Keskiviikko 16.5.2018 klo 03:00 Washington - Tampa Bay, Game 3

Siirryttiin Washingtoniin, ottaako Washington jo ratkaisevan tuntuisen kolmannen voittonsa?

Washington Capitals – Tampa Bay Lightning  klo 3:00 ke 16.5.2018

Washington teki sen mihin sen ei oletettu pystyvän. Kaksi upeaa ryöstöpeliä ja yhteensä 10 maalia Tampan verkkoon kahdessa pelissä. Tampa on nyt käynyt kanveesissa, nouseeko se mahdollisesti tästä enää taistelemaan finaalipaikasta? Totuushan on nyt se, että kun viisi peliä on jäljellä, Tampan pitäisi voittaa näistä viidestä pelistä neljä. Jos Washington voittaa seuraavan pelin niin kuin se kertoimien mukaan on tekemissä, taitaa sarja olla melkeimpä taputeltu.

Tunnelmapalaa Washingtonin toisesta voitosta:

Näin on pelattu tähän mennessä, tämä sarja voi olla ohi jopa perjantai-yön pelin jälkeen?

La 12.5. 03:00 Tampa – Washington 2-4

Ma 14.5. 03:00 Tampa – Washington 2-6

Ke 16.5. 03:00 Washington – Tampa

Pe 18.5. 03:00 Washington – Tampa

*Su 20.5. 02:15 Tampa – Washington

*Ti 21.5. 03:00 Washington – Tampa

*To 24.5. 03:00 Tampa – Washington

Edellisessä ottelussa Tampa johti vielä ensimmäisen erän jälkeen hienosti 2-1, mutta Washingtonin vahva toinen erä (0-3) ja kolmas erä (0-2) takasivat ottelun loppunumerot 2-6. Maalintekijöissä mukavasti isoja nimiä, Ovetshkin, Stamkos, Kuznetsov… näitä nimiä tähänkin peliin lapulle.

Washington – Tampa kertoimet ja vedonlyönti

Ottaako Washington jo kolmannen voittonsa, vai saako Tampa jollain tavalla pelinsä kuntoon? 10 maalia kahdessa pelissä on aivan liikaa tässä vaiheessa pudotuspelejä, mutta minkäs sille mahtaa? Todennäköisesti tästäkin ottelusta tulee se o3.5 ja o4.5 matsi, näille ei tosin kovin isoja kertoimia ole luvassa. o5.5 maalia antaa jo Unibetillä 1.73 kertoimen, jatkuuko maalijuhlat vai tiivistääkö Tampa jollain keinoilla puolustustaan? On varma että Washington tulee kotonaan höyryjunan lailla ja pyrkii ottamaan keinolla millä hyvänsä sen kolmannen voiton.

Evgeny Kuznetsovin pinnalle on saatu 1.40 kerroin, Ovetshkinin kerroin on sama. Kolmen pinnan ryöpsäys voisi tuoda kivan potin kotiin Unibetiltä, Kuznetsovin ja Ovetshkinin kerroin kolmelle pinnalle on 5.75.

Käy myös osallistumassa Unibetin kilpailuun, jossa lätkätuplan palkintona Ahon ja Teräväisen paidan. Jokaisesta minimissään 5 euron betsistä Suomi-USA pelistä lähtien aina ensimmäiseen puolivälierään saakka saat yhden arvan ja voittaja saa lopulta nimmareilla varustetun Ahon tai Teräväisen paidan. Osallsitu Unibetin kampanjasivuilla!

Tämän herran pitäisi nyt ottaa koko Lightning-jengi reppuselkään…

Todennäköisesti tästäkin ottelusta tulee se o3.5 ja o4.5 matsi, näille ei tosin kovin isoja kertoimia ole luvassa. o5.5 maalia antaa jo Unibetillä 1.73 kertoimen, jatkuuko maalijuhlat vai tiivistääkö Tampa jollain keinoilla puolustustaan? On varma että Washington tulee kotonaan höyryjunan lailla ja pyrkii ottamaan keinolla millä hyvänsä sen kolmannen voiton.

Aseta vetosi