Lauantaina Patrik Laine laittaa verkot tötterölle New Jerseytä vastaan?

Vähämaalinen vääntö vai runsasmaalinen rökitys? Betsaa Laineen pisteputken jatkoa!

Lauantain lätkäprimetime aikaan pelattava Winnipeg Jets – New Jersey Devils tarjoaa mielenkiintoisen lätkäillan. Patrik Laineelta ja Winnipegiltä odotetaan parempia otteita, samaan aikaan kuin New Jerseyn odotetaan vajoavan takaisin tasolleen. Kumpi tässä tapahtuu, vai ei kumpikaan?

Winnipegin maalivahtipeli on ollut pettymys, pistemäärä on ollut pettymys ja Patrik Laineen maalimäärä on ollut pettymys. No ihan näin heikosti ei taida Jetsillä mennä, mutta kieltämättä parantamisen varaa on. Patrik Laine on tehnyt ihan kelpo määrän maaleja, mutta moni oli asettanut riman paljon korkeammalle. Kausi on vasta nuori ja kyllä se Lainekin sieltä tekee vielä monta maalia ja onhan niitä jo tullutkin.

Syksy ollut suomalaisten floppia?

New Jersey on yllättänyt ja ne odotukset jotka huippuvaraus Nico Hischieriin kesällä laitettiin ovat toteutuneet. Tällä hetkellä kun miehenalku viilettää NJD:n ykköskentän keskellä. Aikaisimmissa kohtaamisissa näissä peleissä ei ole tehty kuin n. nelisen maalia per ottelu, tulisiko nyt lauantai-illan huumassa enemmän maaleja? Toki jenkkilässä aika on iltapäivä, mutta kuitenkin.

Winnipeg – New Jersey kokoonpanoja

Molemmat joukkueet ovat viime aikoina pitäneet pari ensimmäistä kentällistä lähes samoina, isompia muutoksia on tullut kahteen viimeiseen kenttään. Katseet kannattaa Winnipegiltä kiinnittää ykköskenttään ja suomalaisittain sitten Patrik Laineeseen ja Joel Armiaan.

Kyle Connor – Mark Scheifele – Blake Wheeler, Joshua Morrisey – Jacob Trouba

Nikolaj Ehlers – Bryan Little – Patrik Laine, Toby Enström – Dustin Byfuglien

Andrew Copp – Adam Lowry – Brandon Tanev. Dmitry Kulikov – Tyler Myers

Shawn Matthias – Matt Hendricks – Joel Armia

 

New Jerseyssä katseet kannattaa kiinnittää Nico Hischierin johtamaan ykköskenttään, kakkoskentän tulokaslaituri Jesper Brattiin ja kolmanteen tulokkaaseen tehopakki Will Butcheriin.

Taylor Hall – Nico Hischier – Kyle Palmieri, Andy Greene – Steven Santini

Jesper Bratt – Travis Zajac – Drew Stafford, John Moore – Damon Severson

Adan Henrique – Brian Boyle – Miles Wood, Will Butcher – Ben Lovejoy

Brian Gibbons – Blake Coleman – Stefan Noesen

 

Maalintekijäehdokkaita on useita, mutta kenelle sinä laitat betsit?

Winnipegin viime ottelun parhaat palat:

Maalintekijäehdokkaita on useita, mutta kenelle sinä laitat betsit?

Aseta vetosi