Tiistaina Suomi voittaa Korean. Isosti vai niukasti? Betsaa ja voita!

Voittaja tästä ottelusta Kanadaa vastaan, mitä laitetaan tulosvetoon?

Suomi lähtee hakemaan paikkaa kahdeksan joukossa pelaamalla ottelun Etelä-Koreaa vastaan. Ottelun vedonlyöntikertoimet povaavat Suomelle murskavoittoa, mutta takki auki se ei tule. Etelä-Korea piti Tsekkiä tiukoilla 2-1 ja Kanadakin voitti kisaisännät vain 4-0. Jos Suomi pelaa samalla otteella kuin Ruotsia vastaan, ei lopputulos tule olemaan isännille kovin ”korea”.

Nyt olisi aika ehkä ottaa Oskar Osala ja kenties myös Marko ”Mörkö” Anttila mukaan pelaavaan kokoonpanoon. Miesten taklausvoimaa tullaan tarvitsemaan Kanadaa vastaan, joten nyt on hyvä ajaa miehet viimeistään sisään. Penkin päässä istumalla se ei tule tapahtumaan.

Tappio Ruotsille oli kirvelevä:

 Tällä kokoonpanolla mentiin Ruotsia vastaan, maalilla pelannee tässäkin matsissa Mikko Koskinen.

Junttila-Kemppainen-Hartikainen

Tolvanen-Kontiola-Peltola

Pyörälä-Lajunen-Manninen

Savinainen-Koskiranta-Enlund

Osala

Kivistö-Lepistö

Koivisto-Hietanen

Ohtamaa-Heiskanen

Kukkonen

Monellako maalilla Suomi voittaa?

Ottelussa ei taida olla kyse siitä voittaako Suomi, vaan se että millä lukemilla Suomi voittaa. Otteluun on saatavilla erinomaisilla kertoimilla varustettuja tasoitusvetoja, mutta liikaa ei kannata ahnehtia. Suomi teki alkusarjan peleissä kivasti maaleja heikompia Saksaa ja Norjaa vastaan ja ei Etelä-Koreaa voi ihan tähän kastiin edelleenkään asettaa. Muistetaan sitten myös se että Kanadalla oli omat vaikeutensa tätä vastustajaa vastaan, samoin kuin Tsekillä. Ylimielinen asenne kostautuu ihan varmasti, mutta ei tästä pelistä nyt voi edes ajatella että Suomi tästä ei jatkoon menisi Kanadaa vastaan.

Eeli Tolvasella oli taas useampi paikka Ruotsia vastaan, jokohan taas se kiekko osuisi sinne pömpeliin. Tämä matsi on otettava harjoituksen kannalta jatkopelejä vastaan, mutta samalla se tärkein eli voitto on otettava.

Nordicbet antaa peliin kertoimet, joita harvoin tällä tasolla nähdään. 1.01 – 25.00 – 90.00 kertoimet kertovat siitä miten iso ennakkosuosikki Suomi on. Tähän kohteeseen suosittelemme siis tasoitusvetoa, mutta tietyllä maltilla.

Veikkaussivut tarjoaa Unibetille mahtavan 100 euron riskittömän vedon, joten nyt jos koskaan kannattaa kokeilla hieman erilaisella ja isommalla kertoimella isoa kalaa katiskaan. Otatko sen tästä pelistä tai jostain muusta lajista tai tapahtumasta, sen voit itse päättää. Tsekkaa myös Unibetin omat upeat kampanjat.

Leijonat pelasi joulukuun turnauksessa Etelä-Koreaa vastaan. Kukas se menikään ottelussa johtoon ja paljos se peli silloin päättykään? Samoja lukemia tänään?

Leijonat pelasi joulukuun turnauksessa Etelä-Koreaa vastaan. Kukas se menikään ottelussa johtoon ja paljos se peli silloin päättykään? Samoja lukemia tänään?

Aseta vetosi