Perjantai 16.2. ja iltapäiväpeli Suomi - Norja. Montako maalia Leijonat tekee? Lyö vetoa!

Norja on perinteisesti onnistunut kiusaamaan Leijonia, mutta eiköhän nyt laiteta jääkarhut ojennukseen?

Suomen vahva esitys tarvittavissa paikoissa toi Suomelle hienosti voiton Saksasta lukemin 5-2. Pää saatiin näinollen auki vahvasti ja ilahduttavaa oli eri pelaajien onnistumiset. Maaleja väsäsivät Lasse Kukkonen, Eeli Tolvanen, Sami Lepistö, Mika Pyörälä ja Joonas Kemppainen. Toivottavasti sinulla oli oikeat nimet maalintekijävedossa?

Eeli Tolvanen purskautti ketsuppipurkkia ottelussa oikein kunnolla, mitkä maaliton kausi katkesi ja pisteitä kertyi peräti 1+3. Muita useamman pisteen pelaajia oli Sami Lepistö ja Joonas Kemppainen, joilla siis tienasi ainakin vähintään 2 pistettä ottelussa vedoilla. Ja toki tietty maalivedoilla. Mikko Koskinen ei ollut ehkä parhaimmillaan, mutta napsi kuitenkin ne tarvittavat vedot hanskaansa ja oli mies paikallaan. Koskinen pelannee kaikki ottelut jos ei mitään ihmeitä tapahdu.

Lasse Kukkosella oli ainakin toinen silmä kiinni kun maalin tälläsi:

Seuraavassa pelissä vastaan asettuu Norja, joka pelasi Suomen jälkeen Ruotsia vastaan torstaina, häviten tuon taistelun lukemin 0-4. Lyhyempi lepoaika ei välttämättä ole iso juttu, mutta perinteisesti Suomea kiusannut Norja pitää ottaa tosissaan. Ei Norja ole viime vuosina Suomea voittanut, mutta on se jatkoajalle pelejä saanut. Ja joukkueessa on useampi tuttu pelaaja alkaen Olimbin veljeksistä ja tietty ex-tapparapelaajat Martin Röymark ja Alexander Bonsaksen ovat monelle Liigan seuraajalle todella tuttuja. Kova ykköskenttä Norjalla on, sen kanssa tulee olla varuillaan.

Suomen voittoa tässä voi vedonlyönnin osalta lähteä pelaamaan mutta tasoituksen kanssa ei välttämättä kannata ahnehtia. Unibetin 1.33 – 6.25 – 7.50 kertovat ottelun ennakkoasetelmista kaiken oleellisen.

Suomen kentälliset Suomi – Norja otteluun

Ensimmäisessä ottelussa Marko Anttila ja Oskar Osala huilasivat, saapa nähdä mihin kenttään Lauri Marjamäki herrat asettaa tähän peliin. Kaikki kentät saivat onnistumisia, ehkä se näkymättömin kenttä kuitenkin Saksaa vastaan oli Savinainen – Koskiranta – Enlund. Nyt on vielä aikaa kokeilla. Näillä kentällisillä Suomi lähti Saksaa vastaan.

Julius Junttila – Joonas Kemppainen – Teemu Hartikainen

Sami Lepistö – Tommi Kivistö

Eeli Tolvanen – Petri Kontiola – Jukka Peltola

Miika Koivisto – Juuso Hietanen

Mika Pyörälä – Jani Lajunen – Sakari Manninen

Atte Ohtamaa – Miro Heiskanen

Veli-Matti Savinainen – Jarno Koskiranta – Jonas Enlund

Lasse Kukkonen – Mikko Lehtonen

Ylimääräiset hyökkääjät: Marko Anttila ja Oskar Osala

Ei välttämättä niin maalirikas ottelu kuin Saksaa vastaan, jos homma ei ihan totaallisesti ratkea. Parin maalin voittoa Suomelle voisi hahmotella kupongille, jos keskittyminen on samaa luokkaa kuin Saksaa vastaan, ei Suomella pitäisi olla taas mitään hätää. Millä tuloksella siellä kisakatsomossa lähdetään betsaamaan?

Näin pelattiin viime vuoden MM-kisoissa:

Ei välttämättä niin maalirikas ottelu kuin Saksaa vastaan, jos homma ei ihan totaallisesti ratkea. Parin maalin voittoa Suomelle voisi hahmotella kupongille, jos keskittyminen on samaa luokkaa kuin Saksaa vastaan, ei Suomella pitäisi olla taas mitään hätää. Millä tuloksella siellä kisakatsomossa lähdetään betsaamaan?

Aseta vetosi