Pyöräilyä: Tour de France - Ranskan ympäriajo 1.-23.7.2017

Onko kotisatula rasvattu? On Tour de Francen aika.

Heinäkuu on melkoista pyöräilyfanin juhlaa, sillä vedonlyöntikohteet täyttyvät Tour de Francen eli Ranskan ympäriajon kohteista. Jos et ole ennen fillaroinnista vetoa lyönyt, betsaa suosikkeja ja nauti maisemista. Kolmen viikon urakkaan mahtuu vain yksi välipäivä, onko siellä satula rasvattu?

 

BONUS: 100€ vedonlyöntibonus
Pelaa nyt

Ennakkosuosikkeja? Onhan niitä. Hallitseva mestari Chris Froome, Nairo Quintana, Richie Porte ja Alberto Contador tulevat olemaan jälleen ne eniten betsatut voittajasuosikit, mutta olisiko tämä yllätysten Tour?

Yllätyksillä tienaa yleensä ne parhaat kertoimet, mutta esimerkiksi Bet365 –sivusto luottaa edellä mainittuun nelikkoon. Itse asiassa homma on pedattu niin, että voittaja on isolla todennäköisyydellä Chris Froome (voittokerroin Bet365 2.25), tai Richie Porte (2.75). Nairo Quintanan kerroin 7.50 on komea, mutta ei taida toteutua jos kahdelle ensimmäiselle ei tapahdu ihmeitä. Samaa voi sanoa Alberto Contadorin (15.00) tai Fabio Arun (15.00) voitonmahdollisuuksista.

 

Mielenkiintoisimpia vetoja voisi olla ykköstaipaleen voittotaisto, kolmen parhaan joukkoon sijoittuminen, etappivoittojen määrät tai esimerkiksi vuoristo-osuuksien mestaruus tai nuorten kuskien taisto. Näille kaikille löytyvät omat vaihtuvat kertoimet Tour de France kisan aikana ainakin Bet365 –sivustolta, todennäköisesti myös muualta.

Mielenkiintoinen on myös Movistar – Sky tiimien kaksintaisto, jompi kumpihan tämän kisan voiton vie. Mutta kumpi?