Tiistai 20.2. Mestarien liigassa huippupeli Chelsea - Barcelona!

Barcelona on ottelun suosikki, mutta matsi tuoksuu tasapelille. Miten mahtaa käydä?

Ja taas mennään Mestarien liigan parissa. Chelsea saa vieraaksi tiistaina FC Barcelonan ja vieraat ovat ottelun suosikki. Chelseassa on kuitenkin kotona ne paikat edes hieman yrittää saada tähän ottelupariin eloa, Barcelonassa kyyti tulee todennäköisesti olemaan kylmää vaikka aurinko kuinka paistaisi ja lämmittäisi.

Barcelonaa pidetään yhtenä Mestarien liigan suosikkina, mutta kaikki kivet pitää raivata tieltä matkalla finaaliin. Chelsea on toki este, mutta ehkä tällä kokoonpanolla ja tämän kauden otteilla vain hidaste. Conten jengi on pelannut todella ailahtelevasti, siitä hyvä esimerkki neljä viimeistä peliä. Kaksi kummallista tappiota helpoille jengeille ja sen jälkeen nollapelilla pari hienoa voittoa. Olisiko se peli uomissaan tässä pelissä vai pudotaanko johonkin pohjalle taas?

Chelsea odottelee jo…

Kertoimien mukaan Barcelona on suosikki, sillä vierasvoitosta saa kertoimen 2.10 – 2.20 ja Chelsean kotivoitosta voi saada n. 3.50 kertoimen. Nordicbetin jatkoon menevä -kerroin kertoo kummalla ne odotukset ovat, 3.40 – 1.28 ei aiheuta isoja toiveita lontoolaisten riveissä.

Chelsea – Barcelona, vieraat on vedonlyöjien suosikki

Barcelonahan voi toki hävitä tämänkin pelin pystyyn ja voittaa sitten kotonaan tarvittavin lukemin. Kysykää vaikka pariisilaisilta. No, jotain siitäkin on varmaan opittu ja Barca lähtee varmasti varovaisen päättävästi hakemaan tästä yhtä – kahta vierasmaalia. Chelsea on 2000-luvulla ollut Barcaa vastaan useassa ottelussa varsin vahva ja Barcelona yllättävän vaisu, joten se maalillinen tasapeli voisi tässä otteussa olla varsin mukava lähtökohta.

Tässä oletetut kokoonpanot otteluun, Barcan uusi vahvistus Philippe Coutinho ei voi pelata ottelussa aikaisempien Mestarien Liigan pelien takia, mutta Arsenalista Chelseaan siirtynyt Olivier Giroud sen sijaan voi pelata Chelsean väreissä. Alvaro Moratalle varmasti huima peli luvassa, ja ehkä se Giroud sieltä sitten vaihdosta kehiin?

Chelsea, 3-5-1-1

Courtois – Cahill, Christensen, Azpilicueta – Alonso, Fabregas, Kante, Drinkwater, Moses – Hazard – Morata

Barcelona, 4-4-2

Stegen – Alba, Umtiti, Pique, Roberto – Iniesta, Busquets, Rakitic, Dembele – Messi, Suarez

Chelsea on varmasti myös katsellut Barcelonan viimeisintä matsikoostetta:

Chelsea, 3-5-1-1 Courtois – Cahill, Christensen, Azpilicueta – Alonso, Fabregas, Kante, Drinkwater, Moses – Hazard – Morata Barcelona, 4-4-2 Stegen – Alba, Umtiti, Pique, Roberto – Iniesta, Busquets, Rakitic, Dembele – Messi, Suarez

Aseta vetosi