Torstai 22.2., tuoko yhdistetyn miehet viestimitalin? Lyö vetoa huikeista tapahtumista!

Torstaina on jälleen mitalimahdollisuus ja paljon mielenkiintoisia vedonlyöntikohteita. Betsaa ja voita!

Torstai 22.2. aloitetaan milläs muulla kuin Curlingilla. Päivään mahtuu myös yhdistetyn joukkuekisaa, ampumahiihdon naisten viestä ja aina mielenkiintoinen miesten alppihiihdon pujottelu ja lumilautailun suurpujottelu. Lätkässä on hiljaisempi päivä, mutta sitäkin tärkeämpi. Naisten finaalimatsi kiinnostaa vaikka Suomi ei valitettavasti tässä pelaakaan.

Päivä startataan siis curlingilla, luvassa on aikaiisin aamulla naisten ja miesten Tie-Breakerit ja iltapäivällä miesten semifinaalit. Freestylessä tarjolla on miesten Halfpipen finaali, sen lisäksi lumilautailussa on luvassa Suurpujottelun karsinnat. Kaukaloluistelussa on tarjolla miesten 500 metrin ja 5000 metrin finaalit ja naisissa nähdään 1000 metrin finaalit. Alppihiihdossa kello 03:15 miesten pujottelun ensimmäinen kierros ja toinen kierron nähdään toinen kierros.

Suomalaisittain mielenkiintoa riitää eri viesteissä, yhdistetyssä on tarjolla kello 09:30 ensin joukkuekisan mäkiosuus, mukana neljä meistä viisikosta Ilkka Eerola, Eero Hirvonen, Hannu Manninen, Leevi Mutru ja Arttu Mäkiaho. Hannu Manninen oli sivussa edellisestä kisasta, toivottavasti nyt mies on kunnossa.

Ampumahiihdossa nähdään mielenkiintoinen kisa naisten viestissä. Ei Suomella taida mitaliin olla mahdollisuutta, mutta ampumahiihtokisat näissä olympialaisissa ovat olleet varsin mielenkiintoisia betsattavia. Naisten nelikko muodostuu näistä viidestä naisesta: Mari Laukkanen, Venla Lehtonen, Suvi Minkkinen, Kaisa Mäkäräinen ja Laura Toivanen.

Kertoimien puolesta vetoa pääsee lyömään varsin kivasti, voittaako ennakkosuosikki Marcel Hircher (Unibet 1.50) pujottelukultaa, vai onko Henrik Kristoffersen (Unibet 3.60) kuka kukistaan Marcelin? Muiden kertoimet ovat alkaen 17.00, tässä on hyvä paikka betsata altavastaajia.

Suomi nappasi naisissa pronssia, pronssikausi jatkuu…

Ampumahiihdon naisten viestissä Saksa (1.65) on ylivoimainen suosikki, mutta muista mitaleista tullaan käymään iso taisto. Ranska on kertoimien mukaan suosikki hopealle, mutta Italia, Norja, Ruotsi, Ukraina ja Valko-Venäjä ovat kaikki ehdolla pronssille. Maastohiihdon parisprintissä Suomen voittokerroin on 6. paras, 51.00, joten mitalipaineita ei taida olla. Miehissä kerroin on 61.00 ja sija 8. saapa nähdä miten hyvin nämä pitävät paikkaansa.

Näihin kaikkiin lajeihin löydät kertoimet vaikkapa Unibetiltä, johon Veikkaussivut tarjoaa huiman ensitalletusbonustarjouksen. Voit käyttää Unibetillä jopa 100 euron ensimmäisen vedon riskittömänä, joka puolestaan tarkoittaa sitä, että voit uutena pelaajan betsata ensimmäisen vedon aina 100 euroon saakka täysin riskittä. Nyt jos koskaan kannattaa käydä rekisteröitymässä ja lyödä juuri se oikea, isomman kertoimen omaava veto vaikkapa olympialaisista. Unibetiltä löytyy paljon herkullisia kertoimia kaikkiin olympialajeihin.

Olympialaiset torstaina 22.2 helmikuuta

Curling:

Klo 02.05 Naiset: Tie-Breaker

Klo 02.05 Miehet: Tie-Breaker

Klo 13.05 Miehet: Semifinaalit

 

Alppihiihto:

Klo 03.15 Miehet: Pujottelu – 1. kierros

Klo 06.45 Miehet: Pujottelu – 2. kierros

 

Yhdistetty:

Klo 09.30 Miehet: Joukkuekisa – mäkiosuus, FIN: Illka Eerola, Eero Hirvonen, Hannu Manninen, Leevi Mutru ja Arttu Mäkiaho.

Klo 12.20 Miehet: Joukkuekisa – hiihto-osuus, viesti, 4 x 5km, FIN: Illka Eerola, Eero Hirvonen, Hannu Manninen, Leevi Mutru ja Arttu Mäkiaho.

 

Ampumahiihto:

Klo 13.15 Naiset: Viesti – 4 x 6km, FIN: Mari Laukkanen, Venla Lehtonen, Suvi Minkkinen, Kaisa Mäkäräinen ja Laura Toivanen.

 

Freestyle:

Klo 04.30 Miehet: Halfpipe – finaali

 

Lumilautailu:

Klo 05.00 Miehet: Suurpujottelu – karsinnat

Klo 05.00 Naiset: Suurpujottelu – karsinnat

 

Jääkiekko:

Klo 06.10 Naiset: Loppuottelu

 

Kaukaloluistelu:

Klo 12.00 Miehet: 500m – finaali

Klo 12.00 Naiset: 1000m – finaali

Klo 12.00 Miehet: 5000m viesti – finaali

Hauskoja hetkiä mahtunut kisoihin jo tähän mennessä, tuleeko torstaina lisää?

Olympialaiset torstaina 22.2 helmikuuta

Aseta vetosi