Unikrn vedonlyöntibonus: Saa jopa 300% talletusbonus!

Unikrn vedonlyöntibonus: Saa jopa 300% talletusbonus!

Unikr antaa uusille asiakkaille jopa 300% ensitalletusbonuksen! Poimi omasi heti pois.

Bonustiedot:

 • ★ Avajaisbonus 300% talletusbonus 100 euroon asti
 • ★ Kierrätysvaatimus x 3
 • ★ Kierrätyksen minimikerroin 1.50
 • Tarjouksen esittely
  Arvio
  Mobiilisopivuus iphone, android
  Maksutapa Skrill
  NETELLER
  Visa
  MasterCard
  Paysafecard
  Trustly

  Unikrn – Loistavat esports kohteet ja iso bonus!

  Unikrn on vuonna 2014 ovensa avannut vedonlyöntisivusto, joka on aloittanut vuonna 2020 rynnistyksensä suomalaisille pelimarkkinoille. Sivusto on yksi tämän hetken parhaista esports-vedonlyöntisivustoista ja ehdoton valinta kaikille e-urheilun ystäville.

  Unikrn tarjoaa juuri nyt kaikille uusille asiakkaille oikein toimivan ja muhkean 300% tervetulobonuksen. Avaamalla pelitilin Unikrnille ja tekemällä  20€ talletuksen saat peräti 80€ pelirahaa! Maksimissaan tervetuloabonuksen voi lunastaa 100€ talletukselle, mikä tarkoittaa pelitillisesi 400€ edestä täytettä. Kaiken hyväksi lisäksi Unikrn talletusbonuksen kierrätysvaatimus on varsin alhainen x3 minikertoimella 1.50.

  unikrn vedonlyönti arvostelu

  Unikrn vedonlyöntikohteet

  Kuten jo todettua Unikrn on loistava vedonlyöntisivu esports-kohteiden veikkaajille. Sivuston e-urheilu valikoima on todella kattava. Iso roolia vedonlyöntikohteiden joukossa näyttelevät luonnollisesti suuret pelit kuten League of Legends sekä CS:GO mutta Unikrn:lla pääset lyömään vetoa myös legendaaristen pelien Halo:n, Rainbow6 ja Mortal Kombatin parissa. Lisäksi urheilupelit kuten FIFA, NHL ja NBA2K ovat edustettuina kymmenin eri kohtein.

  Vaikka Unikrn on ehkä lähtökohtaisesti esportsiin keskittynyt sivusto niin tästä huolimatta pelialan uusi ”yksisarvinen” tarjoaa varsin mainiot pelivaihtoehdot niin urheiluvedonlyöntiin kuin kasinopeleihinkin. Urheilukohteiden parissa Unikrn-sivustolla pääsee lyömään vetoa muun muassa suomalaisten suosikkisarjoista kuten Valioliigasta, Veikkausliigasta ja Liigasta sekä NHL:stä. Sivustolla on myös panostettu vahvasti muun muassa NFL ja Baseball-sarjoihin ja näitä kohteita hyvine kertoimineen kannattaa pitää silmällä.

  Uniker kertoimet

  Unikrn tarjoaa vedonlyöntiin varsin pelattavat kertoimet. Sivustolla ei liikoja rummutella tarjouksilla tai keulita korotettujen kertoimien kanssa, mikä näkyy plussana palautusprosenteissa ja vedonlyöntikertoimissa.  Esimerkiksi heinä- elokuun vaihteessa kesällä 2020 Unikrn tarjosi perinteisten pitkävetokohteiden parissa jokaiseen Veikkausliiga ja Serie A otteluun markkinoiden TOP 3 mahtuvat 1X2 kertoimet.

  Esports-kohteiden parissa Unikrn tekeminen on sitten aivan huippuluokkaa. Kohdevalikoimaa pesee useimmat perinteiset vedonlyöntisivut ja kertoimet ovat varmasti parhaimmistoa mitä voi löytää.

  unikrn arvostelu kertoimet

  Unikrn mobiilissa

  Toisin kuin monet vedonlyöntisivut tänä päivänä niin Unikrn ei luota mobiilikäytössä pelkkään verkkosivuun vaan sivusto on lanseerannut täysin oman sovelluksen. Unikrnilla pelaaminen toki toimii kännykällä nettiversioita käyttäen mutta IOS ja Android-käyttöliittymille optimoitu mobiilisovellus tekee pelikokemuksesta entistä jouhevamman ja nopeamman. Sovelluksen saat ladattu Unikrn-kotisivuilta.

  Unikrn hyvä valinta suomalaisille vedonlyöjille

  Unikrn on oikein hyvä valinta suomalaisille vedonlyöjille. Sivustolla on laaja kohdevalikoima ja erityisesti suurta suosiota suomessa tällä hetkellä nauttiva esports on laajasti edustettuna. Suomalaiset tykkäävät myös hyvistä tervetulobonuksista ja juuri sellaisen Unikrn lyö pöytään 300% talletuksenkorotuksella! Kaiken hyvän lisäksi Unikrn pelilisenssi on rekisteröity paikkaan nimeltä Isle of Man eli Mansaarille. Tämä takaa suomalaisille vedonlyöjille verovapaat voitot mikä on aina merkittävä asia.

  Kotimaisia pelaajia ajatellen Unikrn:lla on kuitenkin yksi iso miinus. Sivusto toimii kokonaisuudessaan englanniksi eikä siellä tueta suomen kieltä. Jos englannin kieli taipuu hyvin niin sitten sivuston käytössä ei ole ongelmia. Sivuston asiakaspalvelu on niin ikään kokonaan englanninkielinen.

  Rahansiirrot ja talletukset

  Unikrn tukee sivuillaan kaikkia perinteisiä rahansiirtomuotoja kuten luottokortteja sekä verkkopankkisiirtoja Trustly-palvelua käyttäen. Lisäksi nettilompakot kuten Skrill ja Neteller toimivat. Unikrnilla myös monet erilaiset kryptovaluutat ovat käypää tavaraa.

  Talletukset sekä kotiutukset ovat nopeita eikä aika ehdi käydä pitkäsi rahojen siirtoja odotellessa.

  BONUS: Talleta 20€ & Saat 80€ pelirahaa!
  Pelaa nyt

  Unikrn kokemuksia & Suosituksia

  Unikrn on suht tuore tuttavuus Suomen markkinoilla ja tästä syystä pelisivustosta ei ole kertynyt vielä merkittävää määrä kotimaista käyttäjäkokemusta. Sivusto on kuitenkin todella suosittu ja sillä on maailman laajuisesti jo yli 250 000 asiakasta.

  Unikrn on palkittu vuonna 2019 vuoden esports-operaattorina ja yhtiöön ovat viime vuosina sijoittaneet muun muassa näyttelijä Ashton Kutcher sekä Dallas Mavericksin omistaja, internetbisneksellä miljoonia tienannut, Mark Cuban.  Voimme oman kokemuksen perusteella suositella sivustoa ja uskomme että Unikrn tulee haalimaan Suomessa mukavan määrän asiakkaita.

  Pelaa