Sunnuntai 13.5.2018 Saksa - Suomi vedonlyöntivihje, kertoimet ja ennakko

Saksa voi aiheuttaa Suomelle harmaita hiuksia, mutta eiköhän Leijonat tästä vie voiton?

Onko Leijonat puhki? Seuraavaksi vastaan Saksa!

Sunnuntai 13.5.2018 kello 21:15

Entisen huippupelaajan, Marco Sturmin luotsaama Saksa ihastutti kaikki Olympialaisissa kampeamalla jopa finaaliin saakka. Se ultimaattinen kruunukin oli tarjolla, mutta lopulta hanskaan jäi hiki ja hopeinen lautanen. Saksa sai tuosta varmasti sellaisen buustin itselleen että se voi oikeasti uskotella voittavansa minkä tahansa joukkueen, milloin tahansa. Miten käy tässä pelissä Leijonille?

Valmentaja Sturm puhuu asiaa:

Kauheasti tässä kohtaa ei kannata tuijotella edellisiä kohtaamisia, sillä Marco Sturm on saanut saksalaisen kiekkoilun nyt uuteen lentoon. Toki Saksa on kerran voittanut Suomen viimeisissä 21 ottelussa, mutta tuon tempun toistaminen taitaa olla tässä matsissa lähempänä kuin koskaan. Suomi voi olla Kanada-pelin jälkeen hieman uupunut, pystyykö Saksa tämän jotenkin hyödyntämään? Tulosvedossa varmasti luotetaan Suomen voittoon, mutta olisiko tämä se niukka voitto? 2-3 tai 3-4, eikä se jatkoaikakaan taida kauhean kaukana olevan?

MM-jääkiekko 2018: Saksa – Suomi kertoimet

Sunnuntain kamppailussa muutaman tunnin enemmän lepoaikaa saanut Saksa saa vastaansa Suomen. Ei Saksa ole näillä näkymin tekemässä nousua näiden kisojen finaaliin, mutta tokihan vielä on ne ratkaisupelit vasta edessä. Kävi Suomelle Kanadan kanssa mitä tahansa, myös tästä pelistä pisteet olisivat kultaakin kalliimmat. Mitä parempi sijoitus neljän sakissa, sen ”heikompi” vastus sitten jatkopeleissä.

Saksan kokoonpano oli lauantain iltapäivän ottelussa seuraava:

Michaelis – Tiffels – Noebels, Seidenberg – Holzer

Draisaitl – Kahun – Ehliz, Muller – Seidenberg

Plachta – Hager – Eisenschmid, Muller – Krupp

Wiederer – Pietta – Krammer, Ebner

 

Saksa pystyy kiusaamaan varmasti mitä tahansa joukkuetta ja Suomi on potentiaalinen kiusattava. Mikä on Eeli Tolvasen pelipaikka tässä ottelussa? Tällä kokoonpanolla Suomi lähti Kanadaa vastaan. Mielenkiintoinen on myös maalivahtikysymys, kumpaan Marjamäki luottaa ja tuleeko Rinne tai Saros kisoihin?

 

Kapanen – Granlund – Rantanen, Heiskanen – Pokka

Savinainen – Aho – Teräväinen, Koivisto – Nutivaara

Palola – Suomela – Manninen, Kivistö – Honka

Mäenalanen – Pesonen – Anttila, Riikola

Suomi on kertoimien mukaan iso suosikki, 9.25 – 7.25 – 1.24 kertoimilla Unibetillä tietää sitä että Suomelle voidaan napata betsejä myös vähän isommalla tasoituksella. Välttämättä pelistä ei tule helppo Kanada-ottelun jälkeen, mutta sitä se ei tule olemaan myöskään Saksalle.

Maalintekijävetoon Leon Draisaitl ja Yasin Ehliz saksalta kertoimilla 4.20 ja 5.80, Suomelta voi laittaa ykköskentän lisäksi myös muita nimiä maalintekijävetoon.

Katso matsi ilmaiseksi Unibetin Unibet TV:n kautta, heitä vaikka livevedot kehiin!

Lyö vetoa MM-kisoista ja Leijonien peleistä täällä:

Saksa – Suomi aikaisemmat pelit

Aikaisimmissa peleissä tosiaan Suomi on ollut isosti niskan päällä. Kyllä Suomen materiaalin pitäisi tässäkin pelissä olla se tekijä joka vie Saksalta alustan alta, mutta kaikkeen on varauduttava. Leijonat on ollut Saksaa vastaan yleensä varsin vakuuttava, 21 viime pelin saldo on siis 19 voittoa, 1 tasuri ja 1 voitto Saksalle. Suurin Suomen voitto on 6-1 ja Saksa voitti ottelunsa 4-2. Siihen haarukkaanhan tämäkin peli varmasti menee, maaliero 26-76 lupaa keskiarvoltaan 1.26 – 3.62. Luotetaan kuitenkin siihen että hieman enemmän tulee maaleja.

Saksa – Suomi ottelupaikka ja televisiointi

Jyske Bank Boxen on jo Leijonafaneille tuttu paikka ja taas mennään. Saksasta on varmasti tullut paikan päälle paljon faneja, toivottavasti myös Suomesta. Tunnelmaa tähän tuo taas iltapeli, voimajuomaa on varmasti kiskottu koko päivä. Saksalaiset fanit taitavat olla äänekkäämpiä, mutta onneksi tämäkin peli ratkaistaan sitten kentällä.

Jos et ole paikan päällä, voit katso ottelun täysin ilmaiseksi livenä Unibet TV:n tai NordicBetin streamauspalvelun kautta, samalla lailla jolla olet varmasti jo tähän mennessä tottunut katsomaankin pelejä. B-lohkon ja Suomen pelejä C More kanavalla selostaa Antero Mertaranta ja tämän matsin suomeksi selostaa ilmaiselle MTV3 kanavalle Mika Saukkonen.

Näin lähellä Saksa oli olympiakultaa. Onkohan nälkää jäljellä?

Siihen haarukkaanhan tämäkin peli varmasti menee, maaliero 26-76 lupaa keskiarvoltaan 1.26 – 3.62. Luotetaan kuitenkin siihen että hieman enemmän tulee maaleja.

Aseta vetosi