UFC-kilpailut- maailman suosituin vapaaottelusarja

UFC vedonlyönti UFC eli Ultimate Fighting Championship on suosittu vedonlyöntilaji. Suomalaisten ottelijoiden nousua kisasarjoihin on jännitetty UFC:n alusta alkaen ja lajin fanaattiset seuraajat ja vedonlyöjät tietävät ja tuntevat UFC:n nousevat ja laskevat tähdet.

UFC on lajina varsin raju, sillä vapaaottelussa on käytännössä kaikki muu sallittua mikä ei ole kiellettyä. Laji onkin yhdistelmä useita eri kamppailulajien tekniikoita ja lajissa yritetään ottelun voittoa iskuilla tai lukoilla, pystyssä tai matolla.

Tony Halmeen ja Anton Kuivasen jälkeen UFC-karkeloihin tekee tuloaan Makwan Amirkhani, jonka ura onkin lähtenyt varsin mukavasti käyntiin. Moni muu ottelija tekee myös koko ajan valtavasti töitä läpimurron eteen, jonka aika on toivottavasti hyvinkin pian. Neuvotteluja UFC –tapahtuman saamiseksi Suomeen käydään koko ajan ja tällä hetkellä puhutaan vuodesta 2017, jolloin tämä suosittu tapahtuma ehkä saataisiin Suomeen. Tukholmassa nähdään vuoden 2016 alkajaisiksi upea UFC –tapahtuma, jonka yksi yhteistyökumppaneista on vedonlyöntiyhtiö Unibet. Unibetillä on tarjolla tähän huipputapahtumaan oma kilpailukin, jossa voi voittaa kahden hengen matkan Tukholman UFC tapahtumaan 24.1.2016! Superreissun matkaoppaina toimivat supersuositun JVG:n Jare ja VilleGalle! Näitä otteluita voi seurata Livenä Unibet-TV suoratoistokanavalla.

Ruotsin UFC-skenen kirkkain tähti, Alexander Gustafsson tulee taistelemaan Tukholmassa kotiyleisön edessä, toivottavasti kehässä nähdään myös Suomen oma toivo, Anton Kuivasen ja Tom Niinimäen jalanjäljissä etenevä Makwan Amirkhani.

  • Num
  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Vinkkejä vedonlyöntiin

Koska kyseessä on kamppailulaji, mitä tahansa voi tapahtua. Ennakkosuosikkien pelaaminen ei välttämättä ole se kaikkein järkevin tapa lyödä vetoa, sillä ottelut ovat tätä nykyä kuitenkin kahden kauppa ja altavastaaja ei enää ole niin iso altavastaaja kuin aikaisemmin. Usein kertoimet ovat yllättävänkin isoja altavastaajalle, joten näiden pelaaminen voi olla ihan kannattava juttu.

Vertaile kertoimia eri vedonlyöntisivustojen välillä, ihan kuten muissakin lajeissa joissa lyöt vetoa. Ei kannata myöskään pelata ihan kaikkia UFC-otteluita, varsinkaan niitä joissa kertoimet vaikuttavat huonoilta.

Tee omia johtopäätöksiä omien tietojesi perusteella ja hyödynnä parhaat kertoimet myös UFC-otteluista. Useasti kertoimet sivustoilla on vähän sinne päin, joten asioista tietävä voi päästä mainiosti voitolle pelaamalla oikean ottelijan puolesta.

Tulevia otteluita ja turnauksia

Heinäkuussa 2015 tullaan näkemään mm. UFC 189, jossa otellaan huippumatsi Mendes vs. McGregor. Las Vegasissa oteltava matsi saa jatkoa seuraavana päivänä jolloin on vuorossa UFC Fight Night ja Ellenberger vs. Thomson. Heinäkuun puolella nähdään vielä lisäksi kolme muutakin ottelua ja elokuun ensimmäisenä päivänä on vuorossa UFC 190 Rio de Janeirosta, Brasiliasta. UFC 191 on sitten vuorossa jälleen 5.9. tällä kertaa Las Vegasista. Parhaiten kärryillä pysyt UFC-kalenterin avulla, joka löytyy tästä mobiilina versiona.