Tulosveto lisää jännitystä peleihin

Tulosveto on yksi vedonlyönnin muodoista, jossa pyritään veikkaamaan oikein yksittäisen ottelun lopputulosta. Tarkemmin sanottuna ottelun lopputulos tarkoittaa tulosvedossa ainoastaan varsinaista peliaikaa, eikä jatkoaikaa tai mahdollisia rankkareita oteta huomioon lainkaan.

Ulkomaiset peliyhtiöt tarjoavat aina kiinteät kertoimet tulosvetoon, aivan kuten pitkävetoonkin. Pelaajan kannalta tämä on hyvä, koska kerroin on tiedossa etukäteen, joten listoilta voi jo vetoa lyödessä poimia parhaat kertoimet eikä tarvitse pelätä kertoimen putoamista.

BONUS: betting: 200€ vedonlyöntibonus
Pelaa nyt

Esimerkiksi kuvan kohteeseen Tappara – HIFK 13.3.2012 Unibetilta sai kertoimeksi 21,00, kun taas kotoinen Veikkaus tarjosi kyseisellä hetkellä kertoimeksi 10,90. Tämän lisäksi Veikkaus tarjoaa lähestulkoon aina tulosvetoon muuttuvia kertoimia, mikä tarkoittaa ettei pelaaja aina tiedä vetonsa lopullista kerrointa. Tämä ei ole tietenkään vedonlyöjän etu. Ulkomaisten vedonlyöntisivujen palautusprosentti on suurempi kuin Veikkauksen.

Parhaat peliyhtiöt tulosvetoon

Tulosvedoon suosittelemme Nordicbetiä. Unibet on toinen hyvä vaihtoehto, joka tarjoaa mm. 0-0 takuun Mestarien liigan tulosvetoihin. Katso myös veikkausvihjeitä suosituimpiin otteluihin vihje -osiostamme.

Kansainvälisillä veikkaustoimistoilla paremmat kertoimet

Tulosvetoa pelataan siis ulkomaisilla vedonlyöntiyhtiöillä huomattavasti paremmilla kertoimilla kuin kotoisella Veikkauksella. Lisäksi on huomioitavaa, että myös kohdevalikoima on selkeästi suurempi, sillä voit itse valita mistä otteluista haluat vetoa lyödä. Tulosvetoa voit siis pelata kaikista kaikista huippusarjoista kuten NHL, SM-liiga, Mestarien Liiga, Valioliiga, La Liga, Serie A, Bundesliga jne. ulkomaisilla vedonlyöntiyhtiöillä.

Tulosveto – Kuinka pelata?

Tulosvedossa voi pelata yksittäistä tulosta esim. 2-1, mutta suosittelemme käyttämään järjestelmää, koska tarkkaa tulosta on vaikea veikata oikein yhdellä rivillä. Järjestelmässä voit merkata molemmille joukkueille haluamasi määrän merkkejä eli maalimäärää, parantaaksesi voiton mahdollisuutta. Voit veikata esimerkiksi, että kotijoukkue tekee 2, 3 tai 4 maalia ja vierasjoukkue 1 tai 2 maalia. Jos haluat pelata kupongillesi enemmäin kuin yhden kohteen tulosvetoa, on kyseessä moniveto.

BONUS: 5 x 20€ ilmaisveto vetopörssiin
Pelaa nyt

Mistä löydän parhaimmat kertoimet tulosvetoon?

Lähes kaikilla vedonlyöntiyhtiöillä on parempi palautusprosentti tulosvetoon kuin Veikkauksella, mutta Betfair tarjoaa isoihin otteluihin parhaimmat kertoimet (kuten esim. Mestarien liigaan, Valioliigaan jne). Jos peli ei taas ole kansainvälisesti kauhean suosittu (esim. SM-liiga, Veikkausliiga) paras vedonlyöntiyhtiö on Unibet sekä Nordicbet.

Tulosveto knoppi:

Veikkauksen kaikkien aikojen suurin tulosvetokerroin on ollut 20 096,30. Kyseinen kerroin syntyi, kun Hyvinkää hävisi Kiteelle kotonaan pesäpallokauden avausottelussa vuonna 1997 5-17. Voitto tuolla kertoimella oli 33 799 euroa, toki tietenkin vielä tuohon aikaan markkoina maksettuna.

 

Parhaat Kasinobonukset näiltä pelipaikoilta

Älä panosta vaimoa peliin

Paikallisessa korttipelissä Andrei Karpovilta loppuivat rahat kesken, joten hän pisti pottiin vaimonsa. Karpovin vaimo oli tilanteen kuullessaan niin vihainen, että hän kunnioitti vetoa, otti eron ja lähti potin voittaneen pelaajan mukaan.