Ranska - Peru to 21.6.2018, Venyvätkö punavalkoiset suureen yllätykseen?

Jalkapallon MM-kisoissa ottelut jatkuvat Ranskan ja Perun iskiessä yhteensä. Miehistöt pelaavat C-lohkossa yhdessä Tanskan ja Australian kanssa. Avausottelussa Ranska voitti vaivoin Australian 2-1, ja Peru hävisi hyvän taiston jälkeen Tanskalle 0-1. Kamppailussa on odotetusti vain yksi suuri ennakkosuosikki, sillä patonkimaa taistelee ennakkotietojen valossa turnauksen mestaruudesta. Ranska ja Peru kohtaavat ensimmäisen kerran MM-kisoissa, eikä myöskään harjoitusotteluiden puolelta löydy edellisiä välienselvittelyitä.
Ranska - Peru Jalkapallon MM-kisat 21.6.2018
Ranska - Peru
June 21,2018
18:00

Ranska

Ranska ei missään nimessä ollut ausseja vastaan hyvä joukkue. Se oli oikeastaan onnekas saadessaan kaikki kolme pistettä ottelusta. Se tarvitsi voittoon videotuomarin antaman rankkarin ja Australian Behichin oman maalin. MM-kisoissa on useampikin suurmaa kompuroinut avauksessa, mutta ainakin Ranska välttyi nöyryytykseltä. Perun voittaminen toisessa ottelussa nostaisi Ranskan jo aika lähelle turnauksen suosikkiasemaa.

”Osa meni hyvin ja osa ei niin hyvin, ja me kaikki olemme yhtä mieltä siitä, että meidän täytyy nostaa fyysistä intensiteettiä ja parantaa koko asennetamme”, Ranskan joukkueen toppari Raphael Varane sanoi Australia-ottelusta.

Ranskan vahvuus on se, että sillä on laaja ryhmä, josta päävalmentaja Didier Deschamps voi koota mieleisensä ryhmän. Sen verran kehnosti joukkueen kärkikolmikko Mbappe-Griezmann-Dembele laukoi tussupalloja, että kärkipäähän voi hyvinkin tulla muutoksia Peru-otteluun. Todennäköisimmin Deschamps laittaa Olivier Giroudin kärkeen, ja varmaan Mbappe ja Griezzman juoksevat enemmän laidan puolella. Dembelen osa lienee vaihtopenkki.

Viimeisimmät harjoitusottelunsa Ranska on pelannut maaliskuussa, jolloin vastassa olivat Venäjä ja Kolumbia. MM-kisojen isäntämaa kaatui 3-1 lukemin, mutta Kolumbialle patonkimaa joutui taipumaan pelin päättyessä numeroihin 3-2. Molemmat ottelut olivat erityisesti pallonhallinnan suhteen hyvin tasaisia, joskin venäläisiä vastaan kukkopaidat saivat rakennettua vastustajaansa enemmän maalintekoyrityksiä. Sinisten peliesitykset ovat olleet kaikkiaan tasaisia huippuhyökkääjiensä johdolla, vaikka toki toki pitää huomioida, että aivan säännöllistä selkeää ykköshyökkääjää ei ole löytynyt.

Ranskan joukkue videolla:

Peru

Peru ei ollut ollenkaan huono Tanskaa vastaan. Pitkät jaksot Peru hallitsi ottelua. Sillä oli loistava tilaisuus saada pelistä tasapeli, mutta Christian Cueva paukautti rankkarinsa komeasti yli Tanskan maalin poikkipuun. Muutenkin perulaiset missasivat useammankin hyvän maalintekopaikan.

Peru pelaa aikalailla selkä seinää vasten. Jos se häviää Ranskalle, niin sen turnaus tulee lähes täydellä varmuudella päättymään alkulohkoon.

Perun taisteluhengen ruumiillistuma, 34-vuotias hyökkääjä Paolo Guerrero tuli Tanska-ottelussa kentälle vasta viimeisiksi 30 minuutiksi. Nyt hän on melko varmasti aloituksessa. Guerrero on Perun maajoukkueen kaikkien aikojen paras maalintekijä Guerrero ei ehkä oleaivan täydessä pelituntumassa. Hän sai vasta aivan kisojen alla doping-tuomionsa kumottua, ja pääsi mukaan peleihin.

Perun vasen pakki Miguel Trauco puhui lehdistölle Ranska-ottelunalla niinkuin jalkapalloilijat puhuvat.

”Meiän täytyy korjata virheet, joiden vuoksi hävisimme. Suurin itseluottamuksemme on se, että tiedämme, että osaamme pelata hyvää jalkapalloa, ja pärjäämme jokaista maata vastaan”, Trauco lateli kuin ”näin vastaat toimittajalle” -ohjekirjasta.

Karsintojen jälkeen Peru on kohdannut harjoitusotteluissaan Islannin ja Kroatian voitokkain tuloksin. Maaliero harjoitusotteluissa on ollut komea viisi tehtyä osumaa ja yksi päästetty maali. Edellisten kuukausien aikana tähtihyökkääjä Paolo Guerrero on ollut sivussa, joten se on vain korostanut esimerkiksi nousukarsintojen menestymistä. Guerreron poissaoloa ovat korvanneet Jefferson Farfan ja Edison Flores. Islantia vastaan punavalkoiset pitivät palloa enemmän luoden myös paremmin maalintekoyrityksiä, mutta osat olivat Kroatiaa vastaan aivan toisin päin.

Ottelukaupunki ja ajankohta

Ranska ja Peru iskevät yhteen Jekaterinburgin stadionilla. Ottelu käynnistyy kello 18.00 paikallista aikaa. Stadionille mahtuu 44 130 ihmistä.

C-LOHKON OTTELUT

OTTELUENNAKKO

PÄIVÄMÄÄRÄ

STADION

Australia vs Peru World Cup 2018

Australia vs Peru ennakko

26/06
17:00

Fisht Olympic Stadium, Sotshi

Peru vs Denmark World Cup 2018

Peru vs Tanska ennakko

16/06
19:00

Mordovia Arena, Saransk

France vs Australia  World Cup 2018

Ranska vs Australia ennakko

16/06
13:00

Kazan Arena, Kazan

France vs Peru World Cup 2018

Ranska vs Peru ennakko

21/06
18:00

Central Stadium, Jekaterinburg

Denmark vs Australia World Cup 2018

Tanska vs Australia ennakko

21/06
15:00

Samara Arena, Samara

Denmark vs France World Cup 2018

Tanska vs Ranska ennakko

26/06
17:00

Luzhniki Stadion, Moskova

Ottelun katsominen

Yle omistaa MM-kisojen lähetysoikeudet, joten Ranskan ja Perun välienselvittelyä pääsee seuraamaan televisiossa tai Yle Areenan välityksellä. Myös liveseurantaa voi hyödyntää. Vielä ei ole tiedossa mahdollista studio-osuutta, mutta se selviää lähempänä turnauksen alkamista. Ottelua voi katsoa suomeksi ja ruotsiksi sekä usealla laitteella.

Näin pelataan

Ranska ei ollut avauksessa vakuuttava, ja Peru oli itseasiassa oikeinkin lupaava joukkue. Ottelusta tulee varmasti tiukempi, mitä vetomarkkina odottaa. Unibetilla pelin kertoimet ovat 1.60 – 4.05 – 6.00. Hyvä veto on Peru +1 Unibetin kertoimella 1.81. Ranskan yhden maalin voitolla panos palautuu.

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 2x25€ ilmaisveto
Pelaa nyt