Maanantai 14.5.2018 Kanada - Latvia - voiko Latvia yllättää löysäilevät kanukit?

Kanadan on pikkuinen pakko jo ottaa voittoa, mikäli jatkopelit kiinnostavat. Back to normal?

Kanadan ja Latvia välisessä maanantain iltapelissä on yllättävän paljon panosta. Joukkueet ovat B-lohkon sarjataulukossa peräkkäin sijoilla 4. ja 5. ja molemmilla on vielä kaksi ottelua jäljellä. Kanada ei voi enää voittaa omaa lohkoaan, sillä se on hävinnyt sekä Suomelle että USA:lle. Sen sijaan se voi napata vielä lohkon kakkostilan voittamalla kaksi viimeistä otteluaan Latviaa ja Saksaa vastaan siinä tapauksessa että Suomi ei voita USA:ta varsinaisella peliajalla. Kiharainen tilanne, mutta tähän on tultu.

Olihan tämä nyt hienoin voitto miesmuistiin Kanadasta…

Mielenkiintoiseksi tämän ottelun tekee myös se, että tappiollakaan Latvia ei ole ulkona kisoista, sillä se kohtaa tiistaina sitten vielä isäntämaa Tanskan ja jos se siinä voittaa Tanskan, niin se nousee Tanskan sijaan neljän parhaan joukkoon. Eli lepuuttaako Latvia tässä ottelussa ja keskittyy jo tiistaille?

Kanada oli yllättävän kesy Suomea vastaan, kokoonpanossa kuitenkin useampi NHL tähti. Tämä oli kokoonpano Suomea vastaan:

Schwartz – McDavid – Nugent-Hopkins, Vlasic – Ekblad

Bailey – Schenn – O’Reilly, Edmundson – Parayko

Pageau – Horvat – Dubois, Murray – Pulock

Eberle – Barzal – Jost, Nurse

Latvia otti lauantaina todella tärkeän voiton Saksasta lukemin 3-1. Tuossa ottelussa kokoonpano oli tämänmoinen:

Redlihs – Dzerins – Indrasis, Cibulskis – Galvins

Balcers – Abols – Kenins, Sotnieks – Balinskis

Bukarts – Blugers – Bukarts, Freibergs – Rubins

Pavlovs – Jevpalovs – Razgals, Zile

Kanada – Latvia kertoimet ja vedonlyönti

Jos Kanada nyt yhtään pelaa tasollaan, tämä ottelun pitäisi olla selviö ja Kanadan voitto. Mikäli vaahteralehti lähtee leijumaan peliin alusta alkaen, tämän pelin juoni voi sitten olla melkein mitä tahansa. Mitä pidemmälle Latvia pystyy pitämään Kanadan nollilla, sen isommat mahdollisuudet sillä on yllättää. Todennäköisempää kuitenkin on se että Kanada tulee vahvasti heti ensimmäisen erän alkuun ja ratkoo matsin siihen paikkaan.

Laita matsiin vetoja ja katso matsi livenä Unibet TV:n tai vaikkapa Nordicbetin livestream-palvelun kautta. Matsista riittää jälleen paljon erilaisia vedonlyöntikohteita, joten nappaa parhaat kertoimet ja betsaa alkusarjan toiseksi viimeisen pelipäivän pelejä!

Ei se oikein harkkapelissä Latvialta sujunut, miten käy tänään?

Laita matsiin vetoja ja katso matsi livenä Unibet TV:n tai vaikkapa Nordicbetin livestream-palvelun kautta. Matsista riittää jälleen paljon erilaisia vedonlyöntikohteita, joten nappaa parhaat kertoimet ja betsaa alkusarjan toiseksi viimeisen pelipäivän pelejä!

Aseta vetosi