaana ja kyllähän tässä on luvassa melkoinen kuuden pisteen taistelu. Ennen tätä peliä piste-eroa on ainoastaan kaksi pistettä, joten voitolla TPS menisi jo Tapparan ohi. Taustalla vaanii myös JYP, joten runkosarjan viimeiset kierrokset tulevat tässä taistossa olemaan varsin herkullisia.

Jos tuijotetaan pelkästään edellisiä kohtaamisia Tampereella, ei ole kuin yksi suosikki ja se on ehkä hieman yllättäen TPS. Tappara ei nimittäin ole voittanut Liigassa TPS:ää sitten vuoden 2015 23.1., jolloin Tappara voitti 4-0. On siis kulunut yli kolme vuotta siitä kun Tappara on viimeksi voittanut TPS:n kotonaan. Vieraissakin TPS -peikko on melkoinen, TPS on kaatunut viimeksi vuoden 2016 lopussa. Joko tämä putki on nyt päätöksessä vai vieläkö TPS tylsyttää Tapparan?

Tapparalle kova vahvistus loppukaudeksi. Henrik Haapala tekee paluun Tapparaan.

Ottelut ovat olleet varsin tiukkoja ja niukkamaalisia, olisiko tässäkin tulossa sellainen? Tosin perjantai-ilta ja Hakametsän mölyävät fanit saattavat kannustaa ottelijat tekemään maaleja oikein urakalla. Tampereella varsinaisella peliajalla on viimeiseen 10 matsiin onnistuttu maksimissaan kuudesti, maalieron ollessa 24-21. Tulosvetoon siis 2,3 – 2,3 ja voi sitä tasapeliäkin laittaa lapulle. Tapparan kuudesta viimeisestä liigapelistä peräti neljässä on tehty ylitöitä jatkoilla.

Tappara – TPS vedonlyönti

Tappara on kotijoukkueena kuitenkin ottelun suosikki. Siitäkin huolimatta että tärkeitä pelaajia on olympiajoukkueen mukana Pyeongchangissa. Tappara on koko Liigan kolmanneksi paras kotijengi, se ei ole suostunut 26 ottelussa häviämään kuin 4+2 pelissä, voittoja on 15+5. Maaliero on mukavasti 34 maalia plussalla, sille on hyvä rakentaa taktiikkaa tähän peliin. 42 päästettyä maalia kotona on koko sarjan pienin lukema, 26 otteluun se tietää reippaasti alle parin maalin keskiarvoa.

TPS:n vieraspelien saldo on puolestaan koko Liigan toiseksi paras, 11+3 voittoa ja 8+5 tappiota. Maaliero on 12 maalia plussalla (80-68), pisteitä se on kauhonut 1.63 per vieraspeli. Tasapeli voisi olla kova lähtökohta tähän peliin, 2-2 ja 3-3 suosikkilukemat.

Näin pelattiin vuonna 1989, huima nousu 0-4 lukemista 9-5 voittoon Tapparalta. Kumpi tekee nousua perjantaina?

Näin pelattiin vuonna 1989, huima nousu 0-4 lukemista 9-5 voittoon Tapparalta. Kumpi tekee nousua perjantaina?

Aseta vetosi