Tiistai 15.5.2018 Suomi - USA vedonlyöntivihje, kertoimet ja ennakko

Alkusarjan viimeinen peli, kumpi vie tässä pidemmän korren?

Alkusarjan viimeinen koitos – USA-peikko vastassa!

Tiistai 15.5.2018 kello 13:15

Harvinaisemmassa iltapäiväpelissä Suomi saa alkusarjan viimeiseen peliin vastustajakseen USA:n. Ajoittain melkein oksettavan hyvin pelaavan jenkkisikermän tehtävänä on tässäkin pelissä napata ne voittopisteet, aletaanko jo katselemaan toisen lohkon tilanteita sillä silmällä? Jenkit ovat mestareita taktikoimaan ja entisenä huippupelaajana tunnettu Tony Granato haluaa varmasti taata joukkueelleen parhaat mahdollisuudet alkaviin pudotuspeleihin.

Jenkeillä kovia pelureita mukana:

Joukkueet ovat pelanneet melkoisen tasapäin voittoja ja tappioita, tosin viimeksi MM-kisoissa Suomi vei riemastuttavasti voiton 2-0. Tuosta on taatusti jäänyt jenkeille hampaankoloon ja jos nyt vähänkään matsissa on panosta, Jenkit tekee kaikkensa että Leijona on ottelun jälkeen polvillaan. Peilaten aikaisimpiin otteluihin, tämä voisi olla maalin peli suuntaan tai toiseen, meidän tulosveto lähtee liikkeelle kahdesta eri lukemasta 3-2 ja 2-3.

MM-jääkiekko 2018: Suomi – USA kertoimet

Jenkeillä on kovaa pelaajaa rosterissaan, mutta varsinkin maalivahtiosasto voi olla haavoittuvainen, USA:llakin. Tässä kokoonpano jolla USA pelasi edellisessä ottelussaan.

Atkinson – Bonino – Kane, Martinez – Murphy

Lee – Larkin – Gaudreau, Butcher – McAvoy

Kreider – White – DeBrincat, Pionk – Jensen

Coleman – Ryan – Gibbons, Hughes

Suomen kokoonpano Saksa-tappiossa oli tämä, Harri Säteri taitaa palata tässä ottelussa maalin suulle ja olla siellä näiden kisojen loppuun saakka.

Kapanen – Granlund – Rantanen, Heiskanen – Pokka

Savinainen – Aho – Teräväinen, Koivisto – Nutivaara

Jormakka – Manninen – Tolvanen, Kivistö – Honka

Mäenalanen – Pesonen – Anttila, Riikola

Unibetin kertoimet 2.45 – 4.60 – 2.35 lupailevat USA:lle voittoa, mutta todella marginaalisesti. Suomen pitäisi Jenkit hoidella varsinaisella peliajalla, palkintona tuossa olisi sitten koko B-lohkon voitto. Ja sehän tietäisi sitten sitä, että A-lohkosta tulisi se lohkon nelonen vastaan.

Matsia pääset väijymään mm. Unibet TV:n avulla ja samalla hoituvat tietenkin myös livevedot siinä samalla. Kenestä nousee ottelun sankari? Patrik Kanelle on helppo laittaa betsejä, johtaahan Chicagon huippulaituri koko MM-kisojen pistepörssiä ennen Sebastian Ahoa ja Teuvo Teräväistä. Tässä ottelussa voisi olla hyvä laittaa tälle uusi järjestys?

Ei pidä hämääntyä Suomen konttauksesta Saksaa vastaan, alla oli tiukka Kanada-peli ja keskittyminen Saksa-peliin ei ollut 100%. Sen olisi sitä pitänyt olla, mutta ei ollut. Suomi loi kuitenkin hyvin maalipaikkoja ja paremmalla viimeistelyllä matsi olisi päättynyt toisin. Maalintekijävetoon Aho (2.38), Teräväinen (2.65) ja Tolvanen (3.10), Kane (2.80) ja Gaudreau (3.65)

Lyö vetoa MM-kisoista ja Leijonien peleistä täällä:

Suomi – USA aikaisemmat pelit

Unibet tilastot kertovat näiden joukkueiden välisistä 23 otteluista joista peräti 14 on päättynyt Suomelle, kerran on pelattu tasan ja kahdeksan kertaa USA on voittanut. Jenkkien kanssa on kuitenkin sama kuin Kanadalla, koska olympialaisiin ei päästy, nyt on se ainoa näytön paikka. Ja se näkyy myös joukkueen kokoonpanosta. Paljoa ei auta Suomen 14 voittoa kun NHL-ammattilaiset rynnivät kaukaloon. Molemmille suurin voitto on 5-0, mutta tästä voisi kaavailla samaa maalimäärää, mutta eri lukemin. USA janoaa voittoa.

Suomi – USA ottelupaikka ja televisiointi

Suomen ja USA:n ottelu on viimeinen Jyske Bank Boxen areenalla, tämän jälkeen toivottavasti molempien pelit jatkuvat sitten Kööpenhaminassa jatkopelien parissa. 12 000 katsojaa vetävä halli tuskin on tässä matsissa täynnä, vai onko sittenkin?

Livenä voit olla mukana katsomassa ottelua NordicBetin streamin tai Unibet TV:n avulla, molemmat näyttävät mainiosti toimivan livestreamin avulla pelejä aivan ilmaiseksi. Jos haluat kuunnella maksullisen Antero Mertarannan ääntä, hommaa C More -paketti. Mika Saukkosta pääsee kuuntelemaan aivan ilmaiseksi MTV3 kanavan kautta, joten sitä voit väijyä oman televisiovastaanottimesi kautta.

U20 kisoissa homma meni oikein, miten tässä pelissä?

Unibetin kertoimet 2.45 – 4.60 – 2.35 lupailevat USA:lle voittoa, mutta todella marginaalisesti. Suomen pitäisi Jenkit hoidella varsinaisella peliajalla, palkintona tuossa olisi sitten koko B-lohkon voitto. Ja sehän tietäisi sitten sitä, että A-lohkosta tulisi se lohkon nelonen vastaan.

Aseta vetosi